X

Germania îngrozită de un NOU ATAC terorist. O fi conștientă Angela Merkel de ajutorul dat ISIS prin politica pro-imigranți?

de null
Atac Hamburg

Un atacator, inarmat cu un cutit, a semanat panica printre locuitorii orasului Hamburg.  Acesta a fost arestat dupa ce a ucis o persoana si a ranit mai multe. O persoana a fost ucisa si alte cateva au fost grav ranite, dupa ce un barbat a intrat inarmat cu un cutit intr-un supermarket din orasul german Hamburg.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Potrivit BILD, atacatorul ar fi strigat “Allahu Akbar” inainte de a comite agresiunea.

Surse ale anchetei sustin ca un barbat a intrat inarmat cu un cutit intr-un supermarket din cartierul Barmbek, Hamburg. Imediat dupa aceea, s-ar fi napustit cu furie asupra clientilor care isi faceau linistiti cumparaturile.

Photo published for In Hamburg - Blutige Attacke auf Passanten –  ein Toter! 

“El a lovit clientii fara a-i avertiza. In urma atacului o persoana a murit si alte cateva au fost grav ranite”, a declarat purtatoarea de cuvant a politiei, Heike Uhde.

Suspectul a reusit sa fuga imediat dupa ce a comis atacul, insa a fost prins de politisti dupa 30 de minute de la producerea atacului. In momentul in care oamenii legii l-au gasit, acesta avea urme de sange pe maini si haine.

Initial politistii credeau ca doi atacatori se fac responsabili de incidentul petrecut in supermarket. In urma cercetarilor efectuate, oamenii legii au motive sa creada ca suspectul ar fi comis singur atacul, noteaza The Independent.

Nu avem informatii clare cu privire la motiv sau numarul persoanelor ranite”, au scris pe Twitter politistii din Hamburg.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Cât timp poporul român nu se va uni împotriva principiilor, armelor masonice şi împotriva masonilor români, atâta timp procesul exterminării României şi poporului român prin armele francmasonice nu se va opri:
    “Minciuna, şantajul, perfidia, corupţia, trădarea, pornografia, linguşirea, crima şi necinstea, în toate formele lor, sunt armele cu care luptă Francmasoneria.”
    Poporul român trebuie să aibă cunoştinţă despre faptul că în general politicienii fiind piese de şah în mâna bancherilor, prin democraţie, privatizând Pământul, bancherii l-au cumpărat. Actualul Guvern al României prin actualii politicieni, va face nimic altceva decât să grăbească procesul apariţiei şi recunoaşterii unicului guvern mondial. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=467705243597125&id=100010729602646

    1. Societățile secrete sunt creația jidanilor. …vorbește clar ca lumea să te înțeleagă. ..și dacă jidanii Îți șterg contul lui Zuckerberg Îți faci altul dar să mergem cu adevărul până la capăt. …dușmanii sunt jidanii creștini care practică pe ascuns jidănismul…si asta vine tw pe timpul inchiziției care nu era așa cu o prezintă istoria făcută de jidani și telejurnalul controlat în proporție de 86% de jidani….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button