X

ACTIVISTI PRO VACCIN: O sa ajungeti ca DENISA MANELISTA …

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Moartea Denisei Răducu scoate la iveală un subiect dureros care ne privește pe fiecare dintre noi.  Dincolo de pozele cu tânăra manelistă în sicriu sau cu imaginile de la înmormântare, românii ar trebui să mai caute pe Google și “vaccin Hepatită B”. Vor avea o mare surpriză, extrem de neplăcută.

Hepatita virală B are mai multe căi de transmitere:

  1. La naștere, de la mamă la copil.
  2. Se transmite ușor pe cale sexuală.
  3. Contactul cu sânge contaminat, prin transfuzii, seringi refolosibile, la stomatologie “murdară”, prin instrumente de manichiură-frizerie, endoscopii, tatuaje etc.

După cum puteți observa, în România există un rezervor uriaș de contaminare. Vestea bună este că începând cu anul 1995, nou-născuții au fost vaccinați împotriva Hepatitei B printr-un program național de imunizare, întrucât în România erau aproape cele mai multe cazuri de boală din Europa.

Vestea proastă este că persoanele născute înainte de 1995 au… ghinion. De ce? Pentru că oamenii care s-au născut înainte de 1995 nu au fost vaccinați la naștere.

Hepatita B nu mai este o problemă în Occident, în țara noastră însă putem ajunge în cazul Denisei Răducu. Boala ei (și a multor români care se află într-o astfel de situație) putea fi prevenită, dar vaccinul împotriva Hepatitei B nu este de găsit în România.

Motivul?

Conform Ordinului Ministrului Sănătății nr. 75 din februarie 2009, care a fost menținut ulterior, s-a stabilit că prețurile din România trebuie să fie cele mai mici din Europa. Producătorii, neavând de ales, au fost influențați de scăderea prețurilor la medicamente, lucru care i-a determinat să aleagă piețele internaționale în detrimentul pacientului român care nu își va mai găsi medicamentele necesare. Ca urmare, nu există prea mare interes să fie adusă marfa în țara noastră.

În plus, vaccinurile nu se produc simplu, de exemplu, ca medicamentele, procesul durează chiar doi ani. Adică dacă apare cererea, în niciun caz nu vine imediat oferta. Este un procedeu complicat. Sunt producători care pot aduce marfă, dar nu se aglomerează în România. Ca urmare, dacă mergi la farmacie să ceri un vaccin împotriva Hepatitei B, ești trimis, să zicem, în Bulgaria pentru că acolo se găsește.

Prețul este stabilit de statul român, iar oamenii care sunt la putere nu au curaj să schimbe acest ordin de ministru care ne-ar putea salva viața.

Jurnalistul Val Vâlcu a explicat acest subiect.

Problema este că PSD nu produce medicamente. Dacă medicamentele s-ar produce la sediul lor de partid și ar vrea să le dea la cele mai mici prețuri din România, ar fi minunat, doar că medicamentele se produc în fabrici din România care trebuie să plătească o sumedenie de taxe, a spus Val Vâlcu. În plus, producătorii internaționali nu au niciun interes să vândă la prețuri mici.

Clinicile private, fără vaccin împotriva Hepatitei B

La o căutare pe Google, aflăm că există o singură clinică privată care – contra cost – ne face vaccinul Hepatitei B: “Vaccinare Twinrix-adulti ( profilaxie hepatita A+B) 221.00 Lei”. Doar că… doar pe site, în realitate nu există. Am sunat la respectiva clinică și ni s-a spus că vaccinul nu se mai găsește de “câteva luni bune și nu se știe când va fi adus”.

Hepatita B este o boală infecțioasă, care atacă ficatul, este cunoscută și sub numele de hepatită serică, agentul patogen fiind virusul hepatitei B (HVB).

Anual între o jumătate de million și un million de persoane mor, la nivel mondial, din cauza acestui virus (HVB). Și, tot el este responsabil pentru 5%-10% dintre cazurile de transplant hepatic. Și totuși, hepatita B poate fi prevenită prin vaccinare, iar Denisa Răducu – și mulți alți români – ar fi putut câștiga bătălia cu boala…

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Chiar nu s-au putut abtine sa nu profite de moartea tinerei vedete pentru a promova vaccinarea …

Cum nu s-au abtinut nici in cazul lui Toni Tecuceanu pentru a indemna poporul sa se buluceasca la vaccinul anti gripa porcina, cu toate ca bietul om murise din alta cauza:

Familia lui TONI TECUCEANU il da in judecata pe ADRIAN STREINU CERCEL

Intorsatura socanta in cazul mortii lui Toni Tecuceanu! “Nu a murit de gripa porcina”!

Cat despre Val Valcu, sa ne amintim ca in 2010 spunea ca focarele de gripa porcina din Romania au aparut datorita maselor de credinciosi stansi la Sfintele Moaste dar si obiceiului de a saruta in general icoanele. Ca atare, sfatuia autoritatile sa ia masuri in acest sens.

Considera ca prea multa democratie strica si ca nu-i normal “sa ne rugam de lucratorii ministerelor sanatatii, apararii sau internelor sa se vaccineze” …

Tot el se plangea ca “grupuri religioase” folosesc internetul intr-o campanie anti vaccinare foarte eficienta si ca atare actiunea lor ar trebui sanctionata penal.

De asemenea zicea ca specialistii ce fac declaratii impotriva vaccinului “anti cancer col uterin” sunt niste nimeni si ca nu exista cazuri cu efecte adverse …

La REALITATEA s-au descoperit vinovatii raspandirii GRIPEI PORCINE si ai refuzului vaccinarii: CRESTINII …

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. ce bine ca nu s-au facut vaccinuri inainte de 1995! Slava Tie Doamne bine ca au scapat baietii mei! it multumesc pentru multa mila ta! sa ne pazesti si de acum incolo Doamne ! Multumim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button