Există BUNCĂRE gata să găzduiască mii de oameni în caz de RĂZBOI NUCLEAR … dar tu NU ești inclus pe listă

iul. 11, 2017 91224 8 http://bit.ly/2qFaSGZ

Articol de .

(Natural News) În zorii erei nucleare, guvernul SUA a început dezvoltarea unor planuri pentru a-și asigura supraviețuirea în caz de neprevăzut, iar apoi războiul nuclear cu URSS a devenit o realitate.

La început, planificarea guvernamentală includea găsirea unor căi de salvare a cât mai mulți oameni din cadrul populației. Dar potrivit unei noi publicații a lui Garret Graff „Raven Rock: The US government’s secret plan to save itself while the rest of us die”, de-a lungul anilor strategia guvernului a evoluat într-un plan de salvare a cât mai multor elite guvernamentale posibil, lăsând restul populației să se apere singură.

Într-un interviu recent pentru Inside Edition pe discuția noii cărți (pe care autorul articolului o citește) Graff a detaliat descoperirile sale despre o serie de buncăre secrete și alte căi de acces îngropate în munte în zone rurale ale țării, parte componentă a  planului Washington COG – „continuarea guvernării” – iar una din aceste construcții se numește Raven Rock.

Raven Rock, cunoscută și sub denumirea Situl R, se află la o oră distanță de Washington DC, în apropierea Blue Ridge Summit din Pennsylvania. Acolo se află un centru de operații de urgență masiv subteran de genul Pentagonului; iar adăposturile sale „surori„ sunt Mount Weather Emergency Operation Center din Virginia și complexul Chayenne Mountain din Colorado. Împreună, toate aceste adăposturi fac parte din strategia COG a guvernului.

„Guvernul a construit peste 100 de buncăre ca acestea și adăposturi relocate prin țară” a spus Graff celor de la Inside Edition, adăugând că nu este loc pentru familii deoarece „planul este de a adăposti doar un număr mic de oficiali guvernamentali în buncăr”.

În tot acest timp soarta noastră este cel puțin sumbră. Așa cum notează Daily Mail UK, un raport de la sfârșitul anilor 50 descria cum ar trebui ca un oraș să își organizeze apărare civilă în caz de atac nuclear:

Spunea că suprafața trebuie împărțită în zone mortuare și echipe de colectare pentru identificarea cadavrelor.

Camioanele poștale vor transporta răniții la unul din cele 900 de spitale improvizate lângă locul deflagrației, în locuri precum închisorile federale.

Distrugerea ar fi atât de mare încât președintele Eisenhower ce a fost martorul distrugerilor convenționale ale Europei și Japoniei ca și comandant al forțelor aliate în Al Doilea Război Mondial observa:

„Distrugerea ar putea fi atât de mare încât va trebui să ne întoarcem la arcuri și săgeți.”

Oricum, guvernul a cheltuit de zeci de ani sume necunoscute din banii plătitorilor de taxe asigurându-se că ei vor supraviețui iar noi vom muri.

Inside Edition notează:

Titlul cărții lui Graff vine de la muntele Raven Rock, un buncăr secret în Pennsylvania unde oficialii din Pentagon se vor reloca la un eventual război nuclear.

El spunea că lista oficialilor include oficiali cu rang înalt, șefi de cabinet, lideri din congres, membrii din Curtea Supremă, asistenți de top, stafful de la Casa Albă, stafful NSA și cei ce se ocupă de buncăr.

Pe lângă oameni, guvernul are planuri de salvare a Constituției, Declarației de Independență și a Clopotului Libertății. – Liberty Bell.

De asemenea sunt niște ciudățenii și elemente amuzante ale planului guvernamental. De exemplu complexul din Muntele Cheyenne este dotat cu magazin de sandwich la subsol.

„Daca se întâmplă ca la momentul Apocalipsei să operezi casa de marcat la subsol vei deveni singurul angajat la fast food din America ce a supraviețuit unui război nuclear” le-a mărturisit celor de la Inside Edition.

Raven rock – împreună cu adăposturile COG – este operat 24/7/365, dar a fost folosit o singură dată: în timpul atacurilor teroriste de la 11 sept. 2001.

Deci cum vor supraviețui cetățenii de rând americani Dick și Jane ? Bugout.news are câteva sfaturi pe tema asta.

JD Heyes este un scriitor senior  pentru Naturalnews.com și NewsTarget.com, precum și editor la The National Sentinel.

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
8 Comentarii la “Există BUNCĂRE gata să găzduiască mii de oameni în caz de RĂZBOI NUCLEAR … dar tu NU ești inclus pe listă”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Magda
  # 11 iulie 2017 at 18:27

  Pe BUNE de nu e de vină LUMEA!
  S-au făcut atâtea dezvăluiri și, nu reușește NIMENI să se coalizeze pentru O ACȚIUNE care să izbucnească și să le dea la temelie ăstora!

  Dar, COMODITATEA și LAȘITATEA, PRECUM LA EI, AȘA ȘI LA NOI!

 2. # 11 iulie 2017 at 18:48

  stiam ca eu nu sunt inclus

 3. # 11 iulie 2017 at 19:04

  cine are nevoie de buncarele lor?nebuni de legat,noi il avem pe HRISTOS SI UNA SFANTA SOBORNICEASCA SI APOSTOLEASCA BISERICA ORTODOXA,ce nevoie avem de asa ceva?nimeni niciodata nu a mostenit pamantul..

 4. # 11 iulie 2017 at 21:34

  Fiecare cu soarta lui , ce sa facem acum , sa plangem!? ??

 5. # 11 iulie 2017 at 21:39

  Ce sens are sa traiesti ca un sobolan?

 6. # 11 iulie 2017 at 21:53

  Daca vrea Dumnezeu mori si sub pamant

 7. # 11 iulie 2017 at 22:04

  Nu scapa nimeni asa ca speranţa la HRISTOS MANTUITORUL

 8. # 11 iulie 2017 at 22:38

  De murit, toți vom muri cândva. Important este unde vom ajunge.

Scrie un comentariu

Scroll Up