SEMNUL FIAREI PENTRU TOATĂ LUMEA: Microsoft și ONU vor să ofere CĂRȚI DE IDENTITATE DIGITALE pentru PERSOANELE FĂRĂ ACTE

iun. 23, 2017 28520 1 http://bit.ly/2qGHj7P

Foto: https://o.aolcdn.com/images/dims?quality=100&image_uri=http%3A%2F%2Fo.aolcdn.com%2Fhss%2Fstorage%2Fmidas%2F47ab0c3bff15509e3def15ce37a8f3fe%2F205395427%2Fgeneral-view-of-united-nations-headquarters-during-the-election-of-picture-id691564366-ed.jpg&client=cbc79c14efcebee57402&signature=be0084fa538c79b1ada172382520f2505ec043ec

Este dificil să trăiești fără acte de identitate. În multe cazuri, sunteți lipsiți de servicii bancare, de îngrijire a sănătății, drepturi de vot și alte elementele de bază. Microsoft și partenerii ar putea da acestor mulți oameni fără acte (1,1 miliarde de persoane, de fapt) o șansă la identitatea de care au nevoie. Se lucrează cu. firmele Accenture și Avanade pentru obținerea de cărți de identitate digitale pentru cetățenii țărilor din Națiunilor Unite, sprijin care ar oferi o recunoaștere juridică celor care nu sunt înregistrați în arhive. Prototipul foloseste tehnologia blockchain pentru a oferi oamenilor cărți de identitade de încredere pe care le pot lua cu ei oriunde, dar respectă în continuare confidențialitatea și securitatea.

Mai degrabă decât pe un un amalgam de cărți de identitate într-o bază de date centrală, inițiativa se bazează pe o tehnologie care permite tranzacții rapide, securizate și descentralizate în întreg domeniul blockchain. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la un unic deținător al datelor dumneavoastră personale ce ar avea la dispoziție informații cheie din viața dumneavoastră, sau cu privire la riscul de a pierde accesul deoarece ați călătorit în altă țară. Și, în timp ce se bazează pe date biometrice (cum ar fi amprentele digitale și scanarea irisului) pentru autentificare, orice informație de identificare personală este intenționat ținută în afara lanțului și expus numai atunci când acordați acces.

ID-urile digitale fac parte din ID2020, un parteneriat public-privat, având în vedere obiectivul ONU pentru 2030 de dezvoltare durabilă pentru a da fiecărui om o identitate oficială. Ar putea trece o lungă perioadă de timp până vor fi disponibile aceste cărți de identitate biometrice, pentru a le fi de folos multor persoane fără acte. Cum am spus, aceasta ar putea reprezenta un progres major în cazul în care funcționează așa cum a fost promis. Atâta timp cât vor ajunge în sistem, refugiații vor avea o șansă mult mai mare de a primi un ajutor, oriunde s-ar afla. Cei cu un nivel de trai relativ stabil, între timp, ar putea beneficia de servicii guvernamentale și financiare care au fost anterior în afara limitelor.

Aceasta este doar o parte dintr-o soluție mai mare. Trebuie să existe garanții că deținătorii de identități digitale vor primi serviciile de care au nevoie, care este la fel de mult o provocare politică, deoarece este de natură tehnică. Cu condiția ca totul se desfășoare precum a fost prevăzut, ar putea fi ajutați mulți oameni pentru a începe o viață mai bună.

NOTĂ OrtodoxINFO

Iată un fragment din transcriptul cititorului slava din articolul

POZITIA BISERICII ORTODOXE RUSE despre PASAPOARTELE BIOMETRICE si COLECTAREA DATELOR PERSONALE

Exista o profetie de prin anul 1666 a lui Zinovia… despre apocalipsa care spune cam asa: si au venit cei insemnati pe mina dreapta sau pe frunte de satana, si toti aveau in miini tablite, atuncea nu stiau de carduri si a zis, tablite, pe care era scris lepadare. Actele biometrice la moment se introduc masiv in orice tara in toata lumea, sub diferite forme, adica poate fi pasaport strain poate buletin, poate card de sanatate.

Citiți vă rog și:

CRIZA REFUGIATILOR demonstreaza minciuna CIP = ANTI TERORISM

11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage iminentul Big Brother

DONALD TRUMP aproba UPI (Identificatorului Unic al Pacientului), adica „SEMNUL FIAREI” prin SISTEMUL MEDICAL

https://saccsiv.wordpress.com/tag/internetul-obiectelor/

https://saccsiv.wordpress.com/category/profetii/

http://ortodoxinfo.ro/category/anti-sistem/cipuri/

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Trackbacks/Pingbacks
  1. SEMNUL FIAREI PENTRU TOATĂ LUMEA: Microsoft și ONU vor să ofere CĂRȚI DE IDENTITATE DIGITALE pentru peste 1 miliard de PERSOANE FĂRĂ ACTE de pe Pamant | Saccsiv - Weblog - 17 iulie 2017

    […] Iata ce putem citi la Microsoft and the UN to provide digital IDs for undocumented people de pe engadget, traducere OrtodoxInfo: […]

Scrie un comentariu

Scroll Up