Taraboiul DRAGNEA – GRINDEANU pregateste ceva sau MASCHEAZA ceva mult mai TERIBIL?

Iun 16, 2017 8623 5 http://bit.ly/2qEoIt7

Foto: http://i.eatliver.com/2012/8842.jpg

In ultimul newsletter primit in aceasta dimineata de la stiripesurse.ro, din 28 de stiri, 23 erau despre taraboiul Dragnea – Grindeanu. Ei se lauda ca sunt cel mai citit site de cand a inceput scandalul. Adica, se citeste la greu pe tema asta.

Dar nu doar respectivul portal abordeaza masiv subiectul. La ora la care scriu acest material, de exemplu, pe prima pagina a site-ului Hotnews, din primele 10 articole, 6 sunt tot despre cei doi. Si cam la fel se prezinta situatia in intreaga mass-media.

Se pregateste ceva despre care trebuie musai sa fim informati sau e un fum gros ce mascheaza ceva teribil la care se lucreaza de zor pe ascuns?

Eu inca nu m-am dumirit.

Voi ce parere aveti?

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
5 Comentarii la “Taraboiul DRAGNEA – GRINDEANU pregateste ceva sau MASCHEAZA ceva mult mai TERIBIL?”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Ionut
  # 16 iunie 2017 at 8:24

  Mi se pare, la prima vedere, ca se lucreaza la „rezolvarea” simultana a mai multor probleme.
  Din punct de vedere economic, se avea in vedere infiintarea unui fond suveran, lucru care nu s-a intamplat nici pana azi.
  Conform dcnews, Codrin Stefanescu ar fi lasat sa se inteleaga ca Sorin Grindeanu a cautat sustinere pentru sine in alte cercuri (probabil ca se refera la ambasada SUA).
  USL a castigat alegerile din 2012 cu o reprezentare parlamentara de 70%, avand posibilitatea sa faca orice in Romania, inclusiv sa modifice Constitutia. Imediat dupa alegeri, Gitenstein a spus vizibil suparat ca ii pare rau ca tiganii nu se organizeaza pentru lupta politica.
  La fel, anul trecut PSD a castigat alegerile cu 50%.
  Iata ca de fiecare data cand sunt indeplinite conditiile de natura politica pentru ca Romania sa avanseze, se intampla ceva.
  Deci, pe partea economico-sociala, ne-au „aranjat”.
  Dar cred ca e si o perdea de fum pentru ceea ce s-a intamplat, adica scandalurile din ultima perioada, cu Ghita si arhiva SIPA.

 2. SAVONAROLA
  # 16 iunie 2017 at 8:27

  Frate Vasile dupa cum spunea un bun amic de-al meu, ,ni se arata porumbeii ca sa nu vedem ciorile. E clar ca e o perdea de fum. Trebuie sa fii slab de minte sa nu te prinzi ca totul e o diversiune. Amandoi protagonistii scandalului (Dragnea si Grindeanu) sunt actori foarte buni intr-un scenariu care are drept scop spargerea PSD. Acest partid, de bine de rau, mai urmarea cat de putin si interesul omului de rand in general si al romanilor in special. Uita-te ce s-a intamplat pe scena politica cu toate partidele asa-zis nationale: PNL, PNTCD, PRM, PRU, etc. Acum a venit randul PSD sa fie dinamitat din interior. Cand nu vom mai avea nicio grupare care sa reprezinte interesul national in Parlament si sa opuna o minima rezistenta SISTEMULUI, vom fi iremediabil pierduti ca popor. Parerea mea…

 3. isa
  # 16 iunie 2017 at 9:02

  S.Grindeanu,in urma cu 25-30 de ani, era nationalist convins. Nu stiu daca s-a schimbat, cel putin nu cred ca prea mult. Lucrurile nu depind numai de el sa faca ceea ce este bine pentru tara si pentru români. Tinand cont ca Dragnea a stat recent capra pe la UDMR ca sa primeasca sprijin … imi este evident ca tabara lui nu este interesata nici de binele si nici de prosperitatea neamului românesc, ci urmaresc doar foloasele proprii.

 4. Fr. Eugen Brumar
  # 22 iunie 2017 at 16:53

  ACELAS DRAC! CARE ESTE UNEALTA U.E., SI ESTE PUS PENTRU A PREGATI CALEA VENIRII LUI ANTIHRIST CA „MESIA”!

Trackbacks/Pingbacks
 1. INTERZIS (din nou) la tv romanesti: PROTEST URIAS la ROMA impotriva VACCINARII OBLIGATORII / MULȚI PARINTI se pregatesc sa PARASEASCA ITALIA | Saccsiv - Weblog - 17 iunie 2017

  […] nu vorbesc despre taraboiul Dragnea – Grindeanu, televiziunile romanesti ne acresc insistent repetitiv cu subiecte de tip […]

Scrie un comentariu

Scroll Up