BRÂUL MAICII DOMNULUI vine la BUCUREȘTI în perioada 18-20 iunie. Să nu uităm că putem merge și la SFINTELE MOAȘTE și la ICOANELE aflate în BISERICILE unde sunt PREOȚI POMENITORI

iun. 7, 2017 19861 1 http://bit.ly/2qH5uTx

Foto: http://newsbv.ro/wp-content/uploads/2016/03/braul-maicii-domnului.jpg

Iată anunțul. făcut de Parohia „Sf. Apostol și Evanghelist Ioan”, Arhiepiscopia Bucureștilor,  în colaborare cu Primăria sector 4 București:

Cinstitul Brâu al Maicii Domnului va fi adus de la Mănăstirea Kato Xenia, Grecia la biserica Parohiei Sf. Apostol și Evanghelist Ioan, Bulevardul Emil Racoviță, Sector 4 București, în perioada 18-20 iunie 2017.

Să nu uităm că putem merge și săruta Sfintele Moaște și icoanele aflate în bisericile unde sunt preoți pomenitori atunci când nu au loc slujbe.

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
Un comentariu la “BRÂUL MAICII DOMNULUI vine la BUCUREȘTI în perioada 18-20 iunie. Să nu uităm că putem merge și la SFINTELE MOAȘTE și la ICOANELE aflate în BISERICILE unde sunt PREOȚI POMENITORI”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. Nicoleta
    # 7 iunie 2017 at 21:47

    Doamne ajută.

    Este normal să îmi apară pagina asta? cu pushengage?

    https://ortodoxinfo.pushengage.com/?action=subscribe

Scrie un comentariu

Scroll Up