ATAC METEOROLOGIC ? NINGE în plină VARĂ la MOSCOVA

iun. 3, 2017 25793 1 http://bit.ly/2qLzJsT

În timp ce majoritatea țărilor din emisfera nordică au parte de vreme caldă și cer senin, fulgi proaspeți de nea au căzut peste capitala Rusiei – la doar o zi după ce Donald Trump a retras SUA din acordul climatic de la Paris, relatează RT..

Fotografiile și filmările postate pe rețelele social-media amintesc mai degrabă de începutul iernii decât al verii.

„Ei bine, unde este încălzirea globală?” a glumit o internaută postând un video cu fulgii uriași de nea.

Ea a mai adăugat că în această perioadă a anului ar fi trebuit să poarte rochiță și sandale, în schimb umblă cu bocanci și geacă.

Un alt clip prezintă un șofer pe drumurile Moscovei, uimit de zăpada care îi acoperă parbrizul.

Un altul prezintă fulgii căzând acompaniați de un soare strălucitor, într-o ciudată combinație pentru vremea acestui anotimp.

Moscova a luat-o RAZNA: NINGE în plină vară!

Vineri, la Moscova s-a înregistrat o minimă record de 3 grade Celsius! Cerul – nu atât noros, cât fioros a fost de asemenea parte a peisajului climatic ciudat de vineri din capitala Rusiei.

Ninsoarea de vară de la Moscova cine la doar o zi după ce Trump – un sceptic cu privire la pericolul schimbărilor climatice – și-a retras țara dintr-un acord internațioal menit să gestioneze încălzirea globală, mișcare ce a înfuriat ecologiștii din întreaga lume.

Coincidența nu i-a scăpat președintelui Putin care nu a pierdut prilejul de face o glumă:

„În Moscova -plouă, e frig și chiar zăpadă. Acum am putea să-i blamăm pentru toate acestea pe imperialiștii americani, să zicem că e vina lor. Dar nu o vom face.” 

Posibil însă ca președintele rus să fi făcut o aluzie subtilă la posibilitatea ca Rusia să fi fost atacată de vreo armă meteo…

Cert e că – alături de furtuna teribilă care a lovit luni – Moscova a avut o săptămână în care s-a dovedit neputincioasă în fața urgiilor naturii.

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
Un comentariu la “ATAC METEOROLOGIC ? NINGE în plină VARĂ la MOSCOVA”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. sica
    # 9 iulie 2017 at 18:26

    Asta este o ploaie cu ghiata si nu ninsoare se vad clar bobitele de ghiata .

Scrie un comentariu

Scroll Up