Robotul sexual va înlocui până în 2025 partenerii „clasici”: „Oamenii şi roboţii vor deveni prieteni cu legături emoţionale puternice”

Mai 10, 2017 11994 1 goo.gl/KCe96l

„Sexul cu un robot humanoid va deveni o practică comună din anul 2025, chiar depăşind sexul între fiinţele umane”, afirmă futurologul Ian Pearson.

Către anul 2030, conform raportului, sexul virtual va deveni atât de comun cum e navigarea pe website-urile pentru adulți, iar în 2035 mulţi oameni vor avea jucării ce vor interacţiona cu realitatea virtuală.

De fapt, grupurile de oameni care dispun de venituri considerabile, pot să înceapă să utilizeze unele forme ale sexului cu un robot şi mai devreme de anul 2025. O practică sexuală totală între oameni şi roboţi va avea loc în anul 2050.

„La început, oamenii vor considera că este dificil să se adapteze la aceste noi activităţi sexuale, dar mai târziu, cu siguranţă că vor accepta ideea, la fel cum a fost şi cu filmele pornografice. Mulţi oameni vor avea, la început, o reţinere în a face sex cu un robot humanoid. Treptat, o dată ce vor începe să-l practice, comportamentul mecanic şi simţurile vor fi perfecţionate, oamenii şi roboţii vor deveni prieteni cu legături emoţionale puternice, iar aceste pretenţii se vor evapora”, susţine Ian Pearson.

Raportul său despre sexul în viitor a fost publicat în parteneriat cu unul dintre cele mai de top magazine de jucării sexuale şi accesorii erotice din Marea Britanie.

Vă rugăm să ne sprijiniți! Ajutorul dvs. va fi pentru continuitatea acestui portal. Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Un comentariu la “Robotul sexual va înlocui până în 2025 partenerii „clasici”: „Oamenii şi roboţii vor deveni prieteni cu legături emoţionale puternice””
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. Morosanu
    # 11 mai 2017 at 2:21

    La fel spune si Jaques Attaly in a sa Scurta istorie a viitorului .

Scrie un comentariu