Chiriile mari îi forțează pe cei din Silicon Valley să locuiască în vehicule

mai 10, 2017 6980 4 http://bit.ly/2qGRObc

„Sclavii tehnologiei” din Silicon Valley sunt forțati să trăiască în  propriile mașini.

Confruntați cu unele dintre cele mai ridicate chirii pentru locuințe din SUA, unii locuitori din Zona Golfului simt că nu mai pot face față cheltuielilor și caută alternative ieftine.

Pe măsură ce Nasdaq înregistrează creșteri majore, în spatele hub-ului companiilor de computere și tehnologie din Silicon Valley, unii oameni chiar se întorc la mașini, furgonete și RV-uri ca alternative de locuit

Corespondentul Joanne Elgart Jennings pentru NewsHour Weekend Special  expune realitatea uluitoare care se ascunde chiar în spatele fațadei fabricii unicorn din America.

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
4 Comentarii la “Chiriile mari îi forțează pe cei din Silicon Valley să locuiască în vehicule”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Ion
  # 10 mai 2017 at 20:58

  E vorba si de mentalitatea lor gresita de care profita samsarii, ca nu-si cumpara casele si apartamentele, cum fac romanii, prin multa munca si lasa mostenire la copii.

 2. Mihai
  # 11 mai 2017 at 4:39

  Da Ion, dar și chiar de le-ar cumpăra, imagineazăti că și impozitele șunt colosale, nu ai platit azi, mâine, poimâine, vine statul și ți le confisca, ceea ce la ei se practica, și că urmare recurg la astfel de alternative, norocul lor că sunt zone unde sunt favorizați din punct de vedere climatic

 3. Nume
  # 13 mai 2017 at 14:56

  Nu-ți dau voie nici să trăiești. Ori devii sclavul lor, ori dai organele.

 4. Nume
  # 13 mai 2017 at 15:03

  În urmă cu câțiva ani era pe iutub un documentar despre mica america. Și avea multe „sate” pline cu rulote, îngrămădite una lângă alta. „Satele” se întindeau pe km buni. Acolo zăceau realmente oamenii cei mai săraci. Arăta precum India sărmanilor. Plecau la prima oră în grupuri la cules resturile de alimente, pe care trebuiau să le fure din containerele de gunoi. Dacă erau prinși, riscau pușcăria. Film real, fraților. Din păcate, acel film a fost scos de pe net. Prea mulți știau de acest adevăr.
  Din păcate, oamenii abia când ajung la gunoi se unesc ca frații. Până atunci sânt și se comportă unii față de alții ca niște dușmani.

Scrie un comentariu

Scroll Up