ISIS a publicat DECAPITAREA unui spion RUS, în ziua în care Rusia sărbătorește victoria din 1945 asupra Germaniei naziste.Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional

Mai 9, 2017 12849 0 goo.gl/zc9NXB

ISIS a publicat, luni seară, o înregistrare video care surprinde decapitarea unui presupus spion rus în Siria. Înregistrarea durează 12 minute și este vorbită în limba rusă.

În înregistrare, presupusul ofițer rus, îi roagă pe alți agenți ruși să se predea înainte să fie decapitat de un bărbat cu barbă.  „Acest idiot a crezut promisiunile statului lui că nu-l va abandona dacă va fi capturat”, spune victima înainte de a muri, conform Agerpres. .

Identitatea victimei nu a fost verificată și nici nu este clar dacă materialul video este autentic. Ministerul rus al Apărării și Serviciul Federal de Securitate (FSB) nu au fost disponibile pentru comentarii.

Filmul mai arată scene prezentate drept efecte ale bombardamentelor aviației ruse în Siria. El a fost postat în ziua în care Rusia sărbătorește victoria din 1945 asupra Germaniei naziste.

Puteți vedea materialui video AICI 

 

Vă rugăm să ne sprijiniți! Ajutorul dvs. va fi pentru continuitatea acestui portal. Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Scrie un comentariu