ISIS a publicat DECAPITAREA unui spion RUS, în ziua în care Rusia sărbătorește victoria din 1945 asupra Germaniei naziste.Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional

mai 9, 2017 13051 0 http://bit.ly/2HbUJUr

ISIS a publicat, luni seară, o înregistrare video care surprinde decapitarea unui presupus spion rus în Siria. Înregistrarea durează 12 minute și este vorbită în limba rusă.

În înregistrare, presupusul ofițer rus, îi roagă pe alți agenți ruși să se predea înainte să fie decapitat de un bărbat cu barbă.  „Acest idiot a crezut promisiunile statului lui că nu-l va abandona dacă va fi capturat”, spune victima înainte de a muri, conform Agerpres. .

Identitatea victimei nu a fost verificată și nici nu este clar dacă materialul video este autentic. Ministerul rus al Apărării și Serviciul Federal de Securitate (FSB) nu au fost disponibile pentru comentarii.

Filmul mai arată scene prezentate drept efecte ale bombardamentelor aviației ruse în Siria. El a fost postat în ziua în care Rusia sărbătorește victoria din 1945 asupra Germaniei naziste.

Puteți vedea materialui video AICI 

 

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Scrie un comentariu

Scroll Up