SEMNUL FIAREI, tot mai aproape.,, Modernizarea METROREX”: instalatii noi de CONTROL-ACCES, cititoare de CARDURI CONTACTLESS, automate de vandut cartele si POS-uri

Apr 27, 2017 19852 1 http://bit.ly/2H5TTst

Metrorex anunţă că în perioada 26 aprilie – 5 mai se vor închide pentru modernizarea instalaţiei de taxare unele căi de acces în staţiile Republica, Titan şi Nicolae Grigorescu.

Astfel, în staţia Republica, vor fi închise accesurile dinspre Bulevardul Basarabiei, Şoseaua Dudeşti-Pantelimon şi gara Titan-Sud. În staţia Nicolae Grigorescu va fi închis accesul dinspre Bulevardul Nicolae Grigorescu, iar în staţia Titan va fi închis accesul dinspre Bulevardul Nicolae Grigorescu, Parcul IOR.

Călătorii vor putea utiliza celelalte căi de acces disponibile.

„Începând cu 26.04.2017 vor fi deschise următoarele căi de acces, modernizate: staţia Republica –Acces A (bulevardul Basarabiei), staţia Titan – Acces B (bulevardul Nicolae Grigorescu, strada Liviu Rebreanu) şi staţia Nicolae Grigorescu – Acces A (bulevardul Camil Ressu, Aleea Fuiorului)”, se arată într-un comunicat al Metrorex.

Modernizarea sistemului de control vizează linia actuală de turnicheţi, care are o vechime de peste 20 de ani şi care va fi înlocuită cu porţi de acces batante, care facilitează intrarea şi evacuarea rapidă a călătorilor în situaţii de urgenţă, precizează Metrorex.

Noile porţi de acces vor avea dublă utilitate, atât prin sistemul de citire a benzii magnetice, cât şi prin sistemul de citire a cardurilor contactless, sistem care va putea fi utilizat după finalizarea lucrărilor de modernizare a sistemului de control-acces din toate staţiile de metrou.

Mai mult, lucrările de modernizare implică 139 de automate de vândut cartele care sunt prevăzute să dea rest şi să funcţioneze inclusiv cu POS.

Astfel, 41 de staţii de metrou vor avea instalaţii noi de control-acces.

 

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Un comentariu la “SEMNUL FIAREI, tot mai aproape.,, Modernizarea METROREX”: instalatii noi de CONTROL-ACCES, cititoare de CARDURI CONTACTLESS, automate de vandut cartele si POS-uri”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. Nicoleta
    # 2 mai 2017 at 11:56

    Hristos A inviat!

    Au „uitat” sa spuna ca dupa modernizare se va mai putea circula DOAR cu cardurile contactless, cartelele magnetice devenind istorie. Sa nu aveti grija taranilor sa a altor sarmani, caci cardul de baza va fi cel unic de sclav. Si nimeni nu va putea motiva ca nu are calculator/internet. Strazile/cladirile/metrourile vor fi pline de astfel de „cititoare”.

    Am intrat deja in linie dreapta. Nu mai este cale de mers inainte. Trebuie apucata cararea cea stramta si grea. Dumnezeu sa ne ajute.

Scrie un comentariu

Scroll Up