Ni se pregateste ceva? Prințul Charles, rege al Romaniei?

Mar 31, 2017 18156 4 http://bit.ly/2qFtN4r

De ani de zile prințul de Wales parcă ar vrea să devină Regele României? De când legea salică împiedică o regină pe tronul țării noastre, principesa Margareta e dificil să devină regină împotriva tradiției și statutului Casei Regale, tot mai mult se vorbește în lumea bună a monarhiștilor ca prințul Charles să urce pe tronul României.

După trecerea la cele veșnice a Reginei Elisabeta a II-a, prințul Henry e favorit la tronul britanic, așa că prințul Charles și-a ales o patrie adoptivă: România. De ani de zile vine în țara noastră, în special în Transilvania fiind fascinat de pământul românesc. Acesta a cumpărat şi a renovat proprietăţi în Transilvania, după ce s-a îndrăgostit de această regiune în urmă cu 20 de ani.Moştenitorul tronului britanic spune că vrea să conserve mediul pentru nepoţii săi şi ai altor oameni şi susţine că biodiversitatea ar trebui pusă în centrul agriculturii. Prinţul Charles susţine că „vechile tipare de viaţă” din Transilvania ar trebui păstrate, dând exemplul cositului fânului şi al oamenilor care au una sau două vaci. „Micul fermier, micul proprietar este absolut crucial pentru menţinerea siguranţei alimentare. Nu poate fi totul făcut de către corporaţii gigantice. Unele dintre ele încearcă, însă multe dintre ele nu sunt interesate de biodiversitate sau cultură sau comunităţile rurale”.

Mai mult, prințul Charles s-a apropiat foarte mult de ortodoxie.

Unii specialiști spun că prințul Charles a trecut în secret la ortodoxie. Cu ocazia unei vizite în Israel, în timpul funeraliilor lui Shimon Peres, Prințul Charles a vizitat Mănăstirea ortodoxă Ghetsimani, care apartine Bisericii Ortodoxe Ruse din Afara Granitelor. Șeful misiunii Bisericii în Țara Sfântă, Arhimandritul Roman (Krasovsky) l-a intampinat pe Prinț la portile manastirii și i-a prezentat acestuia principalele locuri sfinte și istorice ale Orașului Sfânt. Printul Charles s-a inchinat la moastele Sfintei Mari Ducese Elisabeta, depunand flori culese din locul de nașterii bunicii sale, care a fost nepoata sfintei. Totul s-a derulat in timp ce maicile intonau Troparul Sfintei Maria Magdalena.Prințul Charles s-a închinat la icoanele aflate in biserica si a aprins lumanari. La ieșirea din biserică, moștenitorul tronului a avut o discuție cu măicuțele din Ghetsimani și cu elevii școlii din Betania, vizitand mormântul Prințesei Alice, aflat în cripta bisericii. Acolo, Arhimandritul a oficiat o Slujba de Pomenire, după care Prințul a depus flori pe mormânt și a aprins o lumânare.Ulterior, acesta a admirat mai multe fotografii vechi păstrate în mănăstire și a cerut să rămână singur în criptă.

Și în actuala vizită oficială în România, prințul Charles s-a purtat ca un prinț moștenitor al Coroanei Române, nu ca principe al Marii Britaniei. Mostenitorul coroanei britanice s-a bucurat de spiritul autentic românesc la Muzeul Satului din Capitală, unde a dansat și o horă si a mers și în Delta Văcărești. El s-a arătat foarte interesat de demonstrația de încondeiere a ouălelor facută de meșteri artizani din Bucovina, a urmărit cum sunt pictate icoane pe lemn și piatră, iar la casa Chiojda din Buzău a urcat în pridvor, a admirat țesăturile si scoarțele expuse.

Prințul Charles a vizitat și Palatul Patriarhiei, unde s-a întâlnit cu Patriarhul Daniel. La sosire, Mostenitorul Coroanei britanice a fost întâmpinat de mitropolitul Nifon, arhiepiscop al Targoviștei. Prințul Charles a facut un tur al Patriarhiei și a discutat cu Patriarhul Daniel. Dar cel mai interesant și emoționant moment este cel de la Palatul Patriarhiei, unde prințul Charles a aprins o lumânare, s-a rugat și închinat în semnul crucii ortodoxe, confirmând astfel speculațiile că a trecut la confesiunea creștin-ortodoxă și nu se face publică această convertire pentru a nu destabiliza Coroana britanică a cărei membrii sunt anglicani? Și în Rusia adepții monarhiei câștigă teren tot mai mult. Să fie prințul Charles un creștin-ortodox, un om care iubește sincer poporul român cu tradițiile sale și să vrea să devină viitorul Rege al României?

După Brexit un rege englez pe tronul Basarabilor poate fi o ipoteză posibilă în haosul geopolitic din estul european și o garanție a României unite.

Ionuț Țene

 

NOTĂ OrtodoxINFO

Pentru autorul articolului, Printul Charles pare o speranta. Noi insa suntem circumspecti, chiar daca se aud, intr-adevar, multe chestii care par de bine:

Printul CHARLES si ORTODOXIA

Sa nu uitam insa ca:

Regalitatea Britanica Moderna: eugenisti, nazisti si neo-feudali

 

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
4 Comentarii la “Ni se pregateste ceva? Prințul Charles, rege al Romaniei?”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Ion Stanici
  # 1 aprilie 2017 at 22:36

  Dacă poporul român va avea în el credință, „cât un grăunte de muștar”, harul Domnului se va coborâ peste el iar cine preia conducerea acestei țări, o va cârmui cu dreaptă socoteală. Așadar poate prindem în socotelile noastre și cum să devenim credincioși/bineplăcuți Domnului. De restul se ocupă El..

  Iertați -mă pe mine păcătosul!
  Ion

 2. gheorghe
  # 3 aprilie 2017 at 12:35

  Nici nu se compara un golan gargaragiu – cum e oricare presedinte…. cu un Monarh!… este indicutabil mai bine sa fie monarhie – un om pregatit si educat pentru ingrijirea poporului.
  Pentru a fi posibil, primul pas este ruperea de Gheena neo-bolsevica, UE.
  Printul Charles nu are nevoie de nimic din parte noastra, a romanilor decat incredere.
  Peste toate comentariile si speculatiile sataniste, globaliste, … o dta cu finalizarea trecerii la Ortodoxie, nu este nic un impediment real – are inalta educatie monarhica dobandita din ascultarea celei pe care o respecta si slujeste, Regina Elisabeta a II-a, mama sa.
  Daca scapam de rebeliunea republicii… poate fi mai bine – ar fi cineva care nu are nevoie sa fure din avera poporului ci poate corecta, repara, reda in mod just cele ce sint ale romanilor, demnitatea si stapanirea Tarii.

 3. Radu
  # 4 aprilie 2017 at 19:36

  Suntem in post si sa ne comportam ca atare.

  Sa dea Dumnezeu sa treaca la Ortodoxie si daca e voia Lui si a noastra sa fie rege sa fie…

  Nu toata monarhia engleza e urata si nu toti sunt rai

  Nu sunt dovezi decat speculatii

  Cine nu are dovezi clare si are doar speculatii nu se tine asa oricine poate sa zica orice pe speculatii

Scrie un comentariu

Scroll Up