X

Soarta intrușilor și a torționarilor

de Saccsiv
icoana Aiud bis1
Mănăstirea Diaconeşti: Icoana Noilor Martiri (Aiud – detaliu).  Foto: http://razvan-codrescu.blogspot.ro/2011/10/colonelul-craciun-raporteaza.html

Asadar, Ion Ficior, fostul condamnat de la Periprava, a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

E bine si asta cu vanatoarea directorilor temnitelor bolsevice, dar lipseste esentialul, inclusiv din multele dezbateri tv pe aceasta tema: ei pe cine serveau? Ce e cu bolsevismul asta? Cine l-a creat, cine l-a implementat in Rusia si cine l-a adus in Romania?

Si mai ales, va fi Noua Ordine Mondiala de stanga? Ca tot vorbim mereu de ea. Are vreo legatura cu revolutia bolsevica? Dar cu cea franceza? Dar astia de acum din varful piramidei, au vreo legatura cu cei ce au fost la butoane atunci?

Iata un fragment din articolul CRIMINALII DIN UMBRĂ. Cine au fost şefii torţionarilor comunişti? Studiul fostului deţinut politic Constantin Iulian demască autorii crimelor comuniste, cei aflaţi în funcţiile de decizie de pe Buciumul:

[…]

Cu puţin timp înainte de a fi răpus de o necruţătoare boală galopantă, în mai 2012, de pe patul spitalului Fundeni, preşedintele Federaţiei Române a Foştilor Deţinuţi Politici, dr. Constantin Iulian, mi-a cerut să fac public studiul referitor la coordonatorii din umbră ai experimentului reeducării prin tortură din închisoarea Piteşti, lucrare pe care mi-o încredinţase cu puţin timp înainte. Florin Dorescu

Fiindcă după Revoluţia din 1989 în cadrul foştilor securişti a apărut o ruptură între cei ce au activat sub Ceauşescu şi cei din timpul lui Dej, am încercat să valorific această ruptură. Cei de pe timpul lui Ceauşescu au început să-i denunţe pe cei din perioada Dej ca autori ai marilor crime, deci şi ai Piteştiului. De la aceşti denunţători am aflat date interesante în legătură cu originea etnică a autorilor din umbră ai fenomenului Piteşti.

Iată aceste informaţii:

  • Ministerul de Interne era condus atunci de TEOHARI GEORGESCU, evreu pe numele adevărat BURĂH TESCOVICI;
  • Directorul General al Securităţii Poporului: general locotenent GHEORGHE PINTILIE, pe numele adevărat BODNARENCO PANTELEI zis „PANTIUŞA”, evreu cu cetăţenie sovietică;
  • Subdirector, g-ral mr. ALEXANDRU NICOLSCHI, evreu, cu numele adevărat BORIS GRUNBERG;
  • Subdirector,  g-ral mr. VLADIMIR MAZURU, evreu polonez;
  • Director al Secretariatului: mr. WILHELM EINHORN, şi el evreu;

La Direcţia a V-a a Securităţii unde se prelucrau „demascările” de la Piteşti se aflau:

  • Director: col. MIHAI DULGHERU, numele adevărat fiind MIŞA DULBERGER, evreu comunist care a emigrat în Israel;
  • Şef de serviciu: cpt. MATUŞEI ANDRIESCU, numele adevărat fiind MATUSEVICI NATHAN – evreu, anchetator între 1946-1962;
  • Director adjunct: ARITONOVICI SAMUEL (semna ANTONIU SAMI) – evreu, anchetator între 1948-1952, a emigrat în Israel;
  • RĂZVAN SERGIU – evreu, anchetator între 1948-1952; a emigrat în Israel;
  • NEIDMAN GINGOL – evreu, emigrat în SUA;
  • SIMON JAQUES – evreu, emigrat în Israel;
  • RUSU MIRCEA, anchetator între 1948-1956; a emigrat în SUA;
  • DAVIDOVICI LEON (MUREŞAN) – anchetator între 1948-1956; a emigrat în SUA;
  • FRANCO SANDU – evreu, anchetator între 1948-1956, a emigrat în Israel;
  • LEON BARBU – evreu comunist, anchetator între 1948-1956;
  • MARCOVICI TEDY (MICLE) – evreu, anchetator între 1948-1956; a emigrat în Israel;
  • MAHLER WILLIAM – evreu, anchetator între 1952-1956; a emigrat în Israel.

Dintre femeile comuniste evreice, care au îndeplinit funcţia de anchetatoare, au fost identificate: TELEMAQUES FLAMBOLY, SEGAL LUIZA, HOSSU ESTERA, GERSOHN CLARA, HERBERT ESTERA, WINCLER VICTORIA, MATESCU ELLE (MATEESCU ELLE, figurează şi semnează şi ca secretară pe sentinţele de condamnări administrative,  preşedinte al comisiei fiind NICOLSCHI). Toate aceste femei, după Piteşti, au emigrat.

Precizez că din unele documente care vizau persoanele încadrate în Direcţia V-a – Cercetări Penale, cunoscută şi sub indicativul UM 0638, în timpul „experimentului Piteşti”, pe cele 45 de posturi de ofiţeri figurau 31 evrei şi doar 8 români, restul fiind greci, sârbi şi alte naţionalităţi.

M-a intrigat în mod deosebit prezenţa pe care am constatat-o la începutul reeducării, pe parcursul ei, dar şi în finalul acţiunii de ştergere a urmelor, a unor evrei comunişti. Astfel, la Suceava, în 1948-1949, când s-a pregătit acţiunea de reeducare, nelipsit pe teren (în închisoare) a fost lt. col. IOAN POPIC, pe numele adevărat POPPIG IANOŞ-ADALBERT, evreu, Directorul Regionalei de Securitate Suceava.

La Piteşti, în timpul, torturilor pe teren s-a aflat lt. col. SEPEANU TUDOR-IANI, directorul Securităţii Bucureşti în 1949, emigrat mai târziu în Israel şi care era ajutat la vremea respectivă de alţi doi evrei, mr. MOISE SENATER şi cpt. AVRAM SOLOMON.

În sfârşit, la execuţia lotului Ţurcanu, pe teren a fost prezent şi a semnat Procesul – Verbal de execuţie, evreul comunist dr. MOISE CAHANE.

[…]

Cititi va rog si:

COMUNISMUL ESTE O CREATIE A ELITELOR EVREIESTI? Istorici „demonstreaza” in RL ca cei ce raspund cu „da” sunt antisemiti …

Revenind la tema din titlul acestui editorial, trebuie stiut ca de la Revolutia Franceza incoace, stapanii reali ai SISTEMULUI isi tot sacrifica marionetele de rang inalt, ba uneori chiar si locotenentii. Cu atat mai mult uneltele, cei cu rol de intrusi sau de tortionari.

Acest material il postez pentru actualele unelte, ce dorm pe ei inchipuindu-si ca vor trai fericiti pe acest pamant pana la adanci batraneti, bazandu-se pe formidabilul spate ce actualmente il au, considerandu-l etern. Insa realitatea e ca ei nu sunt Silviu Brucan, asa ca se va renunta la ei ca la niste masele stricate, oricand SISTEMUL va considera ce este necesar. Dovada si acest Ion Ficior.

Iata si ce aminteste parintele Justin Parvu incepand cu min. 5:13:

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button