X

Neo-comunismul câștigă teren în România! Mafia PSD-PNL-USR-UDMR a adus pe români la o viață mai grea decât regimul comunist

Aproape jumătate dintre români consideră perioada comunistă un lucru bun

Profesorul universitar Daniel David a comentat rezultatele sondajului realizat de INSCOP la comanda News. ro, cercetare care arată că 48% dintre românii chestionaţi consideră că perioada comunistă a reprezentat un lucru bun. „Dacă pe tinerii care acum se declară cu simpatii mari spre perioada comunistă i-ai pune să trăiască trei săptămâni într-un mediu simulat de acel tip, cred că şi-ar schimba rapid atitudinile”, spune profesorul.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Acesta face legătura între procentul de analfabetism funcţional care este comparabil cu cel al persoanelor care cred că în comunism a fost mai bine.

Acesta este de părere că generaţiile care au trăit în comunism nu au făcut suficient pentru a le spune copiilor lor cât de rea a fost acea perioadă, nu le-au vorbit despre cât de limitate erau multe dintre drepturi.

„Dacă tinerii care acum se declară cu simpatii mari spre perioada comunistă i-ai pune să trăiască trei săptămâni într-un mediu simulat de acel tip, cred că şi-ar schimba rapid atitudinile. Ăsta poate fi un experiment care să se facă în şcoală, cu participare voluntară, să experimentăm vremurile din perioada comunismului şi să vedem după aceea dacă e o perioadă bună”, mai spune Daniel David.

Acesta constată, de asemenea, că sondajul confirmă o tendinţă generală, pe care a remarcat-o deja, „de modificare în profilul nostru psiho-cultural prin care societatea noastră devine tot mai interesată de trecut”.


Un alt profesor a publicat următorul mesaj:

Ok. Vad multe mesaje pro si contra. Multe, scrise de cei care sunt tineri si nu au trait acele vremuri, sunt influențați de părerea părinților, bunicilor, fiecare cu propria experiență…

Of, tineri dragi, mai ales pentru voi scriu acest mesaj.

  • noi, cei spre 60, si peste, care ne-am trait adolescența si tinerețea in frustrări, fara apa rece si calda, fara lumina si caldura, decât cu porția, apelam la “pile” pt un cofraj cu ouă, un salam din carne sau 2 kg de carne înghețată,
  • noi cei care ne trezeam la 4-5 dimineața sa stam la coada pt 1 iaurt si o sticlă de lapte, noi, care eram pedepsiți fiindca ascultam phoenix, dire straits, europa liberă, etc,
  • noi, care am trait o perioada plina de frustrari si lipsuri, si care am vazut dupa ’89 ca s-au vandut si demolat toate fabricile si industriile pt care am trăit in lipsuri, ca sa se poată face,
  • noi cei care am strigat ca proștii, sperand ca Dumnezeu și-a întors față catre noi in ’89 (si a facut-o, dar ne-au păcălit “urmasii”, foștii securisti si tradatori care au preluat puterea,
  • noi, cei care apoi am vazut diferența despre cum e si altfel in alte țări, si am sperat ca proștii ( din nou), ca si la noi va fi o viață liberă si prosperă,
  • noi, adica “bătrânii ” de care râdeți voi azi, am iesit in ’89 cu pieptul dezvelit in stradă ca sa fie LIBERTATE, si azi am avea același curaj,
  • noi, acesti inutili si viitori pensionari, deci “resturi ” ale societății, am creat această bază, pe care s-au ridicat apoi zidurile si aripile multora dintre voi!

Situația in care suntem azi, nu se datoreaza nouă, celor care in ’89 doream libertate, ci celor care au ascultat de oculta mondiala si care incet, incet, ca un sarpe , strânge, sufocă tot.

Si voi dați crezare ca “acele timpuri” erau mai bune…acele timpuri vor sa le aduca azi inapoi, ba inca la un nivel mult mai rău.

Da, toti, adica aproape toti lucrau pe vremea lui ceaușescu. Da, toti aveau unde sa locuiască, erau locuințe facute tot din banii si munca noastră, cu împrumuturi externe.

Daca nu aveai “pile”, stăteai într-o garsonieră 4-5 persoane, părinți si copii.

Acum, daca nu ai bani, stai la fel, in chirie însă.

Întrebarea mea este: VOI CHIAR CREDEȚI CA DOAR INTRE ACESTE 2 MODALITĂȚI DE TRĂIT PUTEM ALEGE????

Daca răspundeți da……păcat, păcat de sângele vărsat!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. In România, datorita resurselor naturale, terenului agricol fertil, resurselor de apa,
    trebuia sa existe un nivel de trai echivalent cu cel din Dubai, poate chiar peste aceasta regiune. Dar din păcate, resursele tarii noastre au fost exploatate, începând cu crearea statului asa zis modern și cu infiltrarea clandestina a evreilor în România, în folosul etniei evreiești, situație care este practicata și în prezent , deoarece puterea a fost preluata din nou de evrei după lovitura de stat din decembrie 1989, după înlăturarea de la putere a românului Nicolae Ceaușescu, și preluarea puterii de către evreime și de agenții lor.

    1. …si de agentii lor. Cu asta ati spus tot. Adica romani impotriva romanilor.
      cat despre romanii care s-au opus vechiului regim??? ce procent exact? nenea ala a spus cu gurita lui …. apela la pile. dar aia de n-aveau la ce apela? halal eroi care apeleaza la pile.
      probabil ca si in prezent se apeleaza la pile.
      este simptomatica simpatia unui segment al populatiei chipurile pro-rusie dar cu odrasle infiltrate in occident. asta se cheama….. cu doua fete.
      care-s eroii aia, poetul care ranjeste la porc din a sa cetate? sau actorul care total inocent avea trei feciori la studii in Geneva?
      au fost si sunt eroi si martiri dar cu o floare…. .
      si n-are nici un rost sa se tot dea vina pe alte neamuri, fara cozile de topor( de la mic la mare) altii n-ar fi putut face mare lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button