42 DE MORTI: Avioane neidentificate au bombardat o moschee din provincia Alep, Siria

Mar 17, 2017 2105 1 http://bit.ly/2qGKH2v

http://www.baricada.ro/ziar-categ-stiri/international/?&p=16

Cel puțin 42 de persoane și-au pierdut viața și alte câteva zeci au fost rănite grav, în urma unui raid aerian care a avut loc joi seara. Atacul a vizat o moschee dintr-o localitate din nordul Siriei, la vest de orașul Alep, a anunțat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), potrivit Reuters.

Organizația a anunțat că atacul a avut loc la Jinneh, o localitate situatăla sud-vest de Atareb.

„Raidurile unor avioane neidentificate au vizat o moschee în provincia Alep la ora rugăciunii, ucigând 42 de persoane, în majoritate civili”, a declarat directorul OSDO, Rami Abdel Rahman.

„Mulţi oameni sunt încă prinşi sub dărâmături, iar noi credem că numărul victimelor va creşte”, a mai adăugat acesta.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Un comentariu la “42 DE MORTI: Avioane neidentificate au bombardat o moschee din provincia Alep, Siria”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
Scrie un comentariu

Scroll Up