X

După sutele de CUTREMURE, localitatea IZVOARELE e lovită de ALUNECĂRI DE TEREN și se aud ZGOMOTE CIUDATE

de null
Galaţi: Alunecare de teren în localitatea Izvoarele; o stână cu 250 de oi, evacuată
Foto: http://jurnalul. ro/stiri/locale/galati-alunecare-de-teren-in-localitatea-izvoarele-o-stana-cu-250-de-oi-evacuata-737131.html

Au scăpat de cutremure, însă acum au probleme cu alunecările de teren. Vorbim despre localnicii din comuna gălăţeană Izvoarele. Oamenii au intrat în panică după ce un versant s-a crăpat şi a luat-o la vale. Sătenii se tem de ceea ce este mai rău, având în vedere că în zonă s-au întâmplat tot felul de fenomene ciudate în ultimii ani, printre care şi apă caldă în fântâni.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Localnicii nu mai au pic de linişte de când versantul unui deal din partea de est a comunei a luat-o la vale. Mai mult, oamenii spun că se aud zgomote ciudate. “S-a crăpat tot dealul şi parcă zici că fierbe pământul”, spun localnicii.

Alunecările de teren vin după ce, în urmă cu câteva zile, pe pârâul Suhu, a fost din nou o viitură.

După ce i-a lovit cutremurele, acum se luptă cu alunecările de teren: Locuitorii din Izvoarelor se tem pentru viitorul lor.

La Izvoarele, în ultimii ani, fenomenele ciudate s-au ţinut lanţ. În 2013, satul a fost inundat de o viitură foarte puternică tot pe pârâul Suhu, după care, mai bine de un an de zile, comuna a fost zguduită de sute de cutremure, în unele zilele fiind şi câte 20 în 24 de ore. Oamenii şi-au făcut cruce şi când au găsit apă caldă în fântâni.

Nu de puţine ori s-a spus că ar fi vorba despre un fenomen de origine vulcanică, lucru neconfirmat însă de specialişti.

Oficial, ar fi vorba despre alunecarea unor plăci tectonice mici, însă sătenii au acuzat vehement compania petrolieră care are exploataţii în zonă.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button