X

ONU reduce ajutoarele de hrană pentru irakieni strămutați / ”Va urma o criză umanitară și un EXOD DE REFUGIAȚI”

de null
Foto: http://www. aljazeera.com/mritems/imagecache/mbdxxlarge/mritems/Images/2017/1/28/e379736dedfc4761b878f244f22bc63b_18.jpg

ONU reduce ajutoarele de hrană a 1,4 milioane de irakieni strămutați

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Programul mondial de hrană reduce rațiile de alimente cu 50% datorită întârzierii donațiilor țărilor contributoare.

Programul mondial de hrană a tăiat rațiile de alimente a 1,4 milioane de irakieni strămutați cu 50%, datorită întârzierii donațiilor țărilor contributoare.

Tăierile vin într-o vreme în care un număr din ce în ce mai mare de irakieni fug din calea ISIS.

“Am fugit de ISIS pentru a avea o șansă la viață iar acum au tăiat ajutoarele. Cum ar trebui să supraviețuim ?” a spus Safa Shaker irakian strămutat.

Cel puțin 160 000 de oameni au fost dislocați din octombrie când armata irakiană, împreună cu forțele kurde și milițiile șiite au pornit o campanie militară pentru a recaptura Mosulul din mâinile grupărilor armate.

Purtătorul de cuvânt al programului mondial de hrană, Inger Marie Vennize a spus că poartă discuții cu SUA – cel mai mare donator, Germania, Japonia și alte țări pentru a restaura rația întreagă.

“A trebuit să reducem rația începând cu luna aceasta” – citat de agenția Reuters.

“Tăierile de 50% din rațiile lunare afectează peste 1,4 milioane de oameni din întregul Irak” a adăugat ea.

Efectul este deja resimțit în tabere aflate la est de Mosul, ultimul bastion major al ISIL din nordul Irakului.

“O familie întreagă primește rația unei singure persoane… vrem să mergem acasă” a spus Omar Shukri Mahmoud din tabăra Hassan Sham.

Safa Shaker, care a fugit cu întreaga familie spune: “Suntem o familie numeroasă iar această rație nu ne este de ajuns. Am fugit de ISIS pentru a avea o șansă la viață iar acum au tăiat ajutoarele. Cum ar trebui să supraviețuim ?”

Mosul este în continuare casă pentru aproape 1,5 milioane de oameni, care se află sub riscul de a fi prinși în războiul urban.

Aproximativ 650 000 de oameni trăiesc fără apă potabilă în oraș iar ONU a avertizat că probabil va urma o criză umanitară și un exod de refugiați.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Păpușarii nu se lasă, ci vor cu tot dinadinsul ca imigranții musulmani să ia cu asalt Europa. Acum ONU a redus substanțial rațiile de hrană pentru irakienii strămutați, special pentru a-i determina să emigreze în țările europene, unde vor aranja să fie primiți fără rezerve. Mai multe despre planurile păpușarilor cu noua rasă afro-arabo-euponeană și Noua Ordine Mondială citiți și la articole precum:

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button