X

Politicienti, mass-media si manifestanti: E rau – AMPRENTARE ROMANI in GERMANIA. E bine – AMPRENTARE ROMANI in ROMANIA

   Iata ce aflam din articolul Preşedintele Parlamentului UE critică declaraţia lui Ponta la adresa lui Elmar Brok: “Inacceptabilă”:
Preşedintele Comisiei pentru Afaceri Externe a Parlamentului European, Elmar Brok (CDU), a declarat, recent, că imigranţii care vin în Germania doar pentru ajutoare ar trebui trimişi rapid în ţările de origine.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

“Imiganţii care vin în Germania doar pentru Hartz IV (ajutor de şomaj), alocaţia pentru copii şi asigurarea de sănătate trebuie trimişi rapid înapoi în ţările lor de origine. Pentru a preveni intrările multiple, ar trebui să ne gândim la luarea de amprente”, a spus Brok, citat de ziarul Bild.

În replică, premierul Victor Ponta a declarat, la 6 ianuarie, că europarlamentarul german Elmar Brok este “demagog, iresponsabil şi populist”, care are o gândire “nazistă, fascistă”, la fel ca eurodeputatul PDL Monica Macovei.
“Avem politicieni demagogi, iresponsabili, populişti, cum e domnul Brok, care au intervenit dese ori şi în România şi erau foarte bine mediatizaţi de presa băsistă, ca nişte extraordinari europarlamentari.

Dar, cu această ocazie, am aflat ce gândesc despre români: că trebuie să ne amprenteze, că trebuie să fim toţi eventual ţinuţi în spatele unor garduri electrificate. Ăştia sunt prietenii lui Macovei. Ce vă miră? De fapt, şi gândesc la fel. O gândire nazistă. Şi doamna Macovei are o gândire fascistă, nazistă. Şi domnul Brok la fel. Cine se aseamănă, se adună”, a spus Ponta.

   Iar conform articolului Protest la Ambasada Germaniei împotriva propunerii de amprentare a românilor FOTO:

Câteva zeci de bucureșteni s-au adunat, luni seara în fața Ambasadei Germaniei, pentru a protesta împotriva propunerii politicianul german Elmar Brok, președintele Comisiei pentru afaceri externe a Parlamentului European, de amprentare a tuturor românilor ce trăiesc pe teritoriul Germaniei.

Protestul, organizat de Paul Iuriea și Radu Golban, în calitate de reprezentanți ai „Organizației Române a Drepturilor Omului” și „Vama-Verde”, a început la ora 18.00, în fața Ambasadei Germaniei din București.

În jur de 50 de persoane s-au adunat în fața Ambasadei Germaniei cu pancarte pe care scria “No to racism”, “Germania, plătește-ți datoriile!!!” sau svastici tăiate, în semn de protest față de propunerea lui Elmar Brok de amprentare a tuturor românilor.

   Comentariu saccsiv:

   Asadar, vanzoleala mare cu acea propunere de amprentare. Ati vazut sau citit probabil pe majoritatea televiziunilor sau site-urilor. Asta e bine.

De ce nu insa aceeasi rectie referitor la amprentarea tuturor romanilor cu ocazia noilor buletine biometrice?

Cu cipurile e clara. CE FACEM?

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button