X

Ce i s-a intamplat unui cititor dupa ce a luat o carte de credit cu cip …

Iata comentariul cititorului GABRIEL postat la articolul PETITIE ON LINE IMPOTRIVA VENIRII PAPEI IN ROMANIA:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Doamne ajuta! Am decis sa va impartasesc experienta mea in legatura cu mult discutata problema a cipurilor.  Eu v-am scris, daca va aduceti aminte, in septembrie 2010, parerea mea in comentariul numit:’al cui este chipul si inscrisul de pe noul ban?’, in care faceam observatia ca , nu putem plati electronic, prin intermediul cartii de identitate electronice, utilizate si ca mijloc de plata. de ce? pentru ca chipul si inscrisul de pe noul ban este al nostru, si nu al cezarului. Eu locuiesc in canada, ca rezident fara cetatenie canadiana. pentru a merge in vizita in 2008 in tara , am utilizat cartea de credit, pe care banca mi-a dat-o fara probleme. In toamna anului trecut, banca mi-a schimbat cartea de credit cu una noua, pentru ca cea veche expirase. Cu durere, am acceptat sa o folosesc, chiar daca avea cip. La primele tranzactiicu ea,operatorii de la casa m-au obligat sa o semnez pe verso, ca sa o autentific. In momentul cand am semnat-o am simtit ceva ca o raceala de gheata in inima. obiectul pe care l-am cumparat cand am semnat-o l-am pierdut imediat , la 2 saptamani.
In ziua cand a venit parintele de aici ,la mine acasa, cu BOBOTEAZA-anul acesta- am facut o tranzactie cu cartea pe internet, in urma careia am pierdut o suma de bani ce mi-a fost sustrasa fara acordul meu din cont si am fost obligat sa anulez cartea, pentru a evita alte daune.
Eu nu cred ca exagerez cand sustin ca exista o legatura evidenta intre venire parintelui cu Boboteaza si acea tranzactie care a dus la anularea si distrugerea cartii. Sotia chiar s-a mirat ca, de obicei sunt prudent,iar atunci nu mi-am luat masuri de siguranta fara a verifica cine e cu adevarat firma careia ii fac plata.
Nu am facut nimic intentionat, toate s-au intamplat fara sa am o intentie de a pierde sau anula cardul, doar o mustrare de constiinta puternica. Va multumesc pentru atentia acordata!

Comentariu saccsiv:

Fratele GABRIEL face referire la articolul:

Comentariul (11.09.2010): AL CUI CHIP VA FI PE BAN? Cand vom face plati cu cartea de identitate electronica …

Probabil ca unui necrestin sau unui crestin doar cu numele, nu i se petrec astfel de intamplari. Interesant ar fi de aflat insa daca si alti crestini pot povesti istorii similare.

Cititi va rog si:

O cititoare despre perioada de dupa ce a luat un CARD CU CIP: „a fost cel mai mare cosmar pe care l-am avut vreodata”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button