MIHAI NESU si-a luat scaunul cu rotile si a mers la VOT

Author:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Fostul internaţional de fotbal Mihai Neşu a postat pe pagina de Facebook a fundaţiei care îi poartă numele un colaj de fotografii în care se vede că el a mers la referendumul pentru familie şi a votat. Deşi este în scaun cu rotile.

Ştim cu toţii de groaznica accidentare pe terenul de fotbal, din urmă cu mai mulţi ani, din cauza căreia a fost imobilizat la pat.

Dar acest lucru nu i-a diminuat cu nimic voinţa de a merge mai departe. Activitatea sa în sprijinul copiilor cu probleme de sănătate este foarte bine cunoscută.

Zilele trecute, Mihai Neşu a declarat că va merge la referendum, indiferent dacă va trebui să fie cărat de prieteni în braţe.

Azi au apărut patru fotografii în care se vede cum Mihai a fost la vot, în scaunul său cu rotile.

Deasupra celor patru fotografii Mihai a scris un mesaj scurt şi la obiect : „Sunt Mihai Neşu, am fost la vot şi am votat DA. Tu ce faci?”, ca un îndemn pentru toţi conaţionalii săi.

10 thoughts on “MIHAI NESU si-a luat scaunul cu rotile si a mers la VOT”

  1. Si eu am văzut o femeie de peste 90 de ani care a mers la vot. Abia mergea. În 20 de minute a mers vreo trei sute de metri ajutata de două vecine.

  2. Ce se va schimba după ce vom câştiga referendumul? Nimic (cu excepția securizării drepturilor actuale -n.m.). Pierde cineva vreun drept? Nu. Ce s-ar întâmpla dacă am pierde referendumul?

    A doua zi ar începe presiunile pentru gay marriage.
    Apoi pentru adopţii.
    În paralel, propaganda gay în şcoli, numită „educaţie pentru toleranţă”, „educaţie sexuală” etc.
    Apoi provocări şi presiune pe biserici pentru a celebra căsătorii gay.
    3-4 vor fi combinate cu hărţuirea şi pedepsirea părinţilor care nu vor lecţii tinute de drag queens la şcoli sau a preoţilor care nu vor să celebreze căsătorii gay.
    Apoi legi prin care orice conservator va putea fi acuzat de „homofobie” şi târât prin tribunale.
    Apoi vor cere să se refacă manuale, să se finanţeze din bani publici campanii „anti-intoleranţă”, să se deconteze operaţii şi tratamente hormonale pentru schimbarea de sex (care vor costa infinit mai mult de 40 mil. euro).
    Apoi vor cere toalete unisex sau al treilea sex în toate instituţiile (alţi bani).
    Apoi vor teroriza lumea cu pronumele lor fluide şi cu alte fantasme, vor cere schimbarea actelor de identitate, etc.

    Continuati voi seria, că eu m-am plictisit.

    Toate astea sub sloganul „nu e treaba ta ce facem noi în dormitor, dar îţi vârâm dormitorul nostru în continuu sub nas, Ia şcoală, în biserică, la televizor, pe stradă, în toaletele publice”.

    Nu, nu sunt fantezii: toate astea se întâmplă în alte părţi.
    Sursa: https://stiripentruviata.ro/adrian-papahagi-ce-se-va-schimba-dupa-ce-vom-castiga-referendumul-nimic-dar-daca-am-pierde-referendumul/

  3. REFERENDUM – CONCLUZII DUPA PRIMA ZI
    Rata participarii anuntata aseara pentru prima zi de Referendum a fost ca un mare dus rece. Dar ce rece. Parca era cu cuburi de gheata. Am avut un moment de neputinta totala si singurul lucru care-mi suna in minte era: “fara Mine nu puteti face nimic”. Atunci am realizat cu tarie ca Dumnezeu este singurul care ne mai poate ajuta. Am inteles si ca din toata agitatia noastra de a face totul dupa puterile noastre a lipsit poate cel mai important lucru: postul, rugaciunea, pocainta adevarata si cererea cu lacrimi a ajutorului de Sus. Ne-am unit fortele pe cat s-a putut in cele lumesti dar nu si-n cele duhovnicesti. Bisericile n-au tras clopotele sa cheme oamenii la rugaciune si la actiune ca sa-i ajute sa inteleaga ca se afla intr-o lupta pe viata si pe moarte in fata tavalugului demonic pe cale sa ne inghita sufletele. Sa fi cazut toti in genunchi la rugaciune ca atunci cand ne-a fost rapita Basarabia, spre exemplu.
    Tot atunci am avut un moment in care am reusit sa constientizez ceea ce m-a deranjat cand am auzit de demersul Coalitiei pt Familie (apropo, denumire complet nefericita pentru ca din start a cantonat demersul intr-o lupta lumeasca) care, cu toate ca pornea un razboi 100% duhovnicesc, si-a luat drept parteneri egali toate cultele crestine.
    Pana acum le-am tot gasit indreptatiri dintre care cea mai buna a fost aceea ca intr-o perioada cand conta mai mult aparteneta religioasa decat cea etnica, doi mari domnitori romani au apelat la secui in lupta impotriva turcilor (atat la Vaslui cat si la Calugareni Stefan cel Mare si Mihai Viteazul au repurtat victorii de rasunet si cu sprijinul vitejilor soldati secui). Dar abia acum am inteles din adancul sufletului ca nu poti porni la un asemenea act de marturisire a credintei, cum este in fapt acest Referendum, decat prin marturisirea fara echivoc a Adevarului care este numai in dreapta credinta. A, ca dupa aceea se aliaza si ceilalti este cu totul alta poveste insa a face de la inceput un front comun cu ereticii arata o gandire lumeasca prin care unora le-a fost efectiv teama sa spuna ca sunt ortodocsi sau socotelile lumesti aratau ca n-au cum sa castige fara ajutorul celorlate culte. Dar insusi Mantuitorul a spus ca “Oricine va marturisi pentru Mine inaintea oamenilor, marturisi-voi si Eu pentru el inaintea Tatalui Meu, Care este in ceruri.” (Mat 10:32) Ori fuga de aceasta marturisire de credinta ne-a lipsit practic de marea binecuvantare de care avem atata nevoie.
    Am scris aceste randuri pentru ca numai o minune a lui Dumnezeu ne mai poate ajuta acum. Si chiar daca suntem in ultima clipa a ceasului al 12-lea nu este tarziu sa ne intelegem greseala, sa ne pocaim si sa strigam din tot sufletul dupa ajutor de sus.
    Cu siguranta ca de aici a pornit si intunecarea mintii tuturor care a condus la ratarea transmiterii unui mesaj esential in campania de informare: participarea la Referendum nu are miza lumeasca ci apara o valoare fundamentala care marcheaza insasi existenta noastra de crestini. De aceea nu are legatura cu niciun om trecator, politician sau nu, si nici alte conotatii in care ne-au aruncat dusmanii Adevarului ca sa bulverseze mintile lipsite de repere duhovnicesti.
    Lucrurile acestea le-am inteles mai bine dupa ce ieri am incercat sa ajut dupa putere oamenii sa participe la vot ducandu-i cu masina (8-10 km pe jos pe un drum prafuit de tara este un efort destul de mare iar celor mai varstnici le era peste putere – medicul de familie a refuzat sa le dea adeverinte celor care nu erau bolnavi cu toate ca si 2 km pe jos era prea mult pentru ei). Am observat astfel ca cei credinciosi au acceptat cu bucurie oferta de a merge la vot (s-au echipat rapid, n-au comentat si se vedea c-o fac cu tot sufletul) iar ceilalti au refuzat cu diverse motive (la fel cu cei chemati la nunta Fiului de Imparat).
    Am vazut astfel pe viu o impartire in duh a oamenilor si da, am ramas mult mai putini decat ne place sa credem. Insa nu chiar atat de putini ca sa nu contam in fata lui Dumnezeu daca constientizam greselile si punem genunchii la rugaciune. De aceea mi-am permis comentariul de acum. Nu este vorba de critica nimanui dar daca nu ne cerem iertare Domnului pentru greseli nici nu putem nadajdui la milostivirea si ajutorul Lui.
    Doamne, te rugam ai grija de poporul Tau cel binecredincios.

  4. Dumnezeu să-l binecuvinteze, este un gest de admirat. Unii conaționali care se mai numesc și creștini de ai noștri nu coboară nici pana în fata blocului la secția de votare, alții ca Mihai Nesu cu dizabilități merg și votează după puterile lor și în special mulți romani din diaspora conduc mii de km doar ca să voteze DA.

  5. Comentariu EXCEPTIONAL! https://www.dcnews.ro/prezenta-vot-buzaianu-poate-acum-intelegeti-ca-nu-e-referendumul-lui-dragnea-iata-de-ce-a-votat-diaspora_616747.html

    Jurnalistul Radu Buzăianu a reacționat după ce a văzut că românii din diaspora s-au mobilizat și au ieșit la vot în număr mare.

    A fost interes în diaspora pentru referendumul vizavi de redefinirea familiei.

    ”Poate va adunati un pic resursele intelectuale si parasiti cretinismul „referendumu lu dragnea” si va intrebati de ce naibii s-o fi mobilizat dupa 10 august asa diaspora sa voteze? Si cu resursele alea mobilizate la maxim sa reusiti o concluzie destul de accesibila: ba, poate nu e referendumul lui dragnea si poate oamenii astia care traiesc in ce urmeaza la noi vor dreacu sa zica ceva.

    Si apoi sa va uitati la prezenta de la noi si sa va mai mobilizati un pic resursele intelectuale intrebandu-va: ba, de ce n-a furat dragnea la referendumu asta asa cum ne-au zis ca o sa faca si e acest scor istoric de mic? Si cu resursele intelectuale adunate iar sa ajungem impreuna la aceasta concluzie: pai poate ca nu e referendumul lui si d-aia. WTF!?!”, a fost mesajul realizatorului emisiunii ”Bună, România!”, de la B1 TV.

    Văzând imaginile cu românii care stăteau la coadă pentru a vota la referendum, ziaristul a mai spus: ”Acum ce vedeti aici ar fi trebuit, daca ne-ar fi functionat mintile intr-un procent decent, sa ne fie suficient. Oamenii astia din diaspora nu sunt nici psdisti, nici din evu mediu. Oamenii astia sunt din viitor. Sunt de acolo unde vom ajunge. Si s-au strans intr-un numar considerabil fix din motivul asta: sa nu ajungem la ce s-a ajuns acolo”.

  6. Un discurs cum, din pacate, nu am auzit din partea initiatorilor Referendumului:

    ”Votul a fost simplu, dar important. Am votat pentru ceea ce solicită milioane de români, pentru ceea ce cred că ne definește ca societate și națiune. E important ca românii să vină la vot pentru că ar fi bine să decidem noi ce vrem pentru societatea noastră. De ani de zile ni se spune că alții știu mai bine cum trebuie să trăim, cum trebuie să acționăm, ce e mai bine pentru noi. Cred că e mai bine să decidem noi ce societate și țară vrem să avem și cum vrem să trăim în țara noastră”, a declarat Liviu Dragnea.

    ”Familia tradițională înseamnă bărbat și femeie care pot face copii, eu am doi copii pe care îi iubesc foarte mult. Dacă nu cuplu nu poate face copii nu e niciun fel de problemă, dar pot adopta copii. Este o familie tradițională și dacă adoptă un copil, înseamnă că acel copil are șansa dragostei de mamă”, a spus Liviu Dragnea după ce a votat la referendumul pentru redefinirea familiei.

  7. Fara cuvinte.

    Manuela Hărăbor a spus că votează DA, indiferent care ar putea fi consecințele, subliniind faptul că nu se leapădă de Iisus Hristos.

    ”Aceasta e convingerea mea. Și am rugămintea de a fi cel puțin respectată. Este ceea ce gândesc. O inițiativă care nu are de a face cu politicul. Puteau să o facă și guvernele precedente, dar nu au făcut-o. Convingerea mea cu privire la acest subiect ține de normalitate. De perfecțiunea zidită dintru început de Dumnezeu. Și dacă îndrăznesc să mă număr printre copiii Lui Dumnezeu, încerc să nu mă abat de la nicio învățătură primită de la El. Eu îmi asum orice faptă și nu mă rușinez să mărturisesc. Și această inițiativă nici măcar nu mă privește direct.

    Sunt mamă, dar nu voi fi niciodată soacră mare și nici bunică. Dar asta nu mă oprește să mă gândesc în ce lume vor trăi viitorii copii ai României. Cu siguranță viețile lor nu vor fi doar lapte și miere, cu siguranță se vor izbi de multe greutăți și poate multe lipsuri. Dar cel puțin vor avea șansa să trăiască într-o lume nemodificată din prea multă corectitudine politică. Avem un Ziditor care a creat viața într-o rânduială perfectă. Cei care vor să o schimbe s-au lepădat demult de El. Eu nu mă lepăd de Hristos, oricare ar fi consecințele”, fost mesajul Manuelei Hărăbor.

  8. Doamne ajuta!

    Poate ma ajuta cineva si imi explica si mie cum s-a calculat numarul de alegatori de pe „Listele electorale permanente din ţară”, care este confort B.E.C. de 18.278.496 alegatori.
    Mie mi se pare un numar foarte mare, avand in vedere faptul ca populatia Romanieie este de 19.553.827 locuitori conform http://www.worldometers.info/world-population/romania-population/
    Asta sipentru ca romanii din diaspora voteaza doar pe listele suplimetare, conform B.E.C., deci nu intra in calcul pe aceste liste.

    Imi poate explica cineva care este baza de calcul?

    1. Oroles

      Frate, cred ca nu-ti poate explica nimeni de unde cifra asta. Eu cred ca nici nu mai suntem 18 milioane cu totul, deci cu tot cu diaspora si bebelusi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X