X

Omul sistemului: Vasile Bănescu, propunerea Guvernului pentru CNA

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Vasile Bănescu, fostul purtător de cuvânt al Patriarhiei Române, este propunerea Guvernului pentru funcția de membru titular în Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), anunță Pagina de Media.

Potrivit sursei citate, Parlamentul României va numi, marți, noi membri titulari în Consiliul Naţional al Audiovizualului după ce mandatul a şapte din cei 11 membri ajunge la final în luna decembrie.

Preşedinţia, Guvernul, Senatul şi Camera Deputaţilor au făcut fiecare propuneri pentru noi mandate de şase ani în CNA.

Iată propunerile pentru noile funcţii de membri CNA:

Senatul a făcut trei propuneri: PSD i-a propus ca membri titulari pe Lucian Dindirică, viceprimar al Craiovei, un apropiat al Liei Olguţa Vasilescu, şi pe Georgică Severin, fost parlamentar şi fost preşedinte al radioului public. PNL a numit-o pe Oana Simona Dincă membru titular.

Camera Deputaţilor a făcut două propuneri: Monica Gubernat, actualul preşedinte al instituţiei, din partea PSD, şi pe Orsolya Borsos, membru CNA şi în prezent, din partea UDMR.

Preşedinţia României a făcut o propunere, pe Daniela Bârsan, consilier prezidenţial, ca membru titular. Cristina – Narcisa Manciu a fost numită membru supleant.

Guvernul României l-a propus ca membru în CNA pe fostul purtător de cuvânt al Patriarhiei, Vasile Bănescu.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

2 comentarii

  1. Cu excepția antihristului bănescu (ce nume predestinat are! – BANUL, vehiculul satanismului babilonian) toți ceilalți propuși îmi sunt cvasi-necunoscuți. Ceea ce înseamnă că nu s-au făcut remarcați cu NIMIC în viața publică românească.
    Problema mea este însă cu INSTITUȚIA în sine, CNA trebuie pur și simplu DESFIINȚATĂ. Pentru că în toți anii care au trecut de la înființarea ei nu a făcut NIMIC notabil în sensul bun pentru societatea românească. Și asta în timp ce a acționat MEREU ca un agent al SEKURITĂȚII, impunând reguli abjecte, CENZURÂND Adevărul și SANCȚIONÂND abuziv și totalitar jurnalismul autentic. În ACELAȘI timp cu ignorarea, oblojirea și chiar încurajarea derapajelor satanisto-globaliste care se manifestă din ce în ce mai nerușinate în media românească oficială.
    Să-mi explice cineva ce diferență există între CNA și consiliul culturii și educației socialiste de pe vremea lui ceaușescu, adică ”aceeași cenzură / dar în altă diktatură”. Hai, postacilor globaliști și sekuriști, VĂ PROVOC!

  2. Sa privim aspectele pozitive: ca fost purtator de cuvant al Patriarhiei ar trebui in calitate de crestin sa apere productiile promovate de media de excesele neo-marxiste, pornografie, LGBT, … Decat un sorosist explicit, este preferabil deocamdata dl Banescu. Sa-l lasam sa se manifeste, iar peste cateva luni sa vedem ce roade aduce. Raul de care ma tem: promovarea ecumenismului. Oricum CNA este un mediu toxic; “inchde ochii” la ideologiea globalista promovata agresiv in media. Cine ajunge la CNA, la Ministerul invatamantului, … devine un Pilat din Pont. Prin fisa postului. CUMPLITA ISPITA !
    Parintele Iustin Parvu a fost intrebat de Sorin Dumitrescu: ” – Ati spovedi un presedinte de tara ?” – la vremea aceea Emil Constantinescu – filmare fundatia Anastasia. Parintele Iustin Parvu a raspuns: “Eu am pacatele mele , cum sa le mai port pe ale unnui asemenea om ? Este obligat sa legifereze ceea ce ii cere Parlamentul care elaboreaza legi anicrestine. Adica eu il dezleg de pacate, iar maine merge la Cotroceni si o ia de la capat.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button