X

VIDEO | George Simion: Cine nu stă printre oameni nu le înțelege durerea


Președintele AUR, George Simion, se află printre oamenii afectați de inundații, la Pechea, în județul Galați. Dintre oamenii disperați, Simion face un apel către oamenii politici și de afaceri, să vină să-i ajute pe sinistrați.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

„Situația din Pechea este pe cât de gravă, pe atât de tristă. Oamenii de aici nu doar că n-au primit ajutor din partea autorităților, ba, dimpotrivă, nici nu au fost întrebați dacă au nevoie de ceva sau măcar să fi trecut cineva pe strada lor.

Suntem aici pentru a schimba această situație. Am venit cu colegii și am adus materiale de construcții – var, glet, amorsă. Avem peste 300 de oameni implicați, deputați, senatori, simpatizanți, voluntari.

Am intrat în case care nu au fost niciodată vizitate de autorități, pe străzi pe care oamenii au fost ignorați de zile întregi.

Autoritățile nu au venit nici măcar cu o sticlă de apă pentru oameni care au lucrat o viață întreagă și acum sunt lăsați singuri în fața dezastrului.

Fac un apel către toți românii, către toți producătorii de materiale de construcții și antreprenorii care pot oferi ajutor – fie că este vorba de donații de materiale, fie de muncitori dispuși să contribuie câteva zile la eforturile noastre. În acest moment nu avem guvern, nu avem sprijin de la autorități.

Nu mai contează politica, acum este vorba de solidaritate.

Nu stați în Parlament, veniți aici! Altfel o să votați legi dacă simțiți durerea acestor oameni!

Puneți mâna pe lopată și haideți să reconstruim România împreună! Avem nevoie de fiecare dintre voi!”, a scris Simion pe siteul personal.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button