X

Gigi Becali a anunțat cum poate deveni realitate programul caselor ieftine din planul Simion. Ce rol ar urma să aibă BNR: „Care e problema la analiştii ăia economici?”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Gigi Becali a explicat cum George Simion, candidat la președinția României, își poate respecta promisiunea în fața românilor de a construi case la un preț mai aproape de realitate, dacă va fi susținut de BNR. Patronul de la FCSB spune, însă, că George Simion a făcut corect calculele și că acest scenariu poate deveni unul aplicabil.

Gigi Becali spune că acest plan este unul sustenabil și că BNR poate interveni decisiv pentru a ușura viața locuitorilor din țara noastră.

„Hai să-ți spun un lucru. Am văzut pe la televizor «Domle, stai să vezi, că Simion e ipocrit», și eu vă spun așa. Cât timp Statul dă terenul, nu e al poporului român…? Și îl dă Statul, se pot face case așa cum a spus George, deci nu e nicio ipocrizie. Ei sunt niște nenorociți care de invidie și de răutate că ei n-au avut ideea, n-au dragoste de oameni și nici măcar nu pot să facă. Atunci, hai să-l facem pe unul ipocrit care poate face. A cui e, mă, banca aia națională? E a mea? Sau e a Franței? E Banca Națională a României!

Dau bani la CEC Bank și dai credite ieftine ca să facă pentru români. Care e problema la analiștii ăia economiști? Că inginerul meu pe care-l am la construcții s-a întâlnit cu George, a făcut o analiză, «domle cu cât pot face?», chiar și mai ieftin poți să faci dacă ai terenul”, a declarat Gigi Becali.

Eu d-aia îl ajut, îl cred, nu minte. Ce spune e inspirat din adevăr și din sinceritatea lui le spune.

Gigi Becali, a intrat in AUR, partidul condus de George Simion. El a declarat că va candida la alegerile parlamentare pentru un loc de deputat.

„M-am alaturat AUR si il voi sustine pe George Simion la alegerile prezidentiale. Eu nu doar ca il voi sustine pe el, dar voi candida pe listele AUR pentru Camera Deputatilor. Atat pot sa va spun pentru moment”, a spus Gigi Becali.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button