X

Elena Lasconi spune că românii din Diaspora sunt trădători: „E simplu să-ți iei un bilet și să pleci în altă parte!”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Elena Lasconi, candidata USR la alegerile prezidențiale, a făcut o declarație despre românii din străinătate pe care îi consideră trădători de țară. Declarația a provocat un val de reacții negative în mediul online, mulți români din diaspora simțindu-se ofensați și acuzați implicit de „trădare” pentru că au ales să plece din țară. Lasconi pare să minimalizeze complexitatea deciziei de a emigra, ignorând dificultățile economice și sociale cu care mulți români se confruntă în țară.

”Nu vreau să mă laud, nu îmi place să vorbesc despre mine și să mă laud și să zic mamă, cine sunt eu. Dar chiar sunt de bună credință, sunt muncitoare, mă înconjur de oameni buni, sunt loială, nu sunt o trădătoare și iubesc țara asta pentru că cel mai simplu lucru este să-ți iei un bilet și să pleci în altă parte”, a declarat Lasconi într-un interviu la Antena 3.

Românii din Diaspora o acuză pe Lasconi de lipsă de empatie și de o înțelegere superficială a situației românilor din străinătate. Să pleci din țară nu este o alegere ușoară sau comodă, așa cum Lasconi sugerează. Este adesea un sacrificiu imens pe care mulți l-au făcut pentru a-și asigura un trai decent.

În loc să creeze punți între românii din țară și cei din diaspora, Elena Lasconi riscă să producă o ruptură profundă, ceea ce ridică semne de întrebare cu privire la strategia sa politică pe termen lung. Să nu uităm faptul că fiica sa a emigrat în Franța. Oare și fiica sa e trădătoare ?

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

3 comentarii

  1. fiica-sa e MULT mai MULT decat doar tradatoare!!! A NU se uita si mai ales a NU se ierta circul mediatic facut de acest “pui de naparca” pe tema referendumului, la care cica “naparca mama” ar fi votat. Exista cumva dovezi clare (poza cu buletin si cu timbru VOTAT RRC2018) in privinta votului Elenei lasconi la referendum 2018? Ea sustine verbal ca a votat, dar… exista dovezi?!?

  2. Mincinoasa! Profitoare a sistemului !Satanista care se declara total pentru susținerea uniunii sodomite! Piei, uciga-te Crucea lui Hristos !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button