X

George Simion: Instituțiile care conduc România acum, de la Raed Arafat până la serviciile secrete, au reflexe totalitare

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele AUR, George Simion, a comentat recunoașterea practicării cenzurii, în timpul pandemiei, de către Mark Zuckerberg. șeful META. Liderul AUR a spus că cenzura practicată în America s-a replicat și-n România și că țara noastră are nevoie de un lider care să apere libertatea de exprimare.

În opinia lui Simion, „Instituțiile care conduc România acum, de la Raed Arafat până la serviciile secrete, au reflexe totalitare”.

„Încet, încet încep toți să recunoască abuzurile care s-au petrecut în timpul pandemiei. Ieri, Mark Zuckerberg, șeful META, a recunoscut, în ceasul al 12-lea, presiunile guvernului american în timpul pandemiei.

Este exact ce ni s-a întâmplat și nouă, celor care am contestat măsurile de restricție în România. Autoritățile, inclusiv cele sanitare, au întocmit liste negre pentru a reduce la tăcere vocile critice.

De aceea, cred că România are nevoie de un om la conducere, un lider care să lupte pentru libertățile și drepturile fundamentale, inclusiv pentru libertatea de expresie. Instituțiile care conduc România acum, de la Raed Arafat până la serviciile secrete, au reflexe totalitare.

Trebuie să ne asigurăm că aceste drepturi sunt protejate și că nu vom mai permite ca asemenea greșeli să se repete.

Recent, am participat la Conferința Conservatorilor din Mexic și am ținut un discurs în acest sens și am felicitat pe cei care au avut curajul să vorbească deschis.

Sunt oameni care luptă pentru libertatea de expresie, o valoare fundamentală care ne-a inspirat după 1989, când România ieșea din comunism și priveam spre lumea liberă cu speranță. Însă, astăzi, această lume liberă a devenit extrem de ”corectă din punct de vedere politic”, ceea ce ne îngrijorează.

Astăzi, privim cu surprindere către multe state din Vest și către Statele Unite și vedem cum cenzura este impusă sub pretextul corectitudinii politice. Ce e mai trist, în opinia mea, este că unii oameni spun: „Ce ați fi vrut să se întâmple? Era o epidemie mondială. E normal că s-a întâmplat lucrul ăsta”. Dar, nu este normal. La fel, aceleași organe de propagandă și represive au acționat și la începutul războiului de agresiune a Rusiei împotriva Ucrainei.

În cele din urmă ajungem la adevăr. Este crucial ca liderii să apere libertatea de expresie și să se asigure că aceste valori fundamentale nu vor fi compromise sub nicio formă. România are nevoie de un conducător care să protejeze aceste drepturi și să prevină repetarea acestor erori”, a scris candidatul la președinție pe georgesimion.ro.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button