X

Zuckerberg: Ne-au cerut să cenzurăm postările despre C0vid-19 care au ajuns să fie adevărate. Ne-au spus că ne vor face viața grea! VIDEO

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Firmele Big Tech au fost rugate să cenzureze informațiile despre COVID-19 care, în cele din urmă, au ajuns să fie adevărate, a spus CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg, potrivit The Epoch Times. 

„Luați doar câteva dintre lucrurile legate de Covid-19 în prima parte a pandemiei, unde au existat implicații reale asupra sănătății, dar nu a fost timp să verificați pe deplin o grămadă de ipoteze științifice”, a spus Mark Zuckerberg în timpul unei discuții la podcastul lui Lex Fridman de pe 8 iunie 2023.

„Și, din păcate, cred că o mulțime de instituții au cerut să fie cenzurate o grămadă de lucruri care, retrospectiv, au ajuns să fie mai discutabile sau adevărate”, a adăugat el.

„Chestiile astea sunt foarte dure, nu? Subminează cu adevărat încrederea”, a mai spus Mark Zuckerberg.

Oficialii americani au făcut presiuni pe Facebook și Instagram pentru a cenzura postările și e-mailurile dezvăluite în cauzele judiciare prin Legea privind libertatea de informare.

Rob Flaherty, un oficial de la Casa Albă, a făcut presiuni pe Facebook să ia măsuri împotriva „dezinformarii și informării greșite”, precum și împotriva „conținutului care provoacă ezitare”, potrivit unui email.

Un oficial Facebook a spus într-unul dintre mesaje că scopul companiei este „de a ajuta organizațiile să transmită publicului mesajul de siguranță, să elimine dezinformarea și să sprijine eforturile generale ale comunității în domenii în care putem fi de ajutor”.

Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din SUA le arătau directorilor de la Facebook și de la alte companii de rețele sociale postări specifice care au fost descrise drept dezinformare.

„Au circulat o mulțime de lucruri care nu erau informații exacte despre COVID”, a spus Carol Crawford, un oficial CDC. „Nu credeam că le cerem să elimine în mod special conținutul”, a adăugat ea mai târziu.

Acțiunile Facebook au inclus închiderea unor grupuri care vizează sprijinirea persoanelor afectate de vaccinurile COVID-19 din cauza unei presupuse informații greșite, potrivit unui proces intentat luna aceasta de persoane cu efecte suspectate sau confirmate de la vaccin. Facebook a precizat în 2021 că elimină grupurile care au „conținut adesea adevărat” care „poate fi încadrat ca alarmist sau șocant”.

Meta nu a răspuns unei solicitări de comentarii cu privire la noile observații ale lui Zuckerberg, inclusiv la o solicitare de exemple de informații cenzurate care s-au dovedit a fi adevărate.

În altă parte a interviului, Zuckerberg a spus că este „foarte pro-libertatea de exprimare” și că Facebook a avut ca scop să permită oamenilor să se „exprime cât mai mult posibil”, descriind cererile guvernamentale de a cenzura conținutul ca fiind „evident proaste” și că, în cele din urmă, „ este decizia Facebook” despre cum să gestioneze astfel de solicitări.

Zuckerberg a mai spus că unele dintre cererile de cenzură au fost „punitive sau răzbunătoare”.

„Vreau să faci asta, iar dacă nu o faci, atunci îți voi face viața grea în multe feluri”, a spus CEO-ul Meta.

Casey Norman, avocat la Noua Alianță pentru Libertăți Civile, un grup de avocați care îi reprezintă pe reclamanții vătămați în noul caz, a declarat că remarcile lui Zuckerberg sunt contradictorii.

„Remarcile lui Zuckerberg din acest interviu mi s-au părut ca fiind evazive și ca o încercare de a liniști toate părțile fără a oferi de fapt niciun răspuns semnificativ sau răspunsuri la probleme specifice și cazuri de cenzură și moderare a discursului protejat la ordinul guvernului”, a declarat Norman pentru The Epoch Times prin e-mail.

Dr. Jay Bhattacharya, care s-a confruntat cu cenzura pe Twitter, a spus că cenzura Facebook „a permis închiderea școlilor, obligativitatea vaccinării, obligativitatea purtării măștii de către copiii mici și multe altele”.

„Mă bucur să văd puțină umilință aici”, a spus el despre remarcile lui Zuckerberg.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. In 10 luni din 2020 (martie-noiembrie) averea personala a crescut – din nabii fraierilor, dati de coruptii parlamentari globalisti (sionisti) cu 47 de miliarde de dolari americani ca sa blocheze adevarul si protestele!
    In 18 martie 2020: 54,7 mld dolari SUA
    In 24 noiembrie 2020: 101,7 mld dolari SUA
    Cresterea procentuala: 85.9% (nu chiar dublata…)
    Calculati: in circa 280 de zile si-a “tras” peste 167,8 milioane dolari SUA …. PE ZI!
    ….
    Voia mai mult daca se “da” acum critic…
    Asta e fata fariseului, asa se aplica dialectica talmudica, va spune ce vrea el si din care profita (!), susura in urechi doar din ceea ce vreti sa auziti si nu din ceea ce aveti nevoie sa stiti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button