X

Verdict final: ȘOȘOACĂ nu reprezintă în niciun fel curentul suveranist! Cine votează SOS își irosește voturile către mafia PSD-PNL!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dacă mai era nevoie încă o dată, s-a dovedit azi că tov. Șoșoacă este petarda sistemului care are misiunea de a distruge curentul suveranist! La întâlnirea de la Capșa, partidul AUR și-a trimis trei reprezentante care să discute cu alte așa-zise grupări suveraniste, reprezentate de niște amatori precum Diana Șoșoacă, Luis Lazarus, Cosmin Gușă! Reacția individei cu nume de baltă a fost să dea afară reprezentantele AUR, cu amenințarea chemării poliției!!! Acest lucru arată evident că individa nu-și ia pastilele, căci și după spusele fostului ei soț, suferă de o boală psihică avansată!

APEL către cei care încă mai sunt în mrejele acestei manipulatoare!

Dacă aveți frică de Dumnezeu, dacă cu adevărat vă pasă de viitorul României și al copiilor noștri, NU VĂ IROSIȚI VOTUL pe personaje ca Șoșoacă, Gușă, Lazarus! La parlamentare, SOS nu va mai trece pragul și votul dat lor, se va redistribui către PSD-PNL! La prezidențiale va fi la fel, individa nu va trece pragul, ba mai mult este posibil să lovească cu toate forțele în candidatul polului suveranist, care fără îndoială, va fi George Simion!

Vă îndemnăm să reflectați la cele scrise mai sus, să vă rugați și să luați o decizie cu frică de Dumnezeu. OrtodoxINFO vă asigură că pentru prima dată după 1989 avem la prezidențiale un candidat cu frică de Dumnezeu, un creștin adevărat ce face eforturi zilnice de a fi mai drept și mai curat în fața lui Dumnezeu, un om integru și hotărât, ce nu-și cruță odihna și sănătatea pentru a face bine pentru români! Considerăm că George Simion este mâna întinsă de Dumnezeu către poporul român! Să nu o refuzăm! Este pentru prima dată când susținem pe cineva politic și asta în cunoștință de cauză, după multe cercetări și informări!

2025 – ANUL RESETĂRII ÎN BINE sau ÎN DEZASTRU

Aflându-ne în anul alegerilor, multe lucruri negative sunt ținute ascunse, însă în 2025 vor exploda într-o MEGA-CRIZĂ care va aduce la sapă de lemn milioane de români. Peste traiul tot mai greu, vor veni legi anti-hristice pentru legalizarea căsătoriilor gay, controlul financiar total și o nouă plandemie!

Dacă ne vom trezi, măcar în ceasul al 12-lea, am putea trimite în fruntea țării UN ROMÂN, așa cum ne îndemna marele Petre Țuțea! Dar pentru aceasta trebuie multă rugăciune și ajutorul prin Sfintele Taine ca să ne lumineze și să ne dea puterea Dumnezeu, să ieșim din îndobitocirea în care lâncezim, să prindem curaj de luptă cu balaurii ce au distrus țara și să-i trimitem la groapa de gunoi și la propriu și la figurat!

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

14 comentarii

  1. Doamne,, te rugam ai milă de poporul român greu încercat, creștin, martir și amenințat de fiara din Apocalipsa și nu îl lăsa pe cel rău să il însele încă o dată. Apară acest neam blând, bun și răbdător, unește cu puterea ta acest popor, dă -i înțelepciune să vadă cine sunt patriotii și cine sunt trădătorii și să își aleagă un conducător cu frica de Dumnezeu,, curat la suflet și iubitor de neam și țară !!

  2. Cel care a scris articolul ar fi avut nevoie de 2 clipe de răgaz pentru a-și calma spiritul. Îndemnul final spre rugăciune, “cu frică de Dumnezeu”, nu se încadrează în “retorica” din prima parte a articolului.
    Nu s-a putut discuta cu dânsa! Ok! Mergem demni, cu capul sus și fără pată! De ce sunt necesare expresii vulgare totuși?! “Ortodoxinfo”? Nu prea este ortodox nimic în articol. Hristos a mântuit tâlharul de pe cruce!

  3. Cosmin Guse (Gold FM), lupta pe fata contra AUR, sustinand-o pe Sosoaca.
    Dupa unele surse media, Sosoaca este o creatie a serviciilor, pt a submina AUR.

      1. Se vede și se va vedea după faptele lor. Deocamdată au făcut un spital mobil prin care au ajutat peste 50 mii de români, uitați de autorități! Au lansat un program de țară în care pun pe primul loc pe români! Și sunt în opoziție! La guvernare ar avea putere mai mare să facă ceea ce au promis, dar nu fără votul nostru!

      2. AUR a fost singurul care a luptat contra vaccinarii obligatorii, inclusiv prin manifestatii de strada. Fara AUR rada mortalitatii din cauza vaccinurilor ar fi fost mult mai mare.

  4. Gresita informatia…..dl George Simion sustine evreii ,a dat mana cu ei asa ca e deja gresit ceea ce spuneti…stati linistit ca nu e nimeni ptr tara si ptr cetateni! Chiar nu ai pe cine vota !

  5. Oameni buni, ne aflam deja in Plina Apocalipsa si in Timpurile de pe Urma. Nu va mai incredeti in oameni politici, misiunea lor data de Dumnezeu este sa duca aceasta Epoca deja trecuta la Final! Singurul care ne va aduce Lumina, Speranta, Pacea, Dreptatea, Bucuria Adevarata este Mantuitorul Nostru Iisus Hristos odata cu Cea De-a Doua Sa Venire pe Pamant. Vremea e aproape!

  6. Ha,ha,ha!
    Ce glumă! Le dai o acadică la evrei, să nu te încurce?!
    Evreii conduc țara asta iar tu spui că îi ține Simion deoparte!!!
    ortodoxinfo, era cât pe ce să te iau în serios, dar gluma asta cu evreii m-a luminat!

    1. Ho cu tata! E strict legat de raportarea lui față de evrei. Normal că e plină conducerea din România de ei și tocmai, nu ii poate tine el deoparte. E prea mic și asa vor ăștia ca tine să rămână! Ce să-i faci?… sindromul Stockholm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button