X

Scârboșenie și blasfemie LGBT la ceremonia de deschidere a Jocurilor olimpice de la Paris

JO 2024: transgenderi care parodiază Cina cea de taina, sărut între doi bărbați, drag queen... Ceremonia de deschidere a avut accente LGBT

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ca și la Eurovision, spectacolele pentru olimpiade au o direcție demonică extrem de evidentă, observată la ultimele ediții. 

De ce se folosește acest mijloc pentru pervertirea spațiului sufletesc al Europei, pentru batjocorirea tradiției creștine? Pentru că are impactul cel mai mare. 

Iar elitele mesianice ale lumii vor să dea un mesaj foarte clar: OMUL NOU, născut din retortele ideologice cele mai funeste, va călca pe tot ce este mai Sfânt. 

Asistăm la un experiment Pitești global, la satanizarea spațiul creștin al Europei și Americii.

Doi bărbați ale căror buzele se ating, un truplu, drag queen si travestiți care recrează Ultima Cina, un model transgender: ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris a scos în evidență comunitatea LGBT+, scrie Sud-Ouest.

Momentul cel mai frapant, un tablou intitulat „Sărbătoare” care începe cu imaginea unui grup la masă, printre care mai multe drag queen celebre (Nicky Doll, Paloma și Piche, recunoscute după barba lui blondă), care amintește de Cina cea de taină a lui Iisus cu apostolii lui.

Sub conducerea DJ-ului francez Barbara Butch, activistă feministă și lesbiană, mai multe modele, printre care femeia transgender Raya Martigny, au defilat apoi în ținute create de vedetele modei în ascensiune (Alphonse Maitrepierre, Vincent Frédéric-Colombo, Gilles Asquin, Viktor Weinsanto, Kevin Germanier, Jeanne Friot, Solène Lescouët, The Frankie Shop).

Puțin mai devreme, într-o secțiune a tabloului „Liberty” intitulată „Parisian Loves”, directorul artistic Thomas Jolly – care mărturisește că a fost hărțuit în adolescență din cauza homosexualității sale – a descris „un Paris în care dorința se afirmă și se exprimă, ” conform documentului de prezentare a evoluției emisiunii.

La final „o coregrafie senzuală și aeriană care evocă ascensiunea dorinței”, interpretată de dansatori în costume în culorile curcubeului drapelului LGBT+, am văzut și doi bărbați sărutându-se și un trio îndrăgostit.

Un singur călăreț pe un cal palid este direct din cartea Apocalipsei:

„Și m-am uitat și iată un cal palid; și numele lui, care ședea pe el, era Moarte, și iadul l-a urmat. Și li s-a dat putere peste a patra parte a pământului, să omoare cu sabia și cu foamea, și cu moartea și cu fiarele pământului”. Apocalipsa 6:8 – VIDEO

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

6 comentarii

  1. Data viitoare sa bage astia niste popi ortodocsi in rochii negre si niste pocaite-poale-lungi. Si sa-l parodieze pe ala care e tot timpul la bar. Iar flacara olimpica sa fie purtata de Maritatu’ de mana cu Intarziatu’.

  2. Ideologia neomarxistă sluțește, murdărește și pune în primejdie tot ce atinge.

    Cea mai recentă ieșire la rampă a acesteia se petrece la Jocurile Olimpice.

    Sportivii sînt hrăniți în satul olimpic cu “mâncare din plante”, în loc de carne și ouă, sub pretextul reducerii amprentei de carbon.

    Iar în deschiderea oficială, a fost pîngărită Cina cea de Taină, maimuțărită de transexuali. Blasfemie în toată regula.

    Tot pentru acest moment oficial, un rapper în vogă a purtat simboluri satanice și a dat mesaje diavolești.

    Lumea noastră devine, sub presiunea acestei ideologii, un loc în care e tot mai greu să trăiești normal.

  3. Nu este artă, nu este o întâmplare.
    La a 33-a olimpiadă (vârsta la care Iisus s-a înălțat la ceruri), acești influențați de Michiduță “pun în scenă” tabloul Cina cea de taină (versiunea lui Leonardo DaVinci).

    Răul nu mai stă ascuns, se dă mare la TV.

    Și asta poate că ar trebui să ne dea de gândit.

    Dacă Întunericul încearcă să cuprindă tot, suntem și noi datori să amplificăm Lumina din noi!

    Asta e tot ce trebuie să facem.

    “Eu însă vă spun vouă: Nu vă împotriviţi celui rău […]
    Voi sunteţi lumina lumii; nu poate o cetate aflată pe vârf de munte să se ascundă.
    Nici nu aprind făclie şi o pun sub obroc, ci în sfeşnic, şi luminează tuturor celor din casă.
    Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, aşa încât să vadă faptele voastre cele bune şi să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri.”
    Extrase din Predica de pe Munte – Evanghelia după Matei, cap. 5

  4. Avem de a face cu o Olimpiada a satanelor, iar un sportiv crestin practicant n-ar trebui sa calce la aceasta Sodoma si Gomora a francezilor!

  5. Lucrurile incep sa se precipite si mult timp nu mai este!! Ar trebui sa ne intoarcem DEGRABA la Dumnezeu pentru ca deja se arata la orizont JUDECATA!! Lucrurile astea blasfemiatoare pur si simplu NU POT ramane nepedepsite!! Ce s-a intamplat cu Sodoma si Gomora? Acum va fi mai rau! Nu va ploua deloc foc din cer peste nimeni dar toti se vor inchina …la anticrist si apoi se vor duce de manutza cu el DIRECT IN IAD!! (deci mai rau decat foc cazut din cer)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button