X

Scholz vrea litiul din Serbia

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cancelarul german Olaf Scholz va sosi vineri la Belgrad unde va discuta cu președintele Serbiei, Aleksandar Vučić, a confirmat astăzi purtătorul de cuvânt al guvernului german, care spune că subiectul principal al vizitei va fi materiile prime critice, despre care Serbia va semna un memorandum de înțelegere cu UE privind parteneriatul strategic, relatează Reuters.

Potrivit agenției, Solz va participa la Belgrad la summit-ul privind materiile prime strategice împreună cu vicepreședintele Comisiei Europene pentru Energie, Maroš Šefčovič, unde se va desfășura Memorandumul de înțelegere dintre UE și Serbia privind parteneriatul strategic privind materiile prime durabile, vor fi semnate lanțuri de producție de baterii și vehicule electrice.

Purtătorul de cuvânt al guvernului de la Berlin a spus că „fondul acestui lucru este proiectul de exploatare durabilă a litiului în Serbia”.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

2 comentarii

  1. Câinele asta mort nu e cancelarul Germaniei, deoarece Germania este o țară subjugata de americani și de evrei după ce a pierdut războiul, la fel ca și România, fără suveranitate, fără armată, iar acest guvern nenorocit nu e decât o marionetă a bancherilor și a Israelului, care conduce de facto Germania, exact ca și guvernul din România. Noi în acest moment suntem state subjugate de SUA Israel, după ce am pierdut războiul, istoria a fost falsificata și suntem sub ocupația SUA și a Israelului și a cartelului bancar Rotchild. Ăsta a fost de fapt scopul atacarii Germaniei de către SUA, distrugerea statului suveran german, a poporului german, exterminarea lui prin planurile bancherilor, inrobirea statelor europene, a Europei și instalarea supremației iudaice după crearea uniunii europene.

  2. Măcar în cazul Serbiei vorbim de negocieri și contracte. Din care au de câștigat într-un fel sau altul ȘI sârbii. În cazul rezervelor mult mai mari de litiu – dar nu numai – din KOSOVO, acolo este pur și simplu o JEFUIRE practicată de americani sub amenințarea bătăușilor din bazele NATO. Așa le trebuie kosovarilor dacă s-au ”împrietenit” cu americanii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button