X

România(?) dă în judecată Pfizer pentru „declarații înșelătoare” despre vaccinul COVID

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În plângere se susține că declarațiile și limbajul Pfizer din jurul vaccinului COVID-19 au fost o încălcare a Legii privind protecția consumatorilor. Statul solicită daune financiare nespecificate.

Era frumos ca slugile de la București să facă așa ceva, dar Ciolacu și Ciucă vor plăti în continuare sute de milioane de euro pe serurile ucigașe! De fapt, statul american Kansas e cel care a intentat în urmă cu o săptămână un proces împotriva companiei farmaceutice Pfizer, susținând că compania a făcut „afirmații înșelătoare” cu privire la eficacitatea vaccinului COVID-19 și la riscurile asociate vaccinului.

Procurorul general din Kansas, Kris Kobach (Republican), acuză Pfizer că a indus în eroare locuitorii din Kansas cu privire la riscurile vaccinului COVID-19 al companiei atunci când a susținut că este sigur și ar fi ascuns dovezi ale legăturii vaccinului cu miocardita și problemele legate de sarcină. Pfizer ar fi dat, de asemenea, rezidenților o impresie falsă atunci când a susținut că vaccinul său este eficient, deși știa că eficacitatea vaccinului scade în timp și nu protejează împotriva variantelor COVID-19, se arată în plângere.

„Pfizer a făcut mai multe declarații false pentru a înșela publicul cu privire la vaccinul său într-un moment în care americanii aveau nevoie de adevăr”, a spus Kobach într-o declarație.

În plângere se susține că declarațiile și limbajul Pfizer din jurul vaccinului COVID-19 au fost o încălcare a Legii privind protecția consumatorilor din Kansas. Statul solicită daune financiare nespecificate.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Johannis, Ciuca, Ciolacu, Arafat, Orban, Catu, Rafila, pregătiți – vă sacii, că voi urmați !! Vă vom da în judecată pentru genocid și crime împotriva umanitatii, acte de terorism medical realizate în scopul exterminarii populației din România, injectarii cu seruri experimentale, care produc alterarea ADN-ului uman și decesul persoanelor înșelate de voi și de personalul medical și din mass media să se vaccineze ! Vom cere introducerea pedepsei cu moartea în Codul penal și pedeapsa cu moartea prin injecția letală, pentru aceste crime pe care le – ați săvârșit împotriva poporului român, sau închisoarea pe viață, interzicerea dreptului de a alege și de a fi ales în funcții și demnitati publice din statul român, desființarea și interdicția de a mai participa la viata politică din România, a partidelor politice care au organizat pandemia falsă de covid și vaccinarea cu serurile experimentale și declararea lor drept organizații teroriste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE