X

Mafia pensiilor speciale: Foștii magistrați încasează de 11 ori mai mult decât pensionarii de rând

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pensiile speciale ale foștilor magistrați sunt de aproape 11 ori mai mari decât cele ale pensionarilor de rând și de 4 ori mai mari decât ale foștilor diplomați, potrivit datelor CNPP.

Potrivit datelor Casei Naționale de Pensii Publice (CNPP), în luna iunie, cele mai mari pensii speciale sunt cele ale foștilor magistrați, în număr de 5.656 – din care 3.055 nu au contribuit deloc la sistemul public de pensii -. Pensia medie pe care aceștia o încasează este de 24.879 de lei, din care 6.814 lei li s-ar cuveni în baza propriilor contribuții la bugetul de pensii, iar 21.831 de lei sunt plătiți din bugetul de stat, adică din contribuțiile, taxele și impozitele plătite de toți românii.

image

Raportat la pensiile de rând de 2.292 de lei (la fel ca și în luna precedentă), de care beneficiază aproape 4,6 milioane de români, pensiile speciale ale magistraților sunt de 10,85 ori mai mari, iar față de pensiile foștilor magistrați (pensie medie de 6.672 lei) sunt de 3,73 de ori mai mari.

Potrivit datelor CNPP, numărul beneficiarilor de pensii de serviciu a fost, în iunie 2024, de 11.588 persoane, în creştere cu 47 de persoane comparativ cu luna anterioară, cei mai mulţi (5.656) fiind beneficiari ai Legii 303/2022 privind statutul procurorilor şi judecătorilor.

Numărul beneficiarilor Legii 216/2015 privind acordarea pensiei de serviciu membrilor Corpului diplomatic şi consular al României este de 794 de persoane, pensia medie fiind de 6.672 de lei, din care 3.142 de lei suportaţi de la bugetul de stat.

În ceea ce priveşte beneficiarii Legii 215/2015 pentru modificarea şi completarea Legii 7/2006 privind statutul funcţionarului public parlamentar, numărul acestora era de 874 de persoane, pensia medie ridicându-se la 5.726 de lei (3.240 de lei de la bugetul de stat).

Conform Casei Naţionale de Pensii Publice, de Legea 83/2015 pentru completarea Legii 223/2007 privind statutul personalului aeronautic civil navigant profesionist din aviaţia civilă din România beneficiau 1.377 de pensionari, iar pensia medie se ridica la 12.917 de lei, din care 8.307 lei suportaţi din bugetul de stat.

Pensii de serviciu pentru beneficiari de la Curtea de Conturi s-au acordat unui număr de 666 de persoane, media fiind de 9.875 de lei, din care 3.139 lei cota suportată din bugetul de stat.

De asemenea, de Legea 130/2015 pentru completarea Legii 567/2004 privind statutul personalului auxiliar de specialitate al instanţelor judecătoreşti şi al Parchetelor beneficiau 2.221 de pensionari, pensia medie fiind de 6.339 de lei, din care 3.479 de lei suportaţi din bugetul de stat.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Îmi pare rău să o spun, dar, din păcate, magistrații s-au aliat cu cotropitorii evrei și cu politicienii masoni împotriva poporului român! Și în loc să își facă treaba, să tragă la răspundere pe evreii teroristi care au dat lovitura de stat și ne- au furat revoluția în 1989, în loc să ii tragă la răspundere pe politicienii masoni, care ne – au vândut resursele, fabricile și ne-au furat banii, au ales să se alieze cu ei și să ii lase să fure și să ne jefuiasca și să își ia și ei partea leului, ca să spun asa, care constă în aceste nenorocite de pensii speciale și salarii. Dar ceea ce nu au înțeles ei, este faptul că, dacă ei și – ar fi făcut treaba și i – ar fi judecat pe evreiii teroriști care ne- au furat revoluția, pe politicienii mafioți care ne – au furat banii și resursele, astăzi, România ar fi fost o țară liberă, suverană cu cea mai puternică economie din Europa, și pe primele locuri din lume, la nivelul marilor puteri, iar noi am fi avut un nivel de trai peste cel din Dubay și alte țări dezvoltate, iar ei ar fi avut salarii și pensii speciale de 10 ori mai mari decât cele de astăzi și, cel mai important lucru, și – ar fi făcut datoria față de țara și de neamul lor. Din păcate, au ales calea trădării, iar rezultatele sunt cele pe care le vedem și le trăim : o țară distrusă, un neam împrăștiat în toată lumea, cu ocupantul evreu și cu politicienii trădători trăgând toate foloasele din munca și bogăția poporului român jefuit și umilit. Da, trădarea are întotdeauna urmări catastrofale, am văzut așta, încă de atunci, de când Iuda l-a trădat pe Domnul Isus pentru cei 30 de arginti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE