X

Scholz: Popularitatea coaliției de guvernământ din Germania scade din cauza sprijinului pentru Ucraina și a sancțiunilor împotriva Rusiei

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Popularitatea coaliției de guvernământ din Germania scade din cauza sprijinului pentru Ucraina și a sancțiunilor împotriva Rusiei, a recunoscut cancelarul Olaf Scholz într-un interviu acordat canalului de televiziune ARD.

„Este adevărat că sunt mulți cetățeni care nu sunt de acord că sprijinim Ucraina, care nici nu sunt de acord că am impus sancțiuni împotriva Rusiei. Dar, în opinia mea, alternativă nu există”, a spus el.

Social-democrații (SPD) ai cancelarului Olaf Scholz s-au clasat pe locul trei la europarlamentare cu 13,9% din voturi. În total, cele trei partide ale coaliției de guvernământ – SPD, Verzii și Liberalii Liberi – au primit doar 31% din voturi.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Un comentariu

  1. Dacă pechinezul asta e neamț, eu sunt câine sălbatic african !! Serios, păcăliciule ??? Asta e singura variantă, să ajutam Ucraina și să impunem sancțiuni Rusiei ?? Cine te-a învățat pe tine poezia asta ?? De unde ai luat tu lozinca asta ?? Mă, și dacă noi nu vrem să ii ajutam pe ucrainieni și să sancționam Rusia, ce faci, mă păcăliciule.?? Dacă noi vrem să fim prieteni cu rușii și să ii dam afară pe americanoizi din Europa, ce faci mă, papagalule ??? Uite asa, noi vrem gaz ieftin de la rusi, noi vrem sa facem afaceri cu rușii, vrem să avem relații bune cu Rusia, să ieșim din porcăria UE & NATO și să avem relații economice, de afaceri cu cine vrem noi, mă prostule !! Ai înțeles, mă papagalule ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button