X

VIDEO // Profesoara lui Marcel Ciolacu: „Ne face de rușine pe unde merge“

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O incursiune documentară în trecutul său ni-l arată pe adevăratul Marcel Ciolacu altfel decât ni s-a prezentat el însuși. Acțiunea se petrece la Buzău, acolo unde – știm acum de la Nicolae Ciucă – dă să înceapă Occidentul.

Suntem în 1982 și mezinul familiei Ciolacu intră la liceu. 

Deși numele făcea trimitere la un liceu de filologie, așa cum fusese multă vreme, în ultimii ani ai comunismului școala se transformase într-una preponderent industrială. Iar evaluări din 1984 ale brigăzilor de partid păstrate în arhive rețin „nivelul scăzut de cunoștințe, priceperi și deprinderi ale elevilor de la profilul industrial și numeroasele absențe ale acestora”.

Inginera Aurora Hoștiuc i-a fost, timp de doi ani, profesoară de tehnologie, o disciplină la care clasele cu profil industrial dădeau teze trimestriale. Și-l amintește pe Marcel Ciolacu, cel din 1984, mai degrabă ca pe un elev mediocru, care nu se remarca în vreun fel anume: „Marcel nu a fost atât de isteț ca fratele lui, Daniel, pe care l-am avut elev înainte. Era un copil de mijloc, un șmecheraș, așa. Trecea clasa. Venea la ore, își vedea de treabă. Acum, că n-o fi fost de 10, o fi fost de 7 sau de 6, de 5 la teză… nu-mi mai aduc aminte notele. Dar în mod sigur a luat bacul.”

Tânărul admis, așadar, la o clasă de mecanică, cu rezultate școlare mediocre, ia examenul de bacalaureat la timp, în iunie 1986. Ratează însă intrarea la facultate și, în toamnă, merge în armată, la Otopeni, la UM 01900. La întoarcere, stă aproape un an pe bară, ocupându-și timpul cu pasiunea pentru muzică, manifestată adesea la un club din Casa Tineretului. Avea deja 21 de ani.

Sursa: RECORDER

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. După fătău și după felul în care se exprimă, cred ca ăsta era prostul clasei ! Dar ce e mai grav, nu este faptul că acest individ este prost ca noaptea, ci că este un mincinos, un escroc și un trădător, trăsături de caracter specifice de altfel, etniei rome din care face parte. Individul și – a falsificat actele de studii, are certificat de revoluționar fals, a fraudat alegerile, plus ca i-a săpat și pe fostul președinte al parlamentului, Valeriu Zgonea și pe Liviu Dragnea, pe care i-a băgat în pușcărie, pe Zgonea l – a dat pe mâna procurorilor DNA pentru a-și slava pielea, fiind acuzat într-un dosar pentru acte de corupție și delapidare din bani publici !! Deci, acest individ este un mega escroc, prost ca noaptea, care falsifica acte, fura din banul public, fraudează alegerile și a vândut complet România prin fondul de sclavie PNRR adoptat de guvernul său mizerabil !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE