X

Comasații vor iar să schimbe data alegerilor prezidențiale

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Liderii PSD și PNL urmează să stabilească miercuri, într-o ședință a coaliției, data alegerilor prezidențiale. Întâlnirea ar urma să aibă loc pe seară, în jurul orei 18.30, cel mai probabil la Vila Lac. Liberalii pledează pentru organizarea acestora la sfârșit de an, în noiembrie-decembrie.

„Iată că suntem în a opta zi și nu avem încă rezultatele finale. Au fost școli care nu își reluaseră, la sfârșitul săptămânii, activitatea, ca atare toți cei care au examene de capacitate, bacalaureat, s-au simțit afectați de acest aspect.

Mai mult, urmează să avem o perioadă de două luni de vară, până în septembrie știm bine care sunt activitățile, e perioadă de concedii”, declara luni liderul PNL.

Întrebat dacă a discutat cu Marcel Ciolacu despre stabilirea datei alegerilor prezidențiale, președintele PNL afirma: „Nu am apucat să discutăm concret și detaliat pe acest subiect. Vor avea loc discuții miercuri, când vom avea coaliție. (…) Eu cred că miercuri stabilim data acestor alegeri”.

De asemenea, Ciucă nu consideră ca variantă viabilă un candidat comun PSD-PNL la prezidențiale.

Social-democrații pledează pentru organizarea alegerilor în luna septembrie, așa cum a fost convenit PSD și PNL au avut un acord privind alegerile prezidențiale.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Un comentariu

  1. Eu cred ca Romania a experimentat 34 de ani de demonocratie in care numele presedintelui țării vine la plic din SUA. Asa ca data asa ziselor alegeri e irelevanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button