X

De la Cluj-Napoca, festivalul LGBTQ se mută la Iași, în perioada 21-22 iunie. Legalizarea CĂSĂTORIEI între persoane de același sex, pe agenda dezbaterilor

 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Nici nu s-a încheiat bine marșul Pride de la Cluj, că un alt eveniment marca LGBTQ este anunțat în Iași, în perioada 21-22 iunie.

Este vorba despre festivalul Iași Pride, eveniment care va consta într-o dezbatare, un marș și o petrecere.

Organizatorii anunță că la ediția din acest an se cere ca statul român să recunoască parteneriatul civil dintre persoane de același sex, în premieră discutându-se și despre legalizarea căsătoriei între homosexuali.

Marșul LGBTQ este organizat sâmbătă, 22 iunie, de la ora 16:00, cu plecare din fața Universității „Alexandru Ioan Cuza”.

Librăria Cărturești nu se dezminte și anunță că susține evenimentul

Librăria Cărturești din Iași anunță că susține festivalul Pride, invitând cititorii să se inspire de la raftul dedicat comunității LGBTQ.

Vedeți și: VIDEO/ Hristos, amendat la marșul LGBTQ de la Cluj

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button