X

Șeful casei de pensii, Daniel Baciu, un măscărici ce trebuie demis! Își bate joc de pensionari cu așa zisa recalculare a pensiilor

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Casa Națională de Pensii Publice (CNPP) se află în centrul unui scandal de proporții după ce mai mulți pensionari au lansat acuzații grave la adresa șefului instituției, Daniel Baciu. Pensionarii susțin că procesul de recalculare a pensiilor, care ar fi trebuit să aducă beneficii substanțiale, s-a transformat într-un coșmar birocratic marcat de întârzieri, erori și lipsă de transparență. Daniel Baciu a devenit un promotor al știrilor false pe site-urile plătite cu milioane de euro de PSD și PNL.

„Un măscărici ce trebuie demis!”

Daniel Baciu este acuzat de incompetență și de „bătaie de joc” la adresa pensionarilor, susținând că promisiunile făcute cu privire la recalcularea pensiilor nu au fost respectate. „Nu este acceptabil ca o instituție atât de importantă să fie condusă de un măscărici care își bate joc de noi,” a declarat Ion Marcu, un pensionar în vârstă de 72 de ani din București, pentru 60m.ro.

Recalcularea pensiilor: un proces anevoios

Recalcularea pensiilor a fost anunțată ca o măsură menită să corecteze inechitățile din sistemul de pensii și să aducă majorări substanțiale pentru cei care au contribuit o viață întreagă la bugetul de stat. Cu toate acestea, procesul s-a dovedit a fi extrem de lent și plin de erori. Mii de pensionari se plâng că nu și-au primit încă noile decizii de pensie, deși Daniel Baciu umblă toată ziua cu minciuni pe la televiziuni. În loc să se ocupe de recalcularea pensiilor el pare preocupat mai degrabă de promovarea agendei politice a PSD și PNL.

Pensionarii cer dreptate și respect pentru contribuțiile lor de-o viață, iar Daniel Baciu să își depună demisia de onoare.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE