X

VIDEO // Donald Trump reiterează: Dacă voi fi ales, voi încheia rapid conflictul din Ucraina

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Fostul președinte și actual candidat la funcția supremă a SUA, Donald Trump, a reiterat faptul că dacă va fi ales va încheia „rapid” războiul din Ucraina. În același timp, Trump a declarat că președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, este „cel mai mare agent de vânzări dintre toți politicienii”.

Trump a exemplificat afirmând că „de fiecare dată când vine în SUA, se întoarce acasă cu 60 de miliarde de dolari”, relatează Breitbart.

Remarcile lui Trump vin pe fondul semnării unui acord de securitate, pe 10 ani, de către președinții Biden și Zelenski, pe 10 ani. Conform acestui acord, cele două părți „vor lucra împreună” pentru a construi și îmbunătăți apărarea Ucrainei și a susține economia Kievului.

Este clar, însă, că banii vor veni de la Washington, având în vedere că Ucraina este un stat secătuit după 2 ani și jumătate de război.

Trump a spus că „voi încheia conflictul încă înainte de a prelua oficial funcția”, dacă voi fi ales, precizează sursa citată.

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Surprizele se tin lant .Dupa ce Trump nu mai recunoste numele unui medic din anturajul sau chiar asa cum se intimpla acum si ciund un anume Pastor recunoste abuzul facut asupra unui copil cu multi ani in urma totulva merge in alegeri , o data cu aparitia condamnarii in cele 34 de capete de acuzare unde a fost gasit guilty, catre victoria lui Biden daca „ doamne fereste ” sanatatea nu il va trada .Intrebarile incomode ce deriva din comportamentul trecutului a celor apropioati sau implicati politic va distruge respectul cetatenilor ce dezamagiti nu vor veni la vot .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE