X

Pentagonul a dus o campanie anti-vaccinare, din motive financiare față de China

ezvăluiri uluitoare din pandemia Covid: Pentagonul a desfășurat o campanie secretă anti-vaccinare!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În apogeul pandemiei de COVID-19, armata americană – prin Pentagon – a lansat o campanie secretă pentru a contracara ceea ce percepea ca fiind influența tot mai mare a Chinei în Filipine, o națiune afectată în special de virusul mortal, dezvăluie Reuters.

Operațiunea clandestină nu a fost raportată anterior. Scopul a fost să semene îndoieli cu privire la siguranța și eficacitatea vaccinurilor și a altor ajutoare de salvare care erau furnizate de China. Prin intermediul unor conturi false de internet, eforturile de propagandă ale armatei americane s-au transformat într-o campanie anti-vax. Postările pe rețelele de socializare au criticat calitatea măștilor de față, a truselor de testare și a primului vaccin care va deveni disponibil în Filipine – practic inocularea Sinovac din China.

Reuters a identificat cel puțin 300 de conturi pe X, fostul Twitter, care corespund descrierilor împărtășite de foști oficiali militari americani familiarizați cu operațiunea din Filipine. Aproape toate au fost create în vara anului 2020 și au fost centrate pe sloganul #Chinaangvirus – Tagalog for China is the virus.

„COVID a venit din China și VACCINUL a venit tot din China, nu aveți încredere în China!”, se arată într-un tweet tipic din iulie 2020. Cuvintele erau lângă o fotografie a unei seringi lângă un steag chinez și o diagramă în creștere a infecțiilor. O altă postare spunea: „Din China – PPE, mască de față, vaccin: FAKE. Dar Coronavirusul este real.”

După ce Reuters a întrebat rețeaua X despre conturi, compania de social media a eliminat profilurile, determinând că acestea fac parte dintr-o campanie de boți coordonată, bazată pe modele de activitate și date interne.

Efortul anti-vax al armatei americane a început în primăvara anului 2020 și s-a extins dincolo de Asia de Sud-Est înainte de a fi încheiat la jumătatea anului 2021, a stabilit Reuters. Adaptând campania de propagandă pentru publicul local din Asia Centrală și Orientul Mijlociu, Pentagonul a folosit o combinație de conturi de rețele sociale false pe mai multe platforme pentru a răspândi frica de vaccinurile Chinei în rândul musulmanilor într-un moment în care virusul ucidea zeci de mii de oameni în fiecare.

O parte cheie a strategiei: „amplificați afirmația contestată că, deoarece vaccinurile conțin uneori gelatină de porc, injecțiile Chinei ar putea fi considerate interzise conform legii islamice”, se arată în îndemnul sesizat de Reuters.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. “virusul mortal ” se poate contracara doar cu Pfizer , vaccinul made in China nu este efficient in a lichida batrani , ha ha ha ha !
    Cumparati de la americani, doar ei trebuie sa faca bani !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE