X

DOCUMENT OFICIAL: Florian Coldea este consilierul controversatului premier albanez Edi Rama. Liderul Opoziției acuză afacerile lui Coldea-Rama cu cartelul mexican de droguri Sinaloa și utilizarea politică a DNA-ului albanez

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Controversatul general român Florian Coldea este „consilier extern al prim-ministrului albanez Edi Rama pentru consiliere pe probleme legate de SIGURANȚĂ”, este răspunsul oficial al secretarului general al guvernului albanez prezentat de FLUX 24 in fotocopie si in traducere mai jos.

Documentul a fost prezentat de liderul opoziției albaneze Sali Berisha. Salariul lui Coldea ar fi de 7000 de euro lunar. Interesant că documentul guvernului albanez prezentat public acum este datat de 9.11.2023.

Despre Florian Coldea au existat informații că a creat si folosit DNA-ul albanez in favoarea premierului Edi Rama pe modelul cunoscut in România.

Liderul opoziției, Sali Berisha, s-a concentrat pe scandalul implicării guvernului lui Edi Rama in afacerile cu droguri ale cartelului mexican Sinaloa și legătura cu generalul serviciilor secrete române, Florian Coldea. „Edi Rama cu firma lui Agac l-a plătit pe generalul serviciilor secrete române”, a denunțat Berisha în timpul protestului de pe „Strada Speranței” din Tirana.

Președintele Partidului Democrat, Sali Berisha, a denunțat un alt scandal în familia premierului Edi Rama. În discursul său din timpul protestului din „Rugë e Shpresa”, Berisha a publicat interceptările unui dosar AKSHI care o implică direct pe Baxana, cumnata sa și însuși Edi Rama.

Liderul opoziției, Sali Berisha, a acuzat-o pe soția premierului, Linda Rama, că s-a întâlnit cu procurorul SPAK (n.red-DNA-ul albanez) pentru a distruge investigațiile în dosarul bajanac al lui Edi Rama. „Doamna dumneavoastră s-a întâlnit cu procurorul Mara pentru a distruge anchetele, întreabă Berisha în timpul discursului său la protestul care are loc pe „Rruga e Shpresa”.

Ca răspuns la scrisoarea dumneavoastră nr. 2564, din 28.8.2023, prin care se transmite cererea deputatului Parlamentului Albanez, dna. Vokshi, vă informăm după cum urmează.
Consilierii externi ai primului ministru sunt:
Lars-Hendrik Röller consilier extern al primului ministru pentru consiliere financiară
probleme și politici financiare internaționale legate de luarea deciziilor guvernamentale;
Florian Coldea – consilier extern al prim-ministrului pentru consiliere pe probleme legate de SIGURANȚĂ Simonetta Dellomonaco – consilier extern al prim-ministrului pentru cultură.

În baza pct. 3, capitolul III, din Decizia nr. 584, din 7.9.2022, a Consiliului de Miniștri, „Pentru unele modificări și completări la decizia nr. 187, din 8.3.2017, a Consiliului de Miniștri, „Pentru aprobarea structurii și nivelurilor salariale ale funcționarilor publici, viceministrului și ofițerilor de cabinet din unele instituții ale administrației publice”, of modificat, prim-ministrul are dreptul de a angaja cetățeni străini ca consilieri externi, experți/consultanți recunoscuți internațional, pentru o perioadă de angajament de cel mult durata mandatului său.

Această reglementare este prevăzută în prezent în decizia nr. 325, din 31.5.2023, a Consiliului din de Miniștri, care a abrogat decizia nr. 187, din 8.3.2017, a Consiliului de Miniștri. Datele solicitate de dna. Vokshi sunt date personale și nu vă pot fi atribuite disponibil fără acordul entității relevante.
Vă mulțumesc pentru cooperare,
SECRETAR GENERAL
BLIKA E Engjell AGAÇI

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button