X

Viktor Orbán: Ungaria a primit garanţia că nu va trebui să participe la acţiuni militare în afara teritoriului ţării şi că nu va trebui să contribuie la război cu oameni sau bani, iar teritoriul Ungariei nu poate fi folosit în scopul participării la război

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În ceea ce priveşte războiul dintre Rusia şi Ucraina, Ungaria a primit garanţia că nu va trebui să participe la acţiuni militare în afara teritoriului ţării şi că nu va trebui să contribuie la război cu oameni sau bani, iar teritoriul Ungariei nu poate fi folosit în scopul participării la război, a declarat premierul ungar Viktor Orbán, miercuri, la Budapesta, la conferinţa de presă susţinută împreună cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg.

Viktor Orbán a spus că Ungaria este un membru loial şi angajat al NATO, şi a amintit că 1300 de militari maghiari participă la operaţiunile NATO.

Premierul a adăugat, totodată, că Ungaria este una dintre puţinele ţări care îşi îndeplineşte toate obligaţiile: cheltuielile sale de apărare depăşesc două procente din produsul intern brut şi îndeplineşte şi obiectivul de dezvoltare a capacităţilor cu 20%.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

4 comentarii

  1. felicitari d-lui ORBAN ; un adevarat patriot si o persoana puternica ; mult succes
    ;

    cu deosebit respect

  2. Cacaciosii de unguri au căzut totdeauna în picioare, ca mitele. Linga-clantele de dâmbovițeni, si-au luat-o în toate gaurile posibile și toți i-au scuipat în cap!!! Ninix n- au priceput, chiar și plini de bale…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button