X

Rareș Bogdan anunță că alianța comasaților va continua

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

PNL nu pleacă de la guvernare. O spune chiar Rareș Bogdan, unul dintre liberalii slugarnici din anturajul lui Nicolae Ciucă. 

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogan a precizat că PNL nu părăseşte corabia guvernării, deoarece este un partid responsabil şi nu face calcule meschine care să provoace haos şi dezechilibru în România.

  „Suntem un partid responsabil. Nu o să facem doar pentru nişte calcule meschine cu caracter electoral, dezechilibru şi haos în România. Am luptat ca România să rămână stabilă, ca România să ajungă la absorbţie de bani europeni de peste 90%. Deci PNL nu pleacă de la guvernare. Ca să fie extrem de clar acest lucru pentru toată lumea. PNL nu părăseşte corabia guvernării şi Partidul Naţional Liberal sigur că analizează, alături de liderii noştri din ţară, analizăm fiecare situaţie în parte şi acolo unde am pierdut şi acolo unde am câştigat”, a declarat, luni, Rareş Bogdan, la sediul formaţiunii din Aleea Modrogan.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Clanul evreiesc țigănesc psdpnl ……, împreună cu toți țiganii, jidanii, masonii, asistații sociali, bugetarii, specialii, securiștii, românii idioți care v – au votat și cu CIA & Mossad & SRI care a scos din nou, din urne, prin fraudă, **** psdpnl !!!

    1. te rugam sa nu mai folosesti cuvinte obscene, pe care a trebuit sa le stergem din comentariul tau… iti impartasim supararea, dar pe un site ortodox nu putem accepta obscenitati!

        1. foc cu foc sau foc automat?
          Generalul Pinochet
          Mareșalul Antonescu
          Patriarhul Miron Cristea
          Erori în conducerea politică.
          Ciucă n-are ce căuta: în politica românească, în democrația  românească, pentru că nu avem nevoie de un TIRAN, de un STRATEG, de un polemarh  ci de un ORATOR.
          România este o țară democratică dar nu trebuie să fie sub control politic NATO.
          Ciucă e o coadă de topor NATO.
          Democrația românească trebuie să aibă exclusiv conducere civilă nu sacerdotală sau militară.
          Președintele României vrea la conducerea NATO…
          Iar conducerea NATO ne-a băgat în politică un beșea în izmene.
          Conducerea politică a României trebuie făcută exclusiv de civili.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE