X

Nu-i lăsați sa fraudeze! Votați! Fraudarea poate fi redusă de prezența la vot ridicată

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Prezența ridicată la urne poate reprezenta un mijloc eficient de a combate fraudele electorale puse la cale de comasați. Această declarație vine într-un context politic tensionat, având în vedere înregistrarea unei fraude electorale masive în toată țara pusă la cale de PSD și PNL.

Un număr mare de votanți la scrutin ar diminua șansele de manipulare a rezultatelor. Fraudarea poate fi redusă semnificativ de prezența masivă la vot. Cu cât mai mulți oameni își exprimă opțiunile electorale, cu atât este mai dificil pentru oricine să modifice rezultatele în mod fraudulos.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Un comentariu

  1. Sa fim seriosi! Deja au fost fraudate, procentele fiind hotarate in cladirile SRI-ului K1,K2 sau K3, cu cel putin 6 luni inainte! Asa ca, in Romania nu mai conteaza cine si cum voteaza, ci cei care numara voturile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button