X

Moment istoric. România decide prima SCHIMBARE de după 1989

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mulți patrioți români ne-au semnalat faptul că românii au ieșit azi masiv la vot, pentru a stopa degenerarea morală și spirituală a României începută de câțiva ani încoace. România, de la an la an, merge tot înspre mai rău. Românii sincer patrioți, care nu ne vând averile țării pentru în procent de nimic pentru slava lor deșartă, românii creștini care vor o educație adecvată copiilor lor în școli și care reprezintă familia normală, autentic românească, românii care țin la libertatea cu care ne-a creat Dumnezeu și nu acceptă să fie marionete și vite ale unui stat polițienesc, votează azi schimbarea.

În acest sens, Gigi Becali, un creștin care a ctitorit multe biserici și a adus bucuria în casele multor familii nevoiașe, a făcut o declarație impresionantă:

„Să votăm, ne facem datoria. Dacă nu votăm, face Coldea ce vrea.”, a spus filantropul Gigi Becali înainte de vot.

„La euro votăm schimbarea, să fie o țara ca Aurul de strălucitoare”, a declarat Becali la intrarea în secția de votare.

După ieșirea din secția de votare și-a reluat declarația: „Votăm pentru o Românie care sa strălucească precum Aurul”.

Fie ca România, orbită de manipularea puternicilor lumii, să se vindece asemenea orbului din Evanghelia din Duminica de azi!

Avem rugători în ceruri pe Părintele Justin și toți sfinții români, împreună cu sfinții închisorilor. Însă și nouă trebuie să ne pese!

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Am luat țeapă! Ciuma psd, creată de cioara kazara Iliescu ne – a dat iar țeapă și a fraudat alegerile ! Cine mai poate vota în România cu muia psd după 34 de ani de guvernări dezastruoase, după megajafuri, dezastre sociale, economice, financiare. create de aceasta plagă care s – a abătut peste România de 34 de ani ???Cine a creat monstrul ?? Țiganii și evreii ! Cine sunt beneficiari sistemului ? Țiganii și evreii și în Ardeal, ungurii,
    masonii și politicienii ordinari, plus câteva categorii sociale : asistații sociali, în mare parte țigani, specialii, bugetarii, jandarmeria, poliția. Din toți aceștia, cred că sigur au fost votați de țigani, de evreii cu cetățenie dată pe șest, de masoni, iar restul au votat într-o măsură mai mare sau mai mică cu muia. Iar apoi, au băgat în funcțiune mașinăria de fraudat alegerile numită STS și ne-au scos din urne muia psd și pnl, deși javrele turbate de la Israel TV, Latrina CNN, Irealitatea au urlat toată ziua că sunt surprize mari la vot, răsturnări de situație, schimbari majore, iar apoi seara au tăcut malc și au spus exact contrariul. Că a câștigat muia psd. Deci care a fost surpriza despre care au vorbit toată ziua ?? Care era schimbarea, răsturnarea de situație ? Da, era probabil chiar asta, că în pofida votului alegătorilor, care exprima cu totul altceva, altă opțiune, muia psd a fost pusă din nou pe primul loc de STS, de tembeliziunile ordinare, de SRI, Mossad și javrele teroriste Israel, SUA, NATO. Problema este că nu știm câți țigani și câți evrei avem în țară, căti masoni ! Dacă am ști cifrele exacte, am ști exact câți votanți are muia psd și câte voturi li se adaugă apoi prin fraudă de către statul terorist antiroman masonic, prin serviciul STS. Asta e rețeta aplicată de 34 de ani, la așa zisele alegeri libere, fraudarea votului, de către această caracatiță infernală, creată de evrei pentru beneficiul lor și al slugilor lor și pentru a chinui, umili și distruge poporul român. Românii nu pot vota așa ceva, un clan țigănesc evreiesc numit în mod fals partid politic, nu își pot vota călăii timp de 34 de ani. Să dea Dumnezeu să ajungeți toți politicienii din acest partid blestemat, creat de țiganul evreu Iliescu, călăul românilor, trași în țeapă, iar voi evreii, țiganii, masonii și trădătorii români care l – ați votat să suferiți tot răul pe care ni l- ati făcut nouă de 34 de ani, de când v-ați aliat împotriva noastră ca să distrugeți România și neamul românesc.

  2. Despre ce succes se vorbeste? Nu inteleg. Mai inainte spuneati de un sondaj in care AUR era aproape egal cu PSD+PNL cu 35% acum PSD aee 46% si AUR 14% si se vorbeste ca si cum ar fi luat majoritatea si schimba voturile Romaniei la Bruxelles.
    Valorile crestine nu ii misca neam pe romani. Asta e realitatea. Urmeaza sa isi legifereze nebuniile din Sodoma si sa se dezghete demonul inghetat din viziunea parintelui de la Athos. Sa ne pregatim de ce e mai rau.
    Sfintii Parinti spun sa evitam autoamagirea mai ales in vremurile lui Antihrist. Sfantul Siluan spune ca si bucuria cateodata impiedica pe Duhul Sfant. Dumnezeu iubeste adevarul nu bazaconiile.
    Politicienii sa celebreze daca doresc, ca ei aveau nu stiu ce targeturi si alte alea, dar noi ca si crestini nu avem nimic de celebrat (ca si societate nu ma refer la Inaltarea Domnului si celelalte sarbatori). Majoritatea europarlamentarilor romani vor fi pro-antihrist si pe aceasta se bazeaza si celelalte lucruri pe care vrea sa le faca Vrajmasul pe imoralitatea societatii sa isi justifice “pedepsele” (adica sa isi intensifice ispitele si placerile ca sa drogheze gloata final, pentru cipuire).
    Ar trebui sa tinem post in afara postului! Sa instituim o perioada de penitenta nationala (pentru cei care cred) pentru toata lipsa se credinta traita din aceasta tara.
    Vai noua!
    Doamne, iarta-ne!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE