X

Alegerile din 2024 ar putea constitui ultimul exercițiu electoral democratic. PUTEREA e la NOI doar AZI, în ștampila de VOT!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Orice om inteligent și lucid este de acord cu faptul că în acest an, contextul internațional, mizele politice sunt altele decât înainte de anul 2019. Nu putem face abstracție de pandemia de COVID-19, de ravagiile vaccinării cu seruri experimentale, de anularea drepturilor și libertăților, de crizele sanitare, energetice, economice, alimentare artificiale, de tensiunile geopolitice, de războaiele proxi etc.

Lăcomia, dorința partidelor de a se permanentiza la putere au distrus economic România, au înstrăinat resursele, au sărăcit și au îndatorat țara, au furat, au mințit, au maculat imaginea politicianului, astfel încât au creat cetățenilor un teribil dezgust, dezinteres față de orice act civic și electoral.

Suntem de asemenea conștienți cu toții că în România de azi nu avem o clasă politică bine reprezentată. O astfel de clasă politică de excepție a existat într-adevăr în perioada interbelică însă a fost distrusă de regimul comunist, iar după 1990, vechea Securitate a monopolizat politica țării, controlând în acest fel modul de desfășurare a economiei, când de fapt, în mod normal, lucrurile ar fi trebuit să se întâmple taman pe dos: economia să regleze jocul politic, să sugereze parlamentarilor ce tip de legi să adopte pentru binele cetățenilor.

La noi politicienii dau legi preferențiale, avantajează anumite firme private, aranjează licitații etc. Prin urmare, avem de-a face, din nefericire, cu un stat mafiot, care a moștenit tarele regimului comunist, structurat în clanuri și grupuri de interese. În acest fel, partidele ajung să condiționeze punerea pe listele electorale de sume mari de bani, de sute de mii de euro, lucruri aduse deja la cunoștința opiniei publice de către jurnaliști. Din acest motiv, instituțiile abilitate, DNA, departamentele din serviciile secrete, responsabile cu apărarea Constituției României ar trebui să monitorizeze și să dea pe mâna justiției liderii de partide, de filiale etc. implicați în astfel de cazuri, mai ales înaintea campaniilor electorale.

Dacă ar fi să parafrazăm un titlu de capitol din romanul “Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război” și anume “E tot filosofie”, am spune că “E tot politică ”. Unde se întâlnesc doi-trei oameni, vorbim automat de un raport politic pentru că trebuie să stabilească niște reguli, norme, limite, atribuții etc. Din nefericire, Alianțele politice împotriva firi, unirea PSD-ului cu PNL-ul, relativizarea dreptei și a stângii clasice pe eșichierul politic, comasările, corupția, neseriozitatea oamenilor politici au contribuit la un nepermis absenteism electoral.

Logic, proporțional, partidele nu au legitimitate, nu au cum să reprezinte poporul, să guverneze, dacă sunt votate de numai 30% dintre cetățeni. Singura soluție ar putea fi o lege care să-i oblige pe oameni să iasă la vot. Însă acest lucru nu convine partidelor mari, mainstream, pentru că nu nu mai au siguranța că cei 70% vor vota cu ei și în acest fel le-ar strica socotelile electorale. O prezență de 80-90% la vot ar avantaja partidele naționaliste mai mici, pentru că cei 70% ar da probabil vot de sancționare, de blam.

După 1990, România a intrat cu mari decalaje economice, poilitice în capitalism. S-a vândut industria, s-au vândut fabricile, uzinele, ca niște fiare vechi. La acest lucru au contribuit politicienii români care s-au îmbogățit, permițând firmelelor străine să-și extindă piața.

Noi am preluat, după 1990, un model economic neoliberalist, un capitalism financiar care nu se potrivea unei țari în curs de dezvoltare cum era România. Țara noastră a cedat toate resursele, autoritatea, drepturile și libetățile Occidentului, a semnat tot ce i s-a impus de către Instituțiile Europene fără o minimă negociere.

Urmașii fostelor elite comuniste au sabotat concurența economică, au înființat firme de partid care au câștigat cele mai profitabile contracte cu statul. În timp ce aceștia s-au îmbogățit, oamenii de rând, cetățenii activi, în plină putere de muncă, sărăciți intenționat, au fost nevoiți să plece în străinătate, ceea ce le-a convenit de minune politicienilor, pentru că rămânea în țară doar masa vulnerabilă, bătrânii, copiii, asistații social etc.

Calitatea leadership-ului politic românesc, dar și mondial este din ce în ce mai slabă. Oamenii fără carieră, avengură culturală fac orice ca să ajungă într-o anumită funcție publică, iar după ce se văd acolo, fac orice concesie, orice rabat, ca să și-o păstreze.

În acest moment, un Maiorescu, un P.P. Carp, un Iorga, dar chiar si oamenii de cultură români care au făcut politică după 1990, un Ioan Alexandru, un Alexandru Paleologu nu și-ar mai găsi locuri în Parlament. Dacă ar învia Adam Smith, Kant sau Hegel și ar cere lui Ciolacu, Ciucă si-i pună pe listă la parlamentare, acești impostori politici i-ar refuza, le-ar cere bani.

Acum avem un Parlament cinizat, deculturalizat. Electoratul vechi, cult, mainerat, cu asteptări politice înalte, oneste, inteligente, a dispărut.Șefii de partide, văzând că electoratul nu mai are pretenții culturale, pun pe listele electorale oameni de afaceri analfabeți, dar potenți financiar.Oamenii de cultură rasați, rafinați, nu au șanse pentru că ei au adunat de-a lungul vieții nu bani, ci informație, idei.

În secolul al XIX-lea, Titu Maioresu, mentorul Societăţii “Junimea”, care a avut un rol fundamental în dezvoltarea culturii româneşti de la acea dată, într-unul dintre studiile sale (“În contra direcţiei de astăzi în cultura română”), observă că cel mai mare pericol pentru o societate este “încurajarea blândă a mediocrităţilor”, că “mediocrităţile trebuie descurajate de la viaţa publică a unui popor”.

Informația prea multă, deformată, subiectivă de pe rețelele de socializare, de la televiziunile cumpărate de oameni de afaceri, implicați politic, îi determină pe cetățeni să nu se prezinte la urne, pentru că nu mai pot discerne adevărul de fake news -uri, de realitatea virtuală. Oamenii sunt confuzați, derutați, și atunci își pierd orice motivație.

Românii au devenit cinici, individualiști, nu mai au idealuri, nu mai cred în nimic.Nu se prezintă la urne din comoditate, din dezgust, din deziluzie, pentru că de 30 de ani, au votat cu aceleași partide și nu s-a întâmplat nimic. Oamenii nu merg la vot și din cauza sărăciei. Când sărăcia devine acută, așa cum s-a întâmplat și în anul 1989, se transformă în apatie.

Pe de altă parte, această atitudine este și un efect al gradului de civilizație Tehnologia și civilizația le-a permis să-și realizeze anumite vise. Se închid în bule informaționale și refuză să fie activi civic și politic.

După cum s-a văzut, la ultimele alegeri(2020), un procent de aproape 70% din populația României cu drepturi electorale, dintre care majoritatea oameni tineri, nu a ieșit la vot. Dacă oamenii maturi și cei mai în vârstă sunt angajați în procesul electoral pentru că speră ca partidele să mărească pensiile și salariile, cei tineri nu au un motiv direct care să-i determine să se prezinte la urne.

Aviz aici partidelor care își fac programe și speră să asceadă la guvernare ! Degeaba cer prezența la vot dacă nu încurajează o cultură civică, electorală, dacă nu fac programe pentru studenți, dacă nu le măresc bursele, dacă nu crează facilități fiscale reale pentru absolvenții de facultăți, tineri căsătoriți etc.

Normal ar fi, ca, atât în licee cât și în Facultăți, să se introducă obligatoriu discipline de Educație politică sau, in caz contrar, să se adopte o lege pentru introducerea votului obligatoriu. Toți românii sunt afectați de deciziile oamenilor politici, de la hornar, la omul de afaceri, de la student, la professor și de la țăran, la scriitor sau academician. Toată lumea face politică, chiar si refuzul de a face politică este un gest politic.Toți românii plătesc taxe si impozite, toți cumpără, vînd, mănâncă, apelează la servicii de sănătate, la justiție, au copii la scoală, sunt bugetari sau au afaceri, au mașini, circulă pe șosele. Peste 95 % din viața noastră, din activitatea noastră conștientă sau inconștientă, scoala, bursa, condiția socială, salariul, profesia, cariera, afacerile, căsnicia, starea de sanitate, bătrânețea, durata vieții, etc, toate acestea sunt influențate de decizia politică.

Mai trebuie spus aici că dacă observăm atent contextul geopolitic, direcția spre care se îndreaptă marile puteri ale lumii, nu este deloc exclus ca alegerile din 2024 să constituie ultimul exercițiu electoral democratic. Acest lucru face ca prezența la scrutinele din acest an și punerea ștampilei de vot pe una dintre formațiunile politice conservatoare, cu doctrină suveranistă, axată pe principiile credinței creștine, pe normalitate și umanism să fie crucială pentru noi și pentru viitorul copiilor noștri.

O altă categorie socială care tinde să ignore procesul electoral este constituită din cetățenii care lucrează în mediul privat. Aici excludem evident oamenii de afaceri potenți, firmele cu cifre mari de afaceri care sponsorizează, transparent sau la negru, partidele, oamenii politici pentru a le face ulterior anumite favoruri legislative.

Oamenii care lucrează în Corporații sunt voit depolitizați prin inducerea iluziei că sunt privilegiați, că au un nivel de trai satisfăcator, și se pot dispensa de Stat, care, oricum “nu este capabil să le ofere o viață prosperă”.

Din nefericire, de când au apărut rețelele de socializare implicarea concretă în treburile cetății s-a estompat, pentru că respectivele postări dau cetățeanului o falsă satisfacție a implicării civice. Omul își varsă acolo năduful și consideră că în acest fel s-a achitat de orice obligație.

Pe de altă parte, în mod paradoxal, partidele istorice din Romania nu doresc o prezență mare la vot pentru că au grupuri captive care votează oricum cu ele. Dacă prezența este foarte mare, rezultatele ar putea fi imprevizibile. Masa electorală nu votează rațional. Unii electori se prezinta la urne din răzbunare, iau votul în zeflemea, îl anulează.

Un alt motiv al absenteismului electoral, pe lângă cele prezentate aici și desigur pe lângă lipsa culturii civice, a culturii în general, este și lipsa capacității cetățeanului de a controla activitatea celui ce la investit prin vot într-o anumită funcție politică.

În orice caz, ca oamenii să iasă la vot, trebuie să li se prezinte programe de guvernare serioase, reale, sustenabile. Este importantă de asemenea calitatea umană, onestitatea, sinceritatea, experiența profesională a membrilor pe care îi propune un partid pe listele electorale. Cetățenii inteligenți simt impostura, cezura, hiatusul între promisiunile politicienilor și posibilitățile de realizare a lor.

E adevărat, cetățenii, mai ales în mediul rural, se mobilizează mai mult atunci când este vorba de primar și de președintele Consiliului Județean, pentru că aceștia le influențează în mod direct viața. Primarii si consilierii locali gestionează resursele financiare, locurile de muncă, utilitățile publice, dosarele de ajutoare sociale etc.

Legat de sondaje, ele trebuie luate cum grano salis, deoarece strategii de campanii ai partidelor, specialiștii în marketing politic fac diverse jocuri de imagine. Dacă între campaniile electorale liderii politici plătesc institutele de sondare să ridice procentul formațiunii pe care o conduc, în timpul campaniei, cu câteva zile înainte de ziua votării, comandă sondorilor să-l scadă și să crească alte partide rivale, cu programe electorale opuse, pentru a-și mobiliza pe ultima sută de metri propriul electorat. Astfel de șmecherii ar putea fi făcute, de pildă, de către partidele mainstream, de PSD și PNL. Pentru a-și determina electoratul să iasă în număr mare la vot, aceste partide ar putea comanda sondorilor creșterea AUR sau S.O.S. Romania, în intenția de vot a românilor.

Apropos de institutele de sondare din România, trebuie spus că majoritatea, daca nu cumva toate au în frunte patroni, implicați direct sau indirect în actul politic, chiar dacă aceștia sunt sociologi, jurnaliști, foști parlamentari sau analiști politici : CURS(Centrul de Sociologie Urbană și Regională) S.R.L., fondat în 1996, dar și Online Research SRL, aparțin fostului jurnalist al Antenei 3, Iosif Buble, a cărui soție, Diana Tușă, fostă deputată PNL, din 2016, deputată PSD din anul 2016;SOCIOPOL S.R.L. înființat în 2013, aparține socologului Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al guvernului Ponta între 2009-2013 (Înainte de anul 2013, Mirel Palada deținea împreună cu Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu și cu Mihai Motoc, Compania de Cercetare Sociologică și Branding Forum S.R.L..; IMAS aparține în proporție de peste 50% unui fost deputat PSD de Brăila în perioada 2000-2004 și fost șef al Cancelariei ex-premierului Adrian Năstase, mai exact sociologului Alin Teodorescu; Metro Media Transilvania & Institutului Român pentru Evaluare și Strategii (IRES), este deținută în proporție de 100%, de către Maria Dâncu, soția fostului vicepremier și ministru PSD( ministru al Informațiilor Publice în guvernul Năstase, ministru al Administrației și Dezvoltării Regionale în guvernul Cioloș, fost ministru al Apărării Naționale în guvernul Nicolae Ciucă, din 25 noiembrie 2021 până pe 24 octombrie 2022), actual parlamentar PSD, Vasile Dîncu. În 2016, când Vasile Dîncu urma să fie numit vicepremier, a cedat I.R.E.S. S.R.L. lui Ovidiu Iacob Turcu care a luat 95%, și lui Cornel Hirian căruia i-a revenit 5%; Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde SRL aparține în proporție de 100%, sociologului Marius Pieleanu.De asemenea, la The Center, profesorul Marius Pieleanu deține 60% dintre acțiuni, iar restul de 40% este deținut de Vladimir Ionaș etc.

A ieși la vot în 2024, nu mai este un moft, nu este nici o simplă obligație civică, ci una existențială, ontologică, pentru a ne salva ca ființe, ca neam, ca țară.

Trebuie să ieșim la vot la toate cele trei tipuri de scrutin, europarlamentare și locale, prezidențiale, parlamentare și să votăm cu partidele suveraniste, indiferent care ar fi ele AUR, S.O.S România, Calea Neamului, Partidul satului românesc etc., din următoarele motive:

-România este depopulată conștient, deliberat, strategic. Peste șase milioane de oameni, cei mai mulți dintre ei tineri, au plecat în străinătate, au fost nevoiți să își părăsească țara, din cauza sărăciei, în timp ce forța de muncă este înlocuită cu străini, cu srilankezi, nepalezi, libanezi, pakistanezi pentru care statul român cheltuie peste 1.200 de euro pe lună.

Numărul vârstnicilor de peste 65 de ani depăşeşte, încă din anul 2015, numărul tinerilor sub 18 ani. Natalitatea scade într-un mod îngrijorător, în timp ce tinerii, atât cei cu studii medii, cât și cei cu studii superioare pleacă să muncească în străinătate. După unele date publicate cu 8 ani în urmă, de către Institutul National de Statistica, populația României scade zilnic cu un ritm mediu de 240 de persoane. Dacă se menține vreme de două secole acest ritm al declinului demografic, poporul român riscă efectiv să dispară.

– România este pe punctul de a fi transformată într-o colonie.

– în România sunt în acest moment, peste 1 milion de pacienți oncologici. Unul din 20 români are cancer, iar alții ori au avut ori vor avea în următorii ani.

Numărul bolnavilor de cancer din România a explodat, mai ales după campania de vaccinare anti COVID-19. Conform unei statistici oficiale a Institutului Național de Sănătate Publică ( solicitată acestei instituții de către jurnaliștii de la Televiziunea Nașul TV), situația arată în felul următor : în 2018 -61.780, în 2019-59.606, în 2020-52.350, în 2021-54.708, în 2022- 7.787, în 2023, doar în primul semestru, avem 34.526 de bolnavi de cancer. Numărul celor vindecați nu se cunoaște.

De altfel, numarul de bolnavi de cancer după campania de vaccinare anti COVID a explodat in toată lumea ( a se vedea interviul cu oncologul Dr.Masanori Fukushima, profesor la Universitatea din Kyoto, Japonia: Cel-mai-important-specialist-oncolog-din-Japonia-Vaccinurile-Covid-sunt-vinovate-de-explozia-de-Turbo-Cancere-189345.

-pământul României a fost vâdut în proporție de peste 70%. Peste 3 milioane de hectare de pământ au fost vândute în ultimii ani.

Dacă în țările europene, un hectar de pământ costă zeci de mii de euro( 20.000 de euro în Marea Britanie, 60 000 de euro în Olanda), la noi, prețul este de douăzeci de ori mai mic.

România a ajuns „Noul Eldorado” al Europei și al lumii. Este pe primul loc în Europa, și pe locul zece în lume la procentul de teren agricol pe care l-a vândut companilor străine.

Toate aceste lucruri se fac deliberat, pentru a pregăti terenul noilor coloniști.

-guvernele care s-au perindat după 1989, au distrus agricultura românească, au interzis subvenționarea creditelor pentru activitățile agricole, au desființat complexele zootehnice, au lichidat unitățile de industrie alimentară, au generat legi nefavorabile agricultorilor etc.

De la faima de “grânar al Europei” pe care a avut-o în trecut, România, am ajuns cerșetorii Europei ! Mamele noastre spală bătrânii Europei, iar fetele își vând trupul și onoarea în bordele sau pe centurile marilor orașe din Occident.

– ne-au desființat armata ca să nu ne putem apăra teritoriile, religia și tradițiile (de la aprox. 500.000 de militari s-a ajuns la 80 de mii)

– ideologii neomarxiști-progresiști intenționează să istituie controlul total, să ne izoleze în orașe de 15 minute, ca să nu mai putem protesta.

-ne anulează istoria, ne împiedică să ne omagiem geniile, eroii și sfinții prin tot soiul de idei și curente criminale precum “Cancel culture”, mișcarea Woke, Miscarea Black Lives Matter etc., încearcă să ne facă să uităm istoria, să ne anuleze cultura, spiritualitatea, rasa. Am ajuns să nu mai putem vorbi liber şi elogios de Eminescu, de Mircea Vulcănescu, de Emil Cioran, de Constantin Noica, de Radu Gyr, de Mircea Eliade, de Dumitru Stăniloae, pentru că operele lor sunt considerate “incorecte politic”.

-încearcă să impună, cu orice preț, vaccinarea obligatorie, să ne ucidă cu injectarea obligatorie a unor substanțe experimentale, letale.

– ne mutilează psihic și moral copiii prin introducerea în școli a unor cursuri de ”educație sexuală”.Insuflă copiilor inocenți și creduli posibilitatea de a-și schimba sexul.

– ne-au omoarât păsările de curte, inventând gripe aviare ca să cumpărăm carne de pasăre de la străini. Ne-au sacrificat porcii pe motiv că sunt infestați cu pestă porcină ca să importăm carne de porc din Germania, Ungaria, Spania sau Polonia.

-au distrus economia, industria româmnească fabricile, uzinele, au închis minele, au dărâmat hidrocentarlele, au vândut resursele naturale și ne obligă să plătim gazul, curentul, benzina, motorina de câteva ori mai mult.

-în scurt timp, ne vor obliga să mâncăm insecte și carne artificială, ne vor confisca proprietatea privată, ne vor lua casele, pământul și mașinile, vor desfința banii numerar.

-ne citesc corespondența electronica, ne asculta convorbirile telefonice, cenzurează internetul.

-declanșează războaie ca sa inducă frica în populație și să facă afaceri cu armament de miliarde de dolari,

-vor să ne bage cu sila într-un război care nu este al nostru, ca să ne ucidă fiii, nepoții, soții și tații

-ne-au indatorat cu 150 de miliarde de euro, sumă mai mare decât echivalentul a jumătte din PIB, pe care să nu o putem plăti niciodată, pentru ca în acest fel plutocrații străini să cumpere activele României, așa cum s-a întâmplat și în cazul Ucrainei(Ceaușescu a achitat datoria României, de doar 11 miliarde de dolari, impunănd românilor restricții alimentare, energetice, împinse la limita supraviețuirii. Țara noastră plătește acum străinilor, anual 12 miliarde de dolari, numai dobânda rostogolită ).

– ne limitează plățile cu bani lichizi la 2000 de lei, ne limitează sumele de retragere de pe carduri, ne iau banii cash, pe motiv că în acest fel vor combate evaziunea fiscală și corupţia. În fond, la mijloc este profitul, comisioane pentru orice operațiune bancară, pentru orice cumpărături, dar și instituirea unui control total asupra vieții private.

-am stat o jumatate de secol în întunericul comunist, am răbdat foame și frig și nu mai avem energie, nervi, să acceptăm tehnofeudalismul, corectitudinea politică, resetarea, deposedarea de proprietătea privată, înlocuirea adevărului cu minciuna, călcarea în picioare a valorilor, atacul la identitatea națională, la credință, în fond, o formă de comunism mult mai radicală decât cea marxist-leninist-stalinistă.

-avem o datorie sacră, față de strămoși noștri, care și-au vărsat sângele pentru acest pământ, față de propria conștiință, față de copii și de nepoți, să luptăm pentru apărarea valorillor tradiţionale, culturale, spirituale, pentru drepturile şi libertăţile cetăţeneşti.

-nu putem accepta ca naționalismul, iubirea de patrie, lupta pentru binele ei să fie catalogate de către dușmanii acestei țări ca fiind o vină, o rușine.A fi nationalist înseamnă a-ți păsa de țara ta, a o păstra așa cum ai primit-o de la înaintași, a o apăra de hienele istoriei.

– ideologia neomarxist-progresistă, deconstructivistă, antitradiţionalistă, anticreștină a penetrat la vârful tuturor instituțiilor din România.Teoreticienii acestor curente au reușit în timp să-şi promoveze ideile, să-şi infiltreze lachei peste tot, de la Grupul de Dialog Social şi de la Partidele politice mainstream, la Parlament, Guvern și Președinție.

-Guvernul PNL – PSD – UDMR oferă copiilor ucrainieni refugiați în România o alocație de 3700 de lei pe lună, la care se adaugă gratuități la servicii publice, dar și predarea unor discipline în limba ucrainană, în timp ce copiii românilor au alocații de doar 243 de lei pe lună.

Adulții apatrizii care provin din Ucraina beneficiază de asemenea pe o perioadă de transport gratuit, atât pe mijloace feroviare şi rutiere, dar și de facilități la angajare, în timp ce Ucraina deține teritorii românești, nordul Bucovinei, Ținutul Herța, nordul și sudul Basarabiei, ilegal ocupate în anul 1944, în timp ce românii noștri din Ucraina sunt persecutați, împiedicați să-și vorbească propria limbă, trimiși pe front pentru a fi carne de tun, într-un război artificial, proxy, purtat între SUA și Rusia prin Ucraina.

În calitate de creștini și în primul rând de oameni, înțelegem suferința ucrainienilor care au fost târâți de un regim dictatorial, într-un război care nu este al lor. Însă nu-i putem ajuta la infinit, nu ne putem neglija propriii cetățeni, propriii copii.

-trebuie să ieșim la vot pentru a ne opune amestecului în problemele private, intime ale omului precum sexualitatea care nu este o chestiune de ordin, de interes public, ci privat.

-pentru a ne opune suprataxării firmelor românești și favorizării investitorilor străini

-pentru a ne opune innterzicerii încălzirii locuințelor cu lemne.

-pentru a ne opune boicotării gospodăriilor țărănești, interzicerii creșterii și comercializării procilor, ovinelor, caprinelor păsărilor etc

-pentru a ne opune cenzurii, marginalizării, amenințării cu moartea a celor care spun adevărul

-nu trebuie sa lăsăm Partidului Unic Comasat Român, această slugă a Bruxelles-ului, să confiște puterea în România. Dacă ei s-au unit, trebuie și noi conservatorii, suveraniștii, naționaliștii să ne unim, să le opunem rezistență, să nu-i lăsăm să distrugă țara.

Noi românii conservatori nu suntem împotriva Uniunii Europene, nici a Alianței Nord-Atlantice(NATO), dar vrem să ne negociem condiția de țară membră în aceste instituții transnaționale, să fim respectați, nu tratați ca niște sclavi, să fim conduși de români patrioți, nu de trădători de țară, de analfabeți culturali și politici.

Nu suntem extremiști, nu suntem xenofobi, nu suntem șoviniști, ci dimpotrivă, în calitate de creștini, respectăm toate rasele și etniile, de la maghiari la țigani și de la germani, la evrei. Suntem împotriva fățărniciei, duplicității, minciunii, crimei și altor păcate săvârșite de oameni, indiferent de nație. Genii, proști, criminali, sfinți, eroi, nebuni și oameni normali, perfizi, duplicitari lichele și oameni buni, sunt în toate națiile și etniile.

Suntem conștienți de faptul că internetul, tehnologia fac imposibilă renunțarea la o formă de globalism economic, însă a accepta să ne fie stearsă istoria, să ne fie anulate valorile, să ne fie anihilată identitatea, să ne fie interzise tradițiile culturale și religioase, înseamnă a înlocui normalul cu anormalul, ființa cu neantul, omul cu neomul, înseamnă a asista pasiv la stinggerea speciei umane.

Dacă românii ar lectura cu atenție The Great Reset dacă ar citi cele peste 700 de pagini ale Agendei 2030, dacă ar citi condițiile de implementare ale PNRR-ului (Planul Național de Redresare și Reziliență), dacă ar citi „Strategia de cooperare a OMS cu România 2024-2030, daca ar citi PL-x 145/2023, care în alte țări, a dus la smulgerea copiilor de lângă părinți, pe motive aberante, care poate justifica orice, de la “mediul nefast”, care se poate referi inclusiv la convigerile religioase ale părinților, la faptul că familia are WC-ul în fundul curte și din acest motiv, copii trebuie luați de stat și educați în spirit neomarxist, dacă ar citi PL-X 47/2023, privind mobilitatea urbană durabilă, respectiv construirea orașelor de 15 minute, dacă ar citi Ghidul solicitantului „Comunități de seniori – sprijin pentru persoane vârstnice vulnerabile afectate de probleme locative“ etc., nu doar că se vor mobiliza ei și apropiații lor să meargă la vot în acest an, dar mai că și-ar dori să voteze odată cu ei inclusiv animalele de companie.

Ministrul Sănătății Dr.Alexandru Rafila, fiul fostului șef al Securității comuniste din județul Arad in perioada 1948-1949 ( responsabil de moartea unor țărani care au refuzat colectivizarea), reprezentant al României la OMS, a cedat suveranitatea sanitară a României unui oengeu precum OMS ( Organizația Mondaială a Sănătății), capabilă să declare oricând pandemii, măsuri de lockdown și campanii de vaccinare obligatorie. Adhanom Ghebreyesus Tedros, Directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății, a propus înființarea unei Poliții globale cu aumite sarcini de serviciu în zona sanitară, care la următoarea pandemie- Boala X, să pedepsească, să aresteze pe cei ce se vor informa din alte surse decât cele furnizate de OMS sau vor refuza să respecte schemele de tratament, vaccinarea etc. (A se vedea aici „Strategia de cooperare a OMS cu România 2024-2030: :https://acrobat.adobe.com/id/urn:aaid:sc:EU:7f9124ac-5fe1-4dea-a9d9-bb6e9215ec92

Pandemia de COVID 19, a fost doar aperitivul crizelor sanitare artificiale care vor urma. Medicul și scriitorul german Heiko Schöning care a avertizat în „Game Over 1” încă din anul 2019, că urmează o falsă „pandemie” menită să oblige oamenii să se vaccineze cu un vaccin experimental, devastator pentru sănătate, ne spune acum că mai marii planetei pregătesc o epidemie cu un agent bacterian care va necesita tratamente cu antibiotice periculoase pentru microbiomul intestinal. În urma acestui fenomen de dismicrobism, de dispariție a bacteriilor bune, care trăiesc natural în intestin, vor fi administrate probiotice, bacterii modificate genetic.Aceste noi bacterii artificiale au capacitatea inclusiv de a modifica comportamentul uman. Șoarecii, cărora li s-au inoculat astfel de bacterii, și-au pierdut instinctul natural de frică de pisică. Fiind puși în fața felinei, au început să se îndrepte nepăsători spre ea. Prin urmare, scopul acestei viitoare epidemii, ca și al celei care tocmai s-a încheiat este constrolul și puterea elitelor politice și financiare( A se vedea Dr.Heiko Schöning, „Atac asupra microbiomului” sau „Game over 2” / https://auf1.tv/kauf1/heiko-schoening-die-corona-schwerverbrecher-bereiten-den-naechsten-angriff-vor )

Îmbătrânirea populației, creșterea numărului de persoane bolnave de cancer, efectele adverse ale vaciinării, efectele crizelor economice, dar și previzibilele decese de pe urma viitoarelor războaie și epidemii/pandemii, determină antreprenorii din toată Europa să investească în industria morții, în pompe funebre, crematorii, cimitire. Desigur inițiativa, pretextul investitorilor se referă la rațiuni de ordin demogerontologic (a se vedea aici știrea preluată de pe Bloomberg : https://

Societatea contempornă se află într-un mare pericol. Suntem în fața unor confuzii valorice, inegalități socio-economice și abuzuri administrative fără precedent în istorie. Crearea unor false crize sanitare, economice, militare, politice, în mâinile elitei financiare internaţionle, declanșarea unor pandemii artificiale, instaurarea fricii, Marea resetare, generarea unor conflicte militare, anihilarea valorilor democratice, controlul, distrugerea educației, ocultarea creștinismului, cenzura ideologică, restrângerea libertății de opinie, ingineriile de reducere a populației etc. nu mai pot fi califcate ca idei din zona conspiraționistă.

Cetățenii din mediul rural spun că votează cu omul, cu primarul lor, nu cu partidul . Asta este o nebunie pentru că acești baroni, acești mici zei au ajuns, cei mai mulți dintre ei, la 3-4 mandate. I-a ajutat partidul să asfalteze drumul, să facă trotuare, să introducă apa potabilă etc.și prin asta și-au asigurat funcția de primar pentru eternitate. Se știe că Partidul de la guvernare oferă bani în mod arbitrar doar la primarii lui din teritoriu.

Pentru a stopa aceste disfuncționalități, trebuie modificate legile, trebuie introdus votul pentru primar în două tururi de scrutin.

Oamenii sunt slugile acestor mahări, considerând că asfaltarea drumului, introducerea apei potabile, canalizarea etc . sunt cadouri, favoruri, când de fapt e vorba de lucruri normale ce li se cuvin de drept cetățenilor, autoritățile locale fiind în fond obligate să asigure oamenilor astfel de condiții care țin de o minima igienă.

Votând cu PSD si PNL, românii fac un infinit rău țării pentru că legitimează niste lideri politici slabi, analfabeți, pe Ciolacu și pe Ciucă, slugi ale Bruxelles-ului si ale Partenerului strategic american, incapabili de a negocia cu UE, lideri care, pentru a-și păstra funcțiile si privilegiile târăsc țara în război, acceptă statutul de colonie a României. De fapt, nu partidele in sine sunt rele.E nevoie de pluripartitdism, in orice actul democrației reprezentative. Problema nu este partidul, ci oamenii, liderii, acește slugi odioase.

Identitatea etnică, faptul de a fi român nu se încheie odată cu hotarul satului, cu confortul personal, ci presupune comuniune, solidaritate cu semenii, spirit de sacrificiu, sensibilitate civică, apărarea valorilor culturale și spirituale, pentru că omul nu se mântuiește niciodată singur, ci în funcție de comportamentul lui în raport cu ceilați. Tocamai de aceea, se spune că la Judecata de Apoi vom merge împreună cu întreg neamul.

Ideologia neomarxist-progresist-globalistă, elgibitistă, transumanistă și atee, modelul neoliberal, toate acestea sunt străine de spiritul românului, nu se pliază pe metabolismul nostru sufletesc.

Acum, la scrutinele din 2024, este ultima dată când ne mai putem salva ca neam.Dacă nu ne trezim, dacă nu ne apărăm credința, cultura, tradițiile, identitatea, în scurt timp, activele României vor fi cumpărate de bancheri americani, de fonduri de investiții, așa cum s-a întâmplat și în cazul Ucrainei.

Dacă Bufnița (cucuveaua), un simbol antic plurivoc, cu semnificații diametral opuse : pe de o parte simbol al înțelepciunii la greci, simbolul filosofiei la Hegel, simbol al cunoasterii, inteligentei, eruditiei, clarviziunii, al protectiei, al fertilitatii în unele culturi, iar pe de altă parte, la alte popoare un simbol al noptii, al întunericului, al misterului, al fortelor malefice, al mortii, devenit între timp și un simbol ocult al elitei occidentale, pentru cultura românească, dacă nu cumva pentru întreg spațiul oriental, estic, balcanic s-ar potrivi ca simbol vrabia, o pasăre inofensivă și oportunistă, interesată doar de asigurarea hranei, sau mai degrabă a pițigoiului, despre care se spune, că atunci când este în pericol, când este prins într-un spațiu care nu-i mai permite evadarea, își înfige gheara în gât și se sinucide.

Noi românii suntem acum într-o situație geopolitică complicată. Suntem prinși între Scila și Caribda, suntem pe punctul de a aluneca în prăpastia, în capcana istoriei, în colivia neomarxist-progresist-globalistă, atee și antiumană, suntem puși în situația de a ne apără identitatea, tradițiile, credința sau de a accepta să ne sinucidem incet ca nație.Dar nu trebuie să ne sinucidem, nici în mod laș, nici in mod demn, nu trebuie să fim nici vrăbii, nici pițigoi, nici cucuvele, ci șoimi, vulturi care zboară peste abisul istoriei și își apără habitatul, aerul rarefiat și sacru al spiritului, al credinței, al tradițiilor și al culturii.

În aceste vremuri tulburi, de atac concertat împotriva ontologiei umane, trebuie să ne unim mințile, energiile pentru a dezvolta o strategie de țară care să ne ajute să ne salvăm ca neam, care să ne permită să traversăm cu bine, în măsura în care se mai poate vorbi de bine, aceste sinistre, nemaiântâlnite ispite ale istoriei.

Lector univ.Dr.Vasile Chira

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Clasa politică din perioada interbelică nu a fost de excepție. Politicienii din perioada interbelică au fost niște trădători care au pactizat cu dușmanii românilor, evreii și le – au cedat avuția națională evreilor, așa cum au făcut și politicienii după lovitura de stat din 1989. S – a repetat istoria și acești politicieni au trădat din nou România. Singurii care au fost loiali României au fost legionarii și România a fost cu adevărat liberă după detronarea trădătorului mason, Carol al doilea, atunci când legionarii au preluat puterea și s – a format statul național legionar. Dar din păcate, legionarii au fost trădați și răsturnați de la putere, iar România a fost din nou acaparata de evreime. Corneliu Zelea Codreanu a avut dreptate, democrația și politicianismul sunt cei mai mari dușmani ai creștinilor, deoarece sunt create și penetrate de evrei prin masonerie. Singura soluție viabilă pentru România ar fi crearea și declararea unui stat etnic român, cu drepturi exclusive pentru români, iar statul român să fie condus doar de români. Știu că sună rasist ceea ce spun, dar asta e singura soluție care poate funcționa în cazul de față pentru a îndepărta influența și dictatura evreilor instalată în România, care sunt ajutați de minoritățile etnice trădatoare țiganii și ungurii.

    1. Visul nostru ar fi un Stat Național Legionar…reloaded. Da, un stat etnic român. Singura șansă de a aștepta ca Neam, generație după generație de români, venirea Împărăției Cerurilor.
      Fără un General (mai târziu Mareșal) care, orbit de propria-i vanitate, să dea o lovitură de stat tocmai împotriva acelora care, în ciuda unor vremuri tulburi de tot, renăscuseră nădejdea românilor în viitorul și destinul Neamului.
      Da, politicienii de atunci erau mai culți, mai educați, mai “domni” decât rebuturile metisajului româno-țigănesc de acum. Dar au fost la fel de înverșunați, ca și cei de-acum, împotriva tineretului naționalist român care vroia să smulgă țara și poporul din ghearele hidrei masonice care era la fel de sufocantă ca acum.
      “Omul nou”, eroul creștin de care vorbește Căpitanul în “Pentru legionari”, trebuie s renască iar din ce-am mai rămas ca Neam românesc. Talmudiștii și slugile lor știu asta. De aceea ne acuză de “antisemitism” la orice pas, de aceea, pentru prima dată în cele 6 ediții, anul acesta au vrut să ne interzică să cântăm în Marșul Memoriei de pe 14 mai “Imnul legionarilor căzuți”(bineînțeles că l-am cântat și am și salutat legionar). Pentru că nu vroiau să le stricăm petrecerea grețoasă de celebrare în Parlament a călăilor neamului nostru.
      Trăiască România Creștin Ortodoxă! Trăiască România Legionară!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE