X

Sondaj CSPS: AUR, ocupă primul loc în intenția de vot la alegerile europarlamentare! George Simion, favorit la prezidențiale

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

AUR este creditat cu 30% din intenţiile de vot la alegerile europarlamentare, PSD și PNL cu 26%, ADU cu 21%, ALTUL 8%, SOS 8%, UDMR cu 4%, Reper cu 4%, conform unui sondaj realizat de Centrul de Studii Politice și Sociologice, în ultima săptămână de campanie electorală, la comanda 60m.ro. Președintele AUR, George Simion este favorit la intrarea în turul II al alegerilor prezidențiale, la braț cu Mircea Geoană.

Cu ce partid veți vota la alegerile europarlamentare?

  • AUR (30%)
  • PSD-PNL (26%)
  • USR-PMP-FD (21%)
  • Altul (8%)
  • SOS (8%)
  • UDMR (4%)
  • REPER (4%)

Dacă duminică ar avea loc alegeri prezidențiale cu cine ați vota?

  • George Simion (26%)
  • Mircea Geoană (23%)
  • Cătălin Drulă (17%)
  • Marcel Ciolacu (12%)
  • Diana Șoșoacă (11%)
  • Nicolae Ciucă (6%)
  • Kelemen Hunor (5%)

Datele indică o scădere puternică pentru PSD și PNL, în timp ce AUR se menține pe prima poziție. Mai mult de jumătate dintre cei intervievaţi spun că vor vota la alegerile europarlamentare cu partidul care îi poate reprezenta cu demnitate la Bruxelles. Cea mai mare prăbușire a coaliției PSD-PNL este în regiunea Moldovei, unde față de măsurătorile precedente, declarațiile lui Marcel Ciolacu în care își bătea joc de moldoveni, au determinat o scădere substanțială a intenției de vot.

O treime dintre alegători declară însă că vor avea opţiuni politice diferite la europarlamentare şi la primărie. Datele Centrului de Studii Politice și Sociologice arată că o să avem iar o surpriză de proporții din parte AUR, având în vedere că la alegerile din 2020 era cotat în sondajele plătite de PSD și PNL la 3%, iar în seara de 6 decembrie 2020 s-a dovedit că AUR a obținut 10% din voturile românilor. Românii sunt extrem de nemulțumiți de nivelul de trai și spun că trăiesc mai rău ca acum 10 ani în proporție de 51%, iar 70% consideră că România se îndreaptă într-o direcție greșită.

Sondajul de opinie a fost realizat de Centrul de Studii Politice și Sociologice la comanda Agenţiei de presă 60m.ro. Datele au fost culese în perioada 1 – 7 iunie, prin metoda CATI (interviuri telefonice), prin intermediul chestionarului. Volumul eşantionului simplu, stratificat, este de 1.013 de persoane, reprezentativ pe categoriile socio-demografice semnificative (sex, vârstă, ocupaţie) pentru populaţia neinstituţionalizată a României, cu vârsta de 18 ani şi peste.

Eroarea maximă admisă a datelor este de ± 2,95 %, la un grad de încredere de 95%.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Din cauza asta au făcut spume la gură canaliile de la Israel TV, Latrina 3, Irealitatea, Doi într-unu TV, Piggy TV și celelalte mizerii toxice numite posturi de tembeliziune. Da, când iei cașcaval de milioane de euro de la guvernu’ Borfașu și de la alte tomberoane politice pentru știri pozitive, apariții și emisiuni media trebuie să prestezi pe măsură !! Înțeleg situația ! ! Dar ce nu înțeleg eu este de ce măgarii de la parchetul general execută ordinele lui Borfașu și ii atacă pe oponenții acestuia și ai mafiei pesede, respectiv pe primul partid cotat cu cele mai mari șanse la alegeri, în campania electorală, în loc să respecte legea și jocul democratic al alegerilor și să fie neutri și garanții respectării legii. Aaaa, măi măgarilor, vedeți că voi și colegii vostrii judecători aveți niște restanțe în fața românilor, respectiv niște dosare penale care zac de zeci de ani prin sertarele voastre și altele care trebuie să fie deschise și pe care noi așteptăm să le finalizați ! Și dacă cumva vi s-a blocat memoria și le – ați uitat aș vrea să vi le reamintesc eu : dosarul revoluției, dosarul mineriadei, dosarul privatizărilor frauduloase în baza legii 15 /1990 și a falimentului declanșat prin inflație de megaescrocul Mugur Isărescu mare specialist al mafiei kazare internaționale, dosarul împrumuturilor fictive la FMI și Banca Mondială și găurile negre în care au ajuns de fapt acești bani, adică vrem să știm cine sunt adevărații beneficiari ai împrumuturilor pentru că banii nu au ajuns în România, dosarul alegerilor anterioare fraudate de către PSD și PNL prin Serviciul STS, respectiv vrem să știm modul de operare al acestei structuri mafiote și serviciile secrete străine care sunt implicate în aceste fraude electorale, dosarul jefuirii României de către corporațiile străine cu ajutorul mafiei politice românești, dosarul destrucrurarii statului paralel creat de comunitatea jidoveasca din România, prin organizația secretă a masoneriei, de SRI, de partidele politice PSD PNL PD PDL USR UDMR, stat paralel condus de Soroș executantul familiei Rotchild și să cereți recuperarea prejudiciilor aduse statului român de către toate aceste structuri mafiote, respectiv partidele politice vinovate, servicii secrete, corporații, FMI, Banca Mondială, care controlează statul român paralel. Si dupa ce rezolvați toate aceste
    megadosare și destructurati toată mafia politică, economica, financiară care a jefuit România, după ce recuperati toate creanțele și prejudiciile aduse României de acești mafioți de 34 de ani, să vă duceți la George Simion și la partidul AUR și să ii cereți scuze pentru represiune nedreaptă și pentru defăimare. Până atunci ciocu mic și stați pe burtă, că voi sunteți ultimii pe listă care ii puteți cere socoteală lui George Simion pentru fraudă electorală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE