X

România se conformează politicilor globale. Elevii, îndoctrinați în spiritul teoriei schimbărilor climatice

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Executivul a decis să transforme educația copiilor într-o îndoctrinare climatică extremă, pregătind, astfel, o armată de activiști de mediu. Pe modelul deja existent al ONG-urilor de mediu finanțate din afara țării, care se luptă cu îndârjire, în numele protecției mediului, împotriva oricărei dezvoltări și a oricărui progres al României, elevii vor învăța, în Săptămâna verde, cum reciclarea va stopa încălzirea globală, încălzire care, la modul vizibil, s-a răcit atât de tare încât a devenit schimbare climatică.

Deși pare inofensivă, introducerea Săptămânii verzi în școli anunță o modelare a gândirii copiilor în spiritul noilor teorii climatice apocaliptice, care se încăpățânează să nu se confirme. Pentru că, din motive de epuizare la locul de muncă și de stres permanent cauzat de factori sociali și economici, părinții nu mai au timp să le explice copiilor cum stau lucrurile, formarea gândirii acestora a rămas în atribuția exclusivă a școlilor. Și atunci școlile, cu ordine precise venite de sus, vor îndoctrina viitoarea armată de activiști de mediu cu o ură acerbă împotriva CO2, scos vinovat pentru încălzirea globală, care a devenit răcire globală, un CO2 care reprezintă doar 0.039% din atmosfera Pământului, desigur, un amănunt omis de fiecare dată. Însă ura față de CO2 înseamnă să pui umărul la distrugerea sistemului energetic care îndrăznește să emită dioxid de carbon, că, deh, oceanele, principala sursă de CO2, nu le pot seca.

Astfel, în școli, copiii vor învăța că mașinile cu combustie internă pot ucide și o să ne trezim cum, din mințile tulburate și de perioada dificilă a adolescenței, se vor emana acte criminale îndreptate împotriva posesorilor de astfel de mașini și ale vehiculelor în sine. Într-o societate rămasă fără repere morale, orice cauză, chiar și cu nuanțe extremiste, va putea fi îmbrățișată cu ușurință.

Se plantează semințele radicalismului

Pentru 2024 și 2025, Guvernul va aloca 100 milioane de lei din Fondul de mediu, bani cu care se vor finanța activitățile din Săptămâna verde în școli. Activitățile eligibile în cadrul programului sunt participarea la excursii în domeniul educației pentru mediu și schimbări climatic, cu transport, cazare și masă – dacă este cazul, intrare la grădini botanice/în parcuri naționale, la muzee, bilete la evenimente sau la cinema – filme documentare etc.), inclusiv deplasări pentru cercetare în teren (rezervații, situri de importanță comunitară – plante/animale ocrotite), precum și amenajarea spațiului verde al școlii/amenajarea de minigrădini botanice sau minisere/amenajarea de grădini (mobilier de grădină din materiale reciclate/reciclabile sau recuperate, material săditor, pământ, fertilizant, unelte, mănuși, folie de plastic, pietriș, scoarță de copac, gărdulețe, vopsea ecologică etc.).

Totodată, unitățile de învățământ trebuie să organizeze acțiuni de ecologizare, colectare de deșeuri (cu asigurarea de mănuși, saci, unelte etc.) și să amenjeze un „colț verde” în interiorul unității de învățământ, cu mobilă din materiale reciclate sau recuperate, unelte, pufuri și perne, plante în ghiveci, diverse resurse ludice și educative pe tema educației pentru mediu și schimbări climatice.

Educație pentru schimbări climatice

Programul Săptămâna verde mai cuprinde participarea la competiții locale, județene sau naționale de ecologie, protecția mediului, educație pentru mediu, organizarea de minitabere urbane de educație pentru mediu și schimbări climatice, dar și participarea și organizarea de schimburi de experiență cu alte unități de învățământ din comunitate sau din țară, în domeniul educației pentru mediu și schimbări climatice. Pe de altă parte, din banii alocați din Fondul de mediu vor fi plătite, pentru profesori, cursuri de formare în domeniul educației pentru mediu și schimbări climatice, urmate de aplicarea noilor cunoștințe și abilități la clasă. Scopul final al programului este ca 600.000 de preșcolari și elevi să beneficieze de aceste activități, în care să fie implicate 6.000 de unități de învățământ.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Un comentariu

  1. Da, ce visează noaptea bolnavii planetei, autointitulate elite globale, proștii numiți europeni, creștini și pupincuriști jidaniți execută. Ca să nu se lase mai prejos și românii slugarnici execută toate ordinele criminalilor kazari. Fie că e vorba de falsul holocaust, de mizeriile lgbtq, de falsa schimbare climatică, de pandemii false, de legi aberante date împotriva unor categorii profesionale, sociale, unor sectoare industriale, unor ramuri economice, toate sunt executate fără cracnire de slugarnicii politicieni, de canaliile numite jurnaliști, de idioții utili numiți profesori. E rușinos să îți trădezi țara pentru bani, pentru o așa zisa putere,, așa cum fac politicienii, justiția,, presa,, dar și mai ordinar trebuie să fi să ajungi să ucizi oamenii, tot pentru bani, așa cum fac doctorii și să decazi până la ultimul nivel de abjectie umană, să otrăvești mințile copiilor cu otrava satanei numita lgbtq, cu sinistrul holocaust care nu a existat și care a fost comis de evreimea cu nume false din securitate și din PCR împotriva românilor, dar și cu perversa teorie criminală numita schimbare climatică, care justifică holocaustul planetar al evreilor kazari conduși de ucigașii plantei clanul Rotchild, împotriva Europei și a întregii umanități.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button