X

Haideți să ieșim MASIV la vot! Sistemul trădător nu poate gestiona și controla un număr mare de votanți, ci doar un procent mic

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

DOAMNE ajută dragi români de aici din România și de pretutindeni!

Având în vedere modul în care se derulează ultimele zile ale campaniei electorale și ceea ce se petrece în spațiul public mai ales de trei-patru zile încoace, m-a determinat să iau decizia de a ieși public și de a mă adresa dumneavoastră, tuturor cu îndemnul ferm de a ieși masiv la vot duminică, 09 iunie 2024.

Sunt revoltată deoarece este inadmisibil ceea ce se întâmplă în România, despre care acești salariați ai noștri numiți guvernanți și comasați spun că este un stat de drept democratic. Aiurea.

Acum este momentul să ne dovedim discernământul și să luăm atitudine prin implicare masivă pentru transformarea și schimbarea vieții noastre.

S-a depășit orice limită a abuzului și a nelegalității pe spinarea noastră.
Hai să ne trezim, acum, în ultimul moment și să ne manifestăm ca oameni vii, liberi și suverani pe propria noastră viață, nu ca resursă umană, așa cum ei ne-au definit.

Haideți să ieșim masiv la vot, duminică 09 iunie 2024.
Sistemul trădător nu poate gestiona și controla un număr exorbitant de votanți, ci doar un procent mic. De aceea și-au trimis instrumentele în spațiul public să ne convingă să nu ieșim la vot.

Credeți că dacă votul nostru nu ar conta, acești uzurpatori, distrugători și trădători ai noștri care ne-au distrus ca neam românesc și ca țară de 34 de ani încoace, s-ar mai lupta cu atâta înverșunare și disperare să-și elimine total, în ultimul moment, adversarii politici redutabili și să fraudeze alegerile, recurgând fără scrupule și limite la orice mijloace viclene ??? Clar că nu!

PSD, PNL, USR, PMP, FORȚA DREPTEI, UDMR, REPER (adică ciob de USR cosmetizat) și alte cioburi cu diferite denumiri, ne-au arătat cu prisosință ce au fost capabili să facă în toți acești 34 de ani!!! Ne-au distrus, ne-au vândut și au pregătit măsuri pe care după alegeri le vor implementa imediat!

Este halucinant cu ce mesaje ascunse au ieșit în acesta campanie electorală.

Dacă vor câștiga tot ei, doar noi vom fi direct răspunzători, pentru că le-am dat voie, pentru că noi am ales să rămânem sclavii lor.

Ceea ce se întâmplă acum, este fără precedent și nu mai putem accepta să ne lăsăm pe mâna lor.

Haideți să ieșim masiv la vot, duminică 09 iunie 2024.

Marina-IoanaAlexandru

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

2 comentarii

  1. La sectia de vot unde am votat eu, în comuna Nicolae Bălcescu, Vâlcea, am fost întrebată dacă vreau să votez și pentru europarlamentare. Când am făcut observația că întrebarea este cel puțin deplasată, mi s-a răspuns că, conform legislației, ei sunt obligați să întrebe. Nu mi-au putut spune care este articolul de lege respectiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button