X

Surse: Un sondaj intern PSD cotează AUR cu 35% la alegerile europarlamentare

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un sondaj intern PSD relevă faptul că AUR este la egalitate cu partidele comasate PSD-PNL în intenția de vot pentru alegerile europarlamentare. Sondajul a fost realizat pe un eșantion reprezentativ de 1003 persoane și a inclus atât respondenți din țară, cât și din diaspora. Datele colectate oferă o imagine clară asupra tendințelor electorale actuale, dar și disperarea prin care se încearcă fabricarea unui dosar politic membrilor AUR și președintelui George Simion.

Rezultatele sondajului

Conform rezultatelor acestui sondaj, distribuția intenției de vot este următoarea:

  • PSD-PNL: 35%
  • AUR: 35% (cu un aport semnificativ din partea diasporei)
  • ADU: 15%
  • UDMR: 5%
  • SOS: 4%
  • PUSL: 4%
  • Alții: 2%

Rezultatele sondajului arată că partidele comasate PSD și PNL se află la egalitate cu partidul AUR, fiecare cu o intenție de vot de 35%. PSD și PNL sunt considerate de români drept partidele care au distrus țara în ultimii 35 de ani. Un aspect notabil al acestui sondaj este ascensiunea Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), care atinge de asemenea 35% în preferințele electoratului. Un factor major în această creștere este susținerea puternică venită din partea diasporei. Românii din străinătate, impresionați de mesajele naționaliste și de promisiunile de reformă ale AUR, au contribuit substanțial la această cotă impresionantă de voturi.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button