X

Anthony Fauci mărturisește că a „inventat” regulile din pandemie

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Vă mai amintiți de toate restricțiile aberante din pandemie promovate de „specialiști” și „oameni de știință” de care trebuia să ascultăm? Pe lângă vaccinarea cu serurile experimentale, cele mai eficiente restricții erau distanțarea socială și măștile care, cică, ne protejau împotriva virusului.

Toate au fost chestii inventate, fără suport științific. Și toate ies la iveală abia acum. Și nu doar că restricțiile respective nu au rezolvat absolut nimic, dar au făcut foarte mult rău, mai ales în rândul copiilor.

Aceștia nu doar că au pierdut din punct de vedere academic, dar i-a afectat și psihic, cazurile de „depresie, anxietate generalizată, stres acut și gânduri intrusive” crescând exponențial.

Toate aceste lucruri au fost recunoscute de Anthony Fauci, „expertul” numărul unu al Americii. Individ promovat de Trump și păstrat în funcție și de Biden.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Un comentariu

  1. Este clar ca jigodiile și – au bătut joc de noi în pandemie și ne – au aplicat tratamentul câinilor fără stăpân, care sunt vânați de hingheri, capturați, închiși în cuștile morții, cipați, vaccinați, sterilizați și în cele din urmă eutanasiați. Parcă le și văd moacele acestor criminali, cum puneau ei în aplicare mizeria prin tembelizoare și doftorii criminali, care ne vânau exact ca pe bietele animale, ne hăituiau prin propaganda ucigașă pentru a pica în plasa canaliilor, în timp ce ei stăteau liniștiti în vilele lor luxoase, păziți de bandele de polițiști și agenți secreți, râzând în hohote de fraierii care ajungeau în saci de plastic sau erau înțepați de cioclii porcăriei. Iar acum boșorogul asta nesimțit recunoște cu nonșalanță că ne-a dat țeapă ! Moșule, vedea-te-as mort, prăjit pe scaunul electric sau cu injecția letală înfiptă în cap !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button