X

AUR se opune categoric Pactului UE privind migrația și azilul

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Partidul AUR se opune categoric Pactului UE privind migrația și azilul, tratat european care devine obligatoriu pentru statele membre în cel mult doi ani de la aprobare. Reamintim că acest Pact a fost aprobat recent de Consiliul UE.

AUR este singurul partid care a votat împotriva acestui tratat în Senat. Acest infam Pact va deschide larg porțile Europei unor valuri uriașe de imigranți și va obliga statele membre să îi accepte cu brațele deschise, în caz contrar riscând sancțiuni drastice.

„Aceasta nu este solidaritate și nici respect pentru drepturile omului, ci o trădare a propriilor cetățeni și un foarte grav aport la distrugerea cu program a propriei civilizații,” a transmis senatorul Claudiu Târziu, președintele CNC AUR și candidat la alegerile europarlamentare.

Uniunea Europeană se confruntă cu o îmbătrânire a populației și un spor natural negativ din mai multe motive, inclusiv costurile ridicate ale vieții. Importarea de forță de muncă prin migrație nu este o soluție viabilă. Soluția adevărată este să încurajăm și să sprijinim familiile europene și tinerii pentru a avea mai mulți copii, astfel încât sporul natural să crească.

Fără politici pro-familie și pro-demografice, civilizația europeană va fi sub asediu din cauza migrației altor culturi și religii, care nu vor dori să îmbrățișeze modul nostru de viață. Europa trebuie să-și protejeze valorile și identitatea culturală, promovând politici care susțin și încurajează familiile să prospere.

Pactul privind migrația, aprobat de Parlamentul European, vizează solidaritatea și responsabilitatea statelor membre pentru preluarea migranților, reguli pentru gestionarea situațiilor de criză, dar și respectarea unor standarde de primire a migranților. Totodată, Comisia Europeană va prezenta în curând un plan comun de implementare pentru a oferi asistență statelor membre în acest proces.

Reamintim că Pactul privind migrația și azilul este format din cinci acte legislative, care prevăd:

Solidaritate și responsabilitate: Pentru a ajuta țările Uniunii aflate sub presiunea fluxurilor de migranți, restul statelor vor putea contribui prin transferul de solicitanți de azil sau beneficiari de protecție internațională, prin contribuții financiare sau prin sprijin operațional și tehnic.

Gestionarea situațiilor de criză: Regulamentul privind situațiile de criză și forță majoră introduce un mecanism de intervenție în situațiile în care sosirile cresc brusc, asigurând solidaritatea și sprijinul celorlalte țări.

Proceduri de azil mai rapide: Se va stabili o nouă procedură comună de acordare și retragere a protecției internaționale, cu termene-limită mai scurte pentru solicitările nefondate sau inadmisibile.

Primirea solicitanților de azil: Statele membre vor trebui să le asigure solicitanților de azil standarde de primire echivalente în ceea ce privește condițiile de locuit, educația și asistența medicală, iar solicitanții vor putea începe să lucreze cel târziu la șase luni după depunerea cererii.

Fiți alături de AUR pentru a proteja suveranitatea și valorile Europei.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Aceste pacte privind migrația și azilul în țările UE, precum și Green Dealul și toate celelalte categorii de legi și directive așa zis europene, care pun în pericol și afectează grav civilizația, economia, societatea și valorile europene și creștine ar trebui interzise prin lege, iar cei care le-au creat și vor să le implementezze în țările UE să răspundă pentru crime impotriva umanității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button